Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Wyposzczony byłem już nie wklejaniem zdjęć więc trzeba było nadrobić hehe:)
Teraz bd często wklejał nowe foty:)Bo na Psiej kostce jak 3osoby obejrzały zdjęcia to był sukces:PI nigdzie nie ma takiej atmosfery jak na starym dobrym DGM:)

P.S.Pozdro dla moda ,który wklei ten post:P
Ależ fajnie jest być takim ważnym ogladają twój post analizują czy mozna go wstawić hehe:)[/quote]
Dokładnie, dogo jest jedyne i niepowtarzalne. ;)
:evil_lol:

Posted

[quote name='Mada:)']Yeah...! Cudne psiury, mają to po panu chyba! :evil_lol:[/quote]
[B][I]łooł :-o poleciałaś :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Mada:)']No cooo? Trza się podlizać, czyż nie? :evil_lol:[/quote]
[B][I]jedziesz na zlot rozumiem ? :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='olekg18']Kurcze zlot trwa 7dni więc znajde czas dla każdej z was:P[/quote]

Olek, ale wszystkie chcą Cię mieć na wyłączność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Olek, ale wszystkie chcą Cię mieć na wyłączność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='olekg18']Kurcze zlot trwa 7dni więc znajde czas dla każdej z was:P[/quote]

[quote name='olekg18']Rinuś ,Rose chyba macie konkurencje :P[/quote]
[I][B]haha nie dodawajcie tak Olkowi :eviltong: jadę na zlot bo Olek mnie PROSIŁ :diabloti:[/B][/I]

Posted

Bo wypadałoby poznać kogoś z kim się koło roku gada na gg no nie?I nie PROSIŁ tylko PYTAŁ czy byś nie POJECHAŁA na zlot!I do domku cię ZAPROSIŁEM:P

Posted

Siemanko Oluś:)

Pamietaj żeby na zlocie tym razem, nie mieszać wszystkich możliwych alkoholi i nie dodawać do tego soku pomarańczowego:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Bo wypadałoby poznać kogoś z kim się koło roku gada na gg no nie?I nie PROSIŁ tylko PYTAŁ czy byś nie POJECHAŁA na zlot!I do domku cię ZAPROSIŁEM:P[/quote]
[B][I]no wypadałoby :diabloti: oj prosił prosił :evil_lol::evil_lol: mam dowody :diabloti:[/I][/B]
[B][I]taaaaaa i będziemy razem spać :diabloti:[/I][/B]

Posted

To nie był sok pomarańczowy tylko Kunkwat :P Wóda ,jabol,Volt,Redds,woda mineralna i kunkwat 2 kubki tegoo magicznego napoju i oluś miał zgona kolejnego dnia:P

Posted

[quote name='Patikujek']Siemanko Oluś:)

Pamietaj żeby na zlocie tym razem, nie mieszać wszystkich możliwych alkoholi i nie dodawać do tego soku pomarańczowego:evil_lol:[/quote]

ejjjj no, czemu? :eviltong: Tak jest najfajniej :evil_lol::diabloti:

Rinuś, chcemy dowody! :mad:

Posted

[quote name='olekg18']To nie był sok pomarańczowy tylko Kunkwat :P Wóda ,jabol,Volt,Redds,woda mineralna i kunkwat 2 kubki tegoo magicznego napoju i oluś miał zgona kolejnego dnia:P[/quote]
O bosz ... ja tam preferuję anyżówkę :evil_lol: brzmi dumnie, powstaje z najwyższej jakości składników :megagrin: (sam robie więc wiem:p) ... a zgooon ... staaary, nieporównywalny z niczym :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

nie no, to już jest alkohol dla wyższych sfer :lol::eviltong: Z tego co słyszałam to taka anyżówka nie ma więcej niż 30%, to chyba, aż tak bardzo nie kopci? :diabloti: ale podobno jest słodka :razz: Nigdy nie piłam, ale pewnie dobra, z czego to się w ogóle robi? :evil_lol:

Aleksander foty!!! :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...