Jump to content
Dogomania

MISTRZOSTWA ŚWIATA AGILITY 2009, AUSTRIA - propozycja wyjazdu

Recommended Posts

Posted

Kochani Agilitowcy,

z racji tego ze MsA w Austrii zblizaja sie wielkimi krokami,
zajelam sie zorganizowaniem calej polskiej ekipie zawodnicy+KIBICE transportu :)
mam zarezerwowane dwa autokary - dla 18stu osob i dla 40stu osob. zaleznie od tego jak duza polska ekipa by sie zebrala, zaplacilibysmy odpowiednio w przyblizeniu 350zl lub 250zl za cala podroz od kazdego z nas :) cena wydaje mi sie bardzo sensowna.

prosilabym, aby do konca lipca zglosili sie do mnie na maila ([email protected]) wszyscy Ci, ktorzy chca jechac na mistrzostwa, gdyz poniewaz bedzie trzeba za autokar w miare wczesnie zaplacic i znalezc nocleg dla ekipy. musze wiedziec, ile nas sie szykuje, zeby organizacyjnie dac rade :)

licze na to, ze pojedziemy co najmniej tym wiekszym autokarem :>
po pierwsze - nie ma zawodnikow bez wspanialych kibicow
po drugie - to mistrzostwa, ktore sa dosyc blisko
po trzecie - rok temu pokazalismy, ze nasza mala grupka potrafi ostro kibicowac,
wiec warto w tym roku pokazac, co potrafi duza polska ekipa :>

rozwiesilibysmy po calym autokarze polskie flagi, puszczalibysmy sobie w kolko 'we are the champions' i byloby bosko! :P

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak w ogóle, to czy gdzieś jest podany skład naszej kadry na tę imprezę? Tak oficjalnie? :razz: [SIZE=1]Bo nieoficjalnie to wszyscy wiemy...[/SIZE] :evil_lol:

Posted

Junka
fajnie, ale pies raczej odpada, na hali moga przebywac tylko te, ktore startuja, a szczeniaka chyba nie bedziesz trzymac caly dzien w hotelu?

Davie
chyba nic nie ma, przynajmniej ja nic nie widzialam oficjalnego ;)

• 1 month later...
Guest ajsonowa
Posted

Niuka, macie tam jeszcze jakies wolne miejsca w autokarze? :razz:
i moglabys napisac kiedy wyjazd, a kiedy powrot?

• 3 weeks later...
Posted

Jedziemy jedziemy, ale ja jeszcze nie zabrałam się za pakowanie...

Ada nakupowała gadżetów, co byśmy mieli jak hałasować. Ale będzie zabawa!

Posted

A propos gadzetow...
czy ja moge w dalszym ciagu sie ladnie usmiechac :p:p:p do kogokolwiek celem wejscia w posiadanie festyniarskiej naklejki na auto o temetyce agilitowej?

Stawiam pifo w zamian tudzisz inny trunek.

:modla:

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='PATIszon']A propos gadzetow...
czy ja moge w dalszym ciagu sie ladnie usmiechac :p:p:p do kogokolwiek celem wejscia w posiadanie festyniarskiej naklejki na auto o temetyce agilitowej?

Stawiam pifo w zamian tudzisz inny trunek.

:modla:[/quote]

o kurde!!!! To ja tez bardzo ladnie poprosze!!! :lol: (jesli wolno mi wybrzydzac moze byc z agilitowym maliniakiem :diabloti: - jak nie bedzie trudno)
Obiecuje, ze odbiore naklejke osobiscie na Cavanowskich zawodach + też stawiam piwo :razz:

Guest ajsonowa
Posted

miedzy naklejkami, a wyjazdem na mśa jest ogrooooooomna przepaść finansowa :eviltong:

powodzenia!:diabloti: