niuka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kochani Agilitowcy, z racji tego ze MsA w Austrii zblizaja sie wielkimi krokami, zajelam sie zorganizowaniem calej polskiej ekipie zawodnicy+KIBICE transportu :) mam zarezerwowane dwa autokary - dla 18stu osob i dla 40stu osob. zaleznie od tego jak duza polska ekipa by sie zebrala, zaplacilibysmy odpowiednio w przyblizeniu 350zl lub 250zl za cala podroz od kazdego z nas :) cena wydaje mi sie bardzo sensowna. prosilabym, aby do konca lipca zglosili sie do mnie na maila ([email protected]) wszyscy Ci, ktorzy chca jechac na mistrzostwa, gdyz poniewaz bedzie trzeba za autokar w miare wczesnie zaplacic i znalezc nocleg dla ekipy. musze wiedziec, ile nas sie szykuje, zeby organizacyjnie dac rade :) licze na to, ze pojedziemy co najmniej tym wiekszym autokarem :> po pierwsze - nie ma zawodnikow bez wspanialych kibicow po drugie - to mistrzostwa, ktore sa dosyc blisko po trzecie - rok temu pokazalismy, ze nasza mala grupka potrafi ostro kibicowac, wiec warto w tym roku pokazac, co potrafi duza polska ekipa :> rozwiesilibysmy po calym autokarze polskie flagi, puszczalibysmy sobie w kolko 'we are the champions' i byloby bosko! :P Quote
Bzikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ohoho, jaka super inicjatywa, ja bardzo chętnie gdyż wakacje w tym roku obejmują wrzesień, jakie to cudowne :D Się zgłoszę jak się zdecyduję. Quote
Junka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No ja też bardzo chetnie :) Tylko teraz pytanie, czy bedzie można zabrać psa, czy taka opcja odpada?? Quote
Davie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A tak w ogóle, to czy gdzieś jest podany skład naszej kadry na tę imprezę? Tak oficjalnie? :razz: [SIZE=1]Bo nieoficjalnie to wszyscy wiemy...[/SIZE] :evil_lol: Quote
niuka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Junka fajnie, ale pies raczej odpada, na hali moga przebywac tylko te, ktore startuja, a szczeniaka chyba nie bedziesz trzymac caly dzien w hotelu? Davie chyba nic nie ma, przynajmniej ja nic nie widzialam oficjalnego ;) Quote
Junka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hmm no to trudno, ale i tak myślę nad tym wyjazdem :) Quote
Torzysława Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No co jest misiaki! nikt nie jedzie wspierać Polskiej potęgi? :-( Quote
niuka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 jak to nie jada? jada! prawie caly autokar zgranej ekipy kibicujacej mamy :) robimy sobie koszulki i smigamy :) Quote
sonia123 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Teraz tylko oby sie udało! :cool3: :loveu: Quote
Guest ajsonowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Niuka, macie tam jeszcze jakies wolne miejsca w autokarze? :razz: i moglabys napisac kiedy wyjazd, a kiedy powrot? Quote
niuka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 miejsce jakies by sie znalazlo, ale to na maila juz prosze :) wyjazd w nocy z wtorku na srode, powrot w nocy z niedzieli na poniedzialek Quote
sonia123 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Everybody pomarańcze, wszyscy stoja a ja tańcze tutaj.....:roll: :evil_lol::diabloti::lol: co tak cicho?! juz jutro wyruszamy hellloooł :cool3:! Quote
niuka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Jedziemy jedziemy, ale ja jeszcze nie zabrałam się za pakowanie... Ada nakupowała gadżetów, co byśmy mieli jak hałasować. Ale będzie zabawa! Quote
PATIszon Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A propos gadzetow... czy ja moge w dalszym ciagu sie ladnie usmiechac :p:p:p do kogokolwiek celem wejscia w posiadanie festyniarskiej naklejki na auto o temetyce agilitowej? Stawiam pifo w zamian tudzisz inny trunek. :modla: Quote
Junka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A ja mam pytanko. Czy tak jak na Cruft będzie może gdzieś podgląd i będzie można zobaczyć jak biegacie?? Quote
Guest ajsonowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='PATIszon']A propos gadzetow... czy ja moge w dalszym ciagu sie ladnie usmiechac :p:p:p do kogokolwiek celem wejscia w posiadanie festyniarskiej naklejki na auto o temetyce agilitowej? Stawiam pifo w zamian tudzisz inny trunek. :modla:[/quote] o kurde!!!! To ja tez bardzo ladnie poprosze!!! :lol: (jesli wolno mi wybrzydzac moze byc z agilitowym maliniakiem :diabloti: - jak nie bedzie trudno) Obiecuje, ze odbiore naklejke osobiscie na Cavanowskich zawodach + też stawiam piwo :razz: Quote
sheltia12 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 O jakich naklejkach mowa? Bo też chetnię bym się pisała na jakiegoś szelciaka :D Quote
niuka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 nie ma! trzeba bylo zdecydowac sie na podroz z nami! :-) Quote
niuka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 no to jedziemy na wycieczke :-) trzymajcie mocno kciuki za ekipe! :) Quote
Guest ajsonowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 miedzy naklejkami, a wyjazdem na mśa jest ogrooooooomna przepaść finansowa :eviltong: powodzenia!:diabloti: Quote
Bzikowa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Będziemy trzymać kciuki nieustannie! :thumbs: :Poland::Poland::Poland: Quote
fankafanty Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Trzymamy kciuki i czekamy na relację :terazpol: Quote
Recommended Posts