Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]widać wygrywa ten co ma plecy :razz::razz::razz:

A co do Olka to jakoś ostatnio nie zauważyłam by byl jakoś szczególnie uciążliwy i SZCZERY:diabloti:...więc nie wiem o co poszlo :shake:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Właśnie...ostatnio nawet przeczytałam kilka mądrych wypowiedzi Olka :evil_lol:

A tak serio to najbardziej mnie wkurza jak moderatorzy komentują, że na forum są dzieci...no to są, przecież od wszystkiego się ich nie uchroni. Jak nie przeczytają czegoś złego :diabloti: na forum to usłyszą na ulicy lub w tv. Poza tym ONI chyba mają jakąś manię, bo im się wydaje, że wszystkie dzieciaki forum śledzą wszystkie wpisy Olka. To, że ktoś ma taką manie, nie znaczy, że wszyscy tak robią :p Ja na przykład nie śledzę niczyich wpisów :shake:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']błe.. nudno będzie bez olka..
komuna wróciła :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mohery :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]mohery :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ciiiiiiiii bo będzie BAN za obrazę władzy :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='BORA']Ciiiiiiiii bo będzie BAN za obrazę władzy :roflt::roflt::roflt:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zamilkam :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Dzaga']Na pewno pomyśleliście o mnie :) ja na Olka nie nakapowałam ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bój żaby ;)bereta u Ciebie nie widzialam[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='KaRa_']Robimy strajk ku dobra dogomanii a dokładniej jej pionkom :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol: A jakie stawiamy warunki? ze sie wylogujemy :diabloti: beda sie cieszyc jeszcze heh :diabloti:

Posted

Jakaś paronoja :shake: Olek dostał bana z nic :angryy: Przeczytałam jego wypowiedzi i nie doszukał się w nich niczego gorszego niż w wypowiedziach pozostałych osób. Chronią dzieci, a te dzieci wypisuja gorsze teksty niz Olek. Jak za coś takiego będa banować to wkrótce zostaną tu tylko modzi i osoby z PWP, które tylko hopają wątki.

Posted

Olek jest w 100% niewinny ;) mimo iż się nie lubiliśmy to jak najbardziej popieram jego powrót ;) może mi dadzą bana CZASOWEGO a jego wpuszczą :hmmmm:? I tak nic nie wnosze na dogo :evil_lol:

Posted

Dzaga jeśli faktycznie jestes za tym, żeby Olka odbanowali to weź coś im napisz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102830[/URL] :eviltong: Bo o Tobie też tam była mowa :roll:

Posted

ja olka zbytnio nie znam nawet nie wiedziałam o jego istnieniu ale jak przeczytałam jego wypowiedzi to wnioskuje że nie jest zły tylko szczery a co do dzieci to one mają jeszcze lepsze słownictwo niż olek

Posted

[quote name='Maziak&Negra']ja olka zbytnio nie znam nawet nie wiedziałam o jego istnieniu ale jak przeczytałam jego wypowiedzi to wnioskuje że nie jest zły tylko szczery a co do dzieci to one mają jeszcze lepsze słownictwo niż olek[/quote]

dokładnie :roll: Już nie mam pomysłu co zrobic, żeby go odbanowali :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...