beba Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 coś trzeba będzie wymyślić tylko u mnie w domu są trzy psy i osiem kotów trochę obawiam się ich reakcji Quote
feliksik Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 no to masz najlepsze warunki, aby się przekonać. Jej reakcja jest najważniejsza, kociaczki mogą prychać, ważne jak ona się zachowa. Spróbuj Quote
beba Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 poszło tak sobie :roll: tylko pięć minut wytrzymaliśmy bo mój duży pies suni nie chciał zaakceptować :shake: Quote
feliksik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no a co na to niunia, jak ona sie zachowywała? To jest najważniejsze Quote
beba Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='feliksik']no a co na to niunia, jak ona sie zachowywała? To jest najważniejsze[/quote] chowała się za mną :p za to podwórka dzielnie pilnuje Quote
beba Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Myslalam jak to ogloszenie miało by brzmieć i wydaje mi się że najrozsądniej będzie napisać Młoda, mała Sonia(na takie imię reaguje) szuka domku. Sunia jest odrobaczona, zaszczepiona i nauczona czystości:razz:. Świetnie dogaduje sie z innymi pokojowo nastawionymi psami. Sonia jest pieskiem nie dużym waży jakieś 8 kg sięga główką prawie do kolan. Jest bardzo żywiołowa, chętna do zabawy, uwielbia chodzić na spacery. Sonia jest wysterylizowana, szukamy domku odpowiedzialnego. Obowiązkowe jest podpisanie umowy adopcyjnej. I co wy na to:p może być Quote
beba Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 nikt tu nie zagląda chyba będę musiała sama sobie poradzić Quote
feliksik Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Musimy podpytać innych gdzie umieszczają ogłoszenia. Ja ich jeszcze nie robiłam, ale poszukam czy ktos nie chce pieska przygarnąć tylko napisz mi dokładnie, gdzie ona teraz jest, no i jak z ta sterylizacją -gdzie będzie i czy masz tam kogoś kto się nią zajmie tzn. DT Quote
beba Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 na sterylizacje postaram umówić się w przyszłym tygodniu jak dostane wolne w pracy :roll: po zabiegu ma zapewnione miejsce na 10 dni Quote
mtf zalesie Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 szukasz bezplatnego dt -platne sa na watku dt i chyba taniej niz 300 plus karma nie ma.moze zbieraj deklaracje na ten serock przynajniej najblizej. Quote
beba Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Najlepszy był by bezpłatny ale to raczej marzenie Jutro postaram się zrobić jakieś ładne zdjecia i zaczne ogłaszać sunie Quote
feliksik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Narazie wklejam to co znalazłam, może skontaktujesz się z tą osobą. nie wiem ile ma sunia nasza sunia, ale może jak usłyszą jej historię lubpodeślesz zdjęcia to się zakochają: Witam szukam pieska sredniej wielkośći który zapewni bezpieczenstwo w moim domu a zarazem przyjazny dla włascicieli czujny i najlepiej taki do 6miesiąca życia prosze o kontakt na moj E:mail [email][email protected][/email] Mieszkam w Mławie woj.Mazowieckie pozdrawiam. Quote
beba Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Poker']odezwali się ?[/quote] no niestety nikt się nie odezwał a i sterylizacja stoi pod znakiem zapytania bo miastu skończyły sie fundusze :placz: Quote
mtf zalesie Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 nie nasz chyba na mysli miasta nasielsk Quote
Recommended Posts