Nadziejka Posted January 6 Author Posted January 6 Dnia 6.01.2026 o 06:14, Radek napisał: Świąteczne dzień dobry. Dnia 6.01.2026 o 11:29, Radek napisał: Słoneczne i śnieżne hop. SŁONECZNIE I MROŻNO NA DWORKU ALE ZAPRASZAMY GORĄCO 1 Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 04:56, Radek napisał: Mroźne dzień dobry. Dnia 6.01.2026 o 22:10, Radek napisał: Spokojnej nocy. Ciepłego dzioneczka jak najwięcej w domku 1 Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 6.01.2026 o 19:38, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza! Jak pogoda nad morzem ? a spaceery z piesiełkiem?POZDRAWIAMY Quote
Radek Posted January 7 Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 07:41, Nadziejka napisał: Ciepłego dzioneczka jak najwięcej w domku Oj posiedziało by się dzisiaj w domku. Na zewnątrz nie dość że mróz to i smog spory. Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 12:07, Radek napisał: Oj posiedziało by się dzisiaj w domku. Na zewnątrz nie dość że mróz to i smog spory. Ja byłam na rozmowie o prace ... ale dramat ... za stara za wolna z wyglądu juz do skreslenia... i bez smochodu.ja w dzisiejszych czasach jak można usłyszałam ....a tam trzeba kogos szybkiego i ze swym transportem, aby zaopatrywac jeszcze firme w środki czystościowe... .zwracaja koszta ..podobno ... i 50 kobitek umówionych na rozmowy .... Quote
Radek Posted January 7 Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 12:55, Nadziejka napisał: Ja byłam na rozmowie o prace ... ale dramat ... za stara za wolna z wyglądu juz do skreslenia... i bez smochodu.ja w dzisiejszych czasach jak można usłyszałam ....a tam trzeba kogos szybkiego i ze swym transportem, aby zaopatrywac jeszcze firme w środki czystościowe... .zwracaja koszta ..podobno ... i 50 kobitek umówionych na rozmowy .... Co to się wyrabia Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 18:30, Radek napisał: Co to się wyrabia Tak wujenku tak a czasem sie spotykam z oferta aby popracowac ok tygodnia a oni potem dadzą znać, czy sie nadaję matko jedyno Już dwa razy tak się dałam nabrać ale to lata lata temu Nikt sie nie boi, w tych ogloszeniach pisza jedynie bardzo skromnie a jak przychodzi do rozmowy na żywo, to juz wtedy wiele wymagan Szkoda że nie ma nad tym kontroli bo mnóstwo osób czasem pracuje tygodnie na darmo i za darmo... potem jedynie telefon że przyjeli kogo innego i nie ma żadnych pieniązków nic.. Quote
Nadziejka Posted January 7 Author Posted January 7 ZAPRASZAM NA KOLEJNE OBNIŻKI DO 9 STYCZNIA 1 Quote
Radek Posted January 7 Posted January 7 Dnia 7.01.2026 o 19:05, Nadziejka napisał: Tak wujenku tak a czasem sie spotykam z oferta aby popracowac ok tygodnia a oni potem dadzą znać, czy sie nadaję matko jedyno Już dwa razy tak się dałam nabrać ale to lata lata temu Nikt sie nie boi, w tych ogloszeniach pisza jedynie bardzo skromnie a jak przychodzi do rozmowy na żywo, to juz wtedy wiele wymagan Szkoda że nie ma nad tym kontroli bo mnóstwo osób czasem pracuje tygodnie na darmo i za darmo... potem jedynie telefon że przyjeli kogo innego i nie ma żadnych pieniązków nic.. Przeraża mnie ten brak poszanowania prawa pracy. Quote
Nadziejka Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 8.01.2026 o 05:05, Radek napisał: Dobrego dnia, bez trosk i smutków. Quote
Nadziejka Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 31.12.2025 o 09:18, agat21 napisał: Sałatka zawsze na czasie i zawsze smaczna. Też uwielbiam. A ja na wieczór u znajomych będę robić wegańskiego tatara Poproszę jeszcze nr 7 za 10 zł i numer 10 kt AGAT21 KUP TERAZ NUM 7 ksiązka ,,ŁAŃCUCH,, za 10 zl! NUM 5 książka thriller,,ŻYCIE LALEK,, Erik Axl SUND 9 zl NUM 10 ,,ZWIERCIADŁO,, czasopismo 3 zl NUM 30 liść laurowy 1 opakow. 2 zl NUM 34 książka ,,CIEŃ,, kryminał 2 zl DZiĘKUJĘ SERDECZNiE Slij ku mnie proszę razem 35 zl z dwóch kramów z tego kramu 26 zl plus z innego 9 zl Quote
Nadziejka Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 8.01.2026 o 16:47, paulina83 napisał: podnoszę bazarek Dnia 8.01.2026 o 17:19, Radek napisał: I bazarek wraca na górę. Quote
Recommended Posts