BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]widać wygrywa ten co ma plecy :razz::razz::razz: A co do Olka to jakoś ostatnio nie zauważyłam by byl jakoś szczególnie uciążliwy i SZCZERY:diabloti:...więc nie wiem o co poszlo :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Właśnie...ostatnio nawet przeczytałam kilka mądrych wypowiedzi Olka :evil_lol: A tak serio to najbardziej mnie wkurza jak moderatorzy komentują, że na forum są dzieci...no to są, przecież od wszystkiego się ich nie uchroni. Jak nie przeczytają czegoś złego :diabloti: na forum to usłyszą na ulicy lub w tv. Poza tym ONI chyba mają jakąś manię, bo im się wydaje, że wszystkie dzieciaki forum śledzą wszystkie wpisy Olka. To, że ktoś ma taką manie, nie znaczy, że wszyscy tak robią :p Ja na przykład nie śledzę niczyich wpisów :shake:
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='wiq']błe.. nudno będzie bez olka.. komuna wróciła :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mohery :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
BORA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mohery :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciiiiiiiii bo będzie BAN za obrazę władzy :roflt::roflt::roflt:
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='BORA']Ciiiiiiiii bo będzie BAN za obrazę władzy :roflt::roflt::roflt:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zamilkam :p[/B][/COLOR][/FONT]
Dzaga Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Na pewno pomyśleliście o mnie :) ja na Olka nie nakapowałam ;)
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Dzaga']Na pewno pomyśleliście o mnie :) ja na Olka nie nakapowałam ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bój żaby ;)bereta u Ciebie nie widzialam[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Niki-lidka'] [B]medorowa[/B]...mod rządzi i tyle:):):)[/quote] ave:modla::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Robimy strajk ku dobra dogomanii a dokładniej jej pionkom :evil_lol:
NightQueen Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='KaRa_']Robimy strajk ku dobra dogomanii a dokładniej jej pionkom :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: A jakie stawiamy warunki? ze sie wylogujemy :diabloti: beda sie cieszyc jeszcze heh :diabloti:
Dzaga Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Możemy rozłożyć między siebie bana czasowego, żeby Olka przywrócili :evil_lol:
emdziolek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Oluś!:multi: OMg jaki entuzjazm z mojej strony:evil_lol: [/B][/COLOR]
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jakaś paronoja :shake: Olek dostał bana z nic :angryy: Przeczytałam jego wypowiedzi i nie doszukał się w nich niczego gorszego niż w wypowiedziach pozostałych osób. Chronią dzieci, a te dzieci wypisuja gorsze teksty niz Olek. Jak za coś takiego będa banować to wkrótce zostaną tu tylko modzi i osoby z PWP, które tylko hopają wątki.
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hehe :lol: Zapraszam tu wszystkich, których interesuja losy Olka :eviltong: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102830[/URL]
Asia & Ginger Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Mysia_']hehe :lol: Zapraszam tu wszystkich, których interesuja losy Olka :eviltong: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102830[/URL][/quote] Ooo, już zaglądam. :cool3:
furciaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No tak lepiej byc zaklamana dwulicowa swinia niz szczerym czlowiekiem:angryy::shake:
furciaczek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Czepialski']Nie wiedziałaś o tym wcześniej?:lol::cool3:[/quote] Wiedzialam ale ciagle mnie do boli:diabloti:
Dzaga Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Olek jest w 100% niewinny ;) mimo iż się nie lubiliśmy to jak najbardziej popieram jego powrót ;) może mi dadzą bana CZASOWEGO a jego wpuszczą :hmmmm:? I tak nic nie wnosze na dogo :evil_lol:
Mysia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzaga jeśli faktycznie jestes za tym, żeby Olka odbanowali to weź coś im napisz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102830[/URL] :eviltong: Bo o Tobie też tam była mowa :roll:
Nayantara Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ja olka zbytnio nie znam nawet nie wiedziałam o jego istnieniu ale jak przeczytałam jego wypowiedzi to wnioskuje że nie jest zły tylko szczery a co do dzieci to one mają jeszcze lepsze słownictwo niż olek
emdziolek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Cześć Oluś:loveu::loveu:[/B][/COLOR]
Mysia_ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Maziak&Negra']ja olka zbytnio nie znam nawet nie wiedziałam o jego istnieniu ale jak przeczytałam jego wypowiedzi to wnioskuje że nie jest zły tylko szczery a co do dzieci to one mają jeszcze lepsze słownictwo niż olek[/quote] dokładnie :roll: Już nie mam pomysłu co zrobic, żeby go odbanowali :mad:
Unbelievable Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Mysia_']dokładnie :roll: Już nie mam pomysłu co zrobic, żeby go odbanowali :mad:[/quote] Don't worry be happy :P napisz na gg do niego czy coś...
Mysia_ Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Tinka:)']Don't worry be happy :P napisz na gg do niego czy coś...[/quote] toż to piszę :evil_lol::diabloti:
Unbelievable Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Mysia_']toż to piszę :evil_lol::diabloti:[/quote] No to nie narzekaj :P na tym forum nie on jeden fajny jest :diabloti: :evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts