Poker Posted April 1 Posted April 1 Dla szczebrzeszyńskich kotków, mimo że jesteśmy na dogomanii. Bardzo dziękuje mojej koleżance Krysi za podarowanie super spodni. Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 Zasady Zakupy w drodze licytacji , możliwa opcja KT , gdy przebije aktualną cenę o 50 % Na wpłaty czekam 5 dni od momentu wysłania danych do przelewu koszt przesyłki pokrywa kupująca. Możliwość wysyłki rejestrowanej PP lub In Postem lub odbioru we Wrocławiu Mogę łączyć przesyłki dla kilku osób i z kilku bazarków Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 rozliczenie mdk8 nr 10 za 45 zł p.Iren nr 8 i 9 po 50 zł = 100 zł + 3 nadpł.= 103 zł --------------- razem; 148 zł + 2 zł ode mnie =150 zł przelewam na konto skarbnika czyli Nesiowata Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 WYMIARY PODAM NA ŻYCZENIE Wszystkie spodnie są w bardzo dobrym stanie, niektóre idealnym, znacznie ładniejsze niż na zdjęciach. CW każdej pary 45 zł 1.Pierre Cardin, kolor bordowy z czarnym, 97 % bawełny, r. W 28, L 32 ! 2. Pierre Cardin, r. W 29, L 32, melanż czarno - złotawy, 58 % bawełny obwód pasa 76 cm Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 3. PENNYBLACK Rybaczki ,r 38 4. Białe spodnie, r.38, Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 6. NEWPENNY, kolor mlecznej czekolady, 97% bawełny, r.38 7. M&S, eleganckie spodnie z lekkim połyskiem, 63 % bawełny, kolor jak na pierwszym zdjęciu, r.38, Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 8. 98 % bawełny, r. 38 P. Irena daje 50 zł 9. PENNYBLACK, kolor jasna zielona oliwka, drelich, r.38 pani Irena z Katowic licytuje za 50 zł . Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 10. Dżinsy, kolor jak na pierwszym zdjęciu, R W 29, L 32 obwód pasa 78 cm mdk8 CW Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 11. Dżinsy, kolor zbliżony do spranego buraka, stonowany, r. 36. Quote
Aldrumka Posted April 3 Posted April 3 Dnia 2.04.2026 o 20:00, Poker napisał: Kotki chyba się cieszą mniejszą sympatią. To nie kwestia sympatii do kotków tylko rozmiarów Quote
DORA1020 Posted April 3 Posted April 3 Myślę,że tak,ale może jeszcze ktoś zajrzy,miejmy taką nadzieję Bo kochamy przecież wszystkie zwierzaki,które wymagają pomocy i wsparcia Quote
DORA1020 Posted April 4 Posted April 4 Dzwoniła Pani Irena z Katowic Prosiła o spodnie nr. 9 za 50zł Quote
Poker Posted April 4 Author Posted April 4 Dnia 4.04.2026 o 09:41, DORA1020 napisał: Dzwoniła Pani Irena z Katowic Prosiła o spodnie nr. 9 za 50zł Bomba, bardzo dziękuję. Nie wiem czy mam adres do wysyłki. Muszę poszukać. 1 Quote
Recommended Posts