Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupiłam psa rodzice labrador retriever 100% mam wszystkie dokumenty i wgl natomiast nie znam się na tym jak każdy szczeniak wygląda

po wizycie u weterynarza na kolejnym szczepieniu weterynarz stwierdził że to nie labrador retriever a bardziej golden  nie pytając ile ma tygodni itd wiem że trzeba zmienić veta 

wyczyralam że to może być kwestia genów ukrytych ze u labradorów czasem jest taka sierść a później się zaczyna zmieniać natomiast jestem ciekawa waszej opini  podsyłam zdj małego i rodziców IMG_2268.jpeg.9ed1f08c43add4ce53e7b29dd2f64ba6.jpeg

image000001.png

Posted

A co to za hodowla? Jakie masz dokumenty? Rodowód,badania obowiązkowe dla rasy,szczepienia,potwierdzenie odrobaczenia?

Nie rozumiem,dlaczego "trzeba zmienić veta".Wyraził swoje zdanie i tyle -  miał prawo.

A co do reszty Twoich wątpliwości - na podstawie zdjęcia nigdy nie można prognozować jaki pies wyrośnie ze szczenięcia.

Chyba,że jest z renomowanej hodowli mając pełną dokumentację dotyczącą także rodziców.