Isiak Posted September 17 Posted September 17 Dnia 16.09.2026 o 21:40, Nadziejka napisał: Isiaczkowa bardzo przepraszam wycofuje te ksiązkę nie mam jej szukam szukam nie mam: NUM 5 książka ,,KARNAWAŁ,,A.SINICKA 19 zl postaram dołożyć jeszcze inne wynajdę Nic nie szkodzi Książek mam mnóstwo do przeczytania A wkrótce zrobię bazarek z tymi przeczytanymi (między innymi to książki z Twoich wcześniejszych bazarków) 1 Quote
Nadziejka Posted September 17 Author Posted September 17 Dnia 17.09.2026 o 13:55, Isiak napisał: Nic nie szkodzi Książek mam mnóstwo do przeczytania A wkrótce zrobię bazarek z tymi przeczytanymi (między innymi to książki z Twoich wcześniejszych bazarków) Serdecznie dziękuje po 20tym dołożę nieco a moze uda mi sie cos odkupićna Twoim wyczarowanym Quote
Nadziejka Posted September 18 Author Posted September 18 Dnia 17.09.2026 o 13:55, Isiak napisał: Nic nie szkodzi Książek mam mnóstwo do przeczytania A wkrótce zrobię bazarek z tymi przeczytanymi (między innymi to książki z Twoich wcześniejszych bazarków) serdeczności zapraszam tutaj na nowiutki kramik w odwiedzinka za godz będzie czynny na kramiku super księgi Quote
Nadziejka Posted September 21 Author Posted September 21 Wycofuję przepraszam! NUM 5 książka ,,KARNAWAŁ,,ALICJA SINICKA str 384 okładka ze skrzydełkami Na to miejsce wyszukam inne I JuŻ JEST: polecam polecam NUM 5 książka ,,GRA O MIŁOŚĆ,, str 280 okładka ze skrzydełkami stan b dobry cena kt 4 zl Quote
Nadziejka Posted Monday at 06:30 PM Author Posted Monday at 06:30 PM Dnia 21.09.2026 o 20:03, paulina83 napisał: podnoszę bazarek DZIĘKUJĘ SERDECZNOŚCI Quote
Nadziejka Posted Tuesday at 08:51 PM Author Posted Tuesday at 08:51 PM Dnia 11.09.2026 o 23:09, _Aga_ napisał: Poproszę nr 6 _AGA_ kup teraz NUM 6 książka ,,SKLEPIK Z MARZENIAMI,, 7 zl DZIĘKUJĘ PIĘKNIE MAM NA KONCIE 10 zl Quote
Nadziejka Posted Friday at 07:43 AM Author Posted Friday at 07:43 AM KOJA CEGIEŁKI SZCZĘŚLIWE 20 zl MAM NA KONCIE DZIĘKUjĘ WIELCE POZDRAWIAM Quote
Ewa Marta Posted Friday at 09:45 AM Posted Friday at 09:45 AM Dzień dobry, mam chwilowy zasięg, więc podrzucam Quote
Recommended Posts