Asti Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ja też z Wami chcę:placz::placz::placz: Polska! :Poland: Pokażcie, na co Was stać:cool3: :terazpol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamique Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Trzymam kciuki ! :Poland::Poland: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewka i haker Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 trzymamy kciuki!!! dajcie czadu!!! kibice tez!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał&Eli Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 [URL="http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.agility-wm2009.at/%3Fsetindex%3D136&ei=9muySsLQCon6_Ab_0cXGDQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dwc%2Bagility%2B2009%26hl%3Dpl%26rls%3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7SKPB_pl"]Google Tłumacz[/URL] Bardzo mi się podoba tłumaczenie imienia psa Olgi:lol:(Nazwa w drużynowych Polska) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 No, ale stronke maja slabiutka..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junka Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Żebym ja znowu nie przegapiła. Będą to gdzieś puszczać. Będzie można to gdzieś zobaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamique Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [quote name='Junka']Żebym ja znowu nie przegapiła. Będą to gdzieś puszczać. Będzie można to gdzieś zobaczyć?[/quote] Wczoraj można było obejrzeć tylko treningi. A żeby oglądać reszte to trzeba coś tam zapłacić :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junka Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [quote name='Dynamique']Wczoraj można było obejrzeć tylko treningi. A żeby oglądać reszte to trzeba coś tam zapłacić :mad:[/quote] A wiesz może gdzie można pooglądac, no i nawet zapłacić. Daj linka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamique Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [URL]http://fci2009austria.agilityvision.com/vod/free-video-stream-practice-day-fci-2009[/URL] Chyba tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junka Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 19 dolców. A niech się nimi wypchają :mad::angryy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamique Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Aktualnie 'odkryłam', że jak sie zarejstrujesz na stronie to można obejrzeć darmowe video. Trening Szwecji & USA. Szkoda, że nie Polski :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IraKa Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 A w ogóle to o której impreza się zaczyna i od czego. Jest gdzieś rozkład jazdy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 O 9.30 zaczyaja od biegow druzynowych large. My som 25 bodajze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junka Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [quote name='Dynamique']Aktualnie 'odkryłam', że jak sie zarejstrujesz na stronie to można obejrzeć darmowe video. Trening Szwecji & USA. Szkoda, że nie Polski :diabloti:[/quote] Ja się chciałam zarejstrować, to mi wogóle ten kod na dole podany nie wchodzi i każą wpisywać jeszcze raz. Obejrze se jak dziewczyny do polski wrócą. :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNL-BC Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Aktualnie trwa budowa pierwszego toru. Ekipa PL na miejscu, flagi up in the air i zaczynamy :laola: Pozdrawiamy Ewa, Iwka, Monika, Justyna, Sonya, Fina, Niuka, Ada, Ania, Danusia, Leszek, Iwona K, Olga, Marysia, Magda D, Marta, Andrzej, Ania S, Magda Z, Nina, Renata :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 O widze, ze bedziemy miec relacje na zywo, super! A filmy tez bedziecie wrzucaly? Jak tak to , cytuje "utoniecie w browarze" :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junka Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Dziewczyny, a może wy przez skaypa nam puscicie co sie dzieje, jak neta tam macie :P Chętnie bym sobie za darmoche pooglądała wasze wypociny :) :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNL-BC Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Nagrywac bedziemy dzielnie, na zdjecia nie liczcie raczej, nie te warunki oswietleniowe i miejscowe. Pati... KUSISZ !!! Postaramy sie zrobic co w naszej mocy, pasi??? Teraz trwa zapoznanie z torem. Pozdrawiam Ewa i 20 Wspanialych :terazpol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [quote name='NNL-BC'] Postaramy sie zrobic co w naszej mocy, pasi??? Teraz trwa zapoznanie z torem. Pozdrawiam Ewa i 20 Wspanialych :terazpol:[/quote] Pewnie, ze pasi!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALUNA Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [IMG]http://fci2009austria.agilityvision.com/sites/agilityvision.com/files/large-team-jmp.jpg[/IMG] Jest już torek. Bardzo łatwy, powinno być duzo czystych przebiegów i będa wszyscy się bili o czas. [URL="http://fci2009austria.agilityvision.com/sites/agilityvision.com/files/large-team-jmp.jpg"][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Wow, fajny. No zobaczymy!!!! Ale nie jestem pewna czy aby na pewno taki latwy. Po prostym tunelu, rozpedzony pies leci ,a 8, 9 i prosto na 18 lub 17.... Po skoku w dal tez moze niechcacy w tunelu sie zaistalowac.....po 5 jest 14 tez ....... Kurde,no niech sie juz zacznie.!!!!:comp26: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALUNA Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Pokazują się pierwsze wyniki [url=http://www.agility-wc2006.com/agility09/results/index.php?id=4&tpl=3]FCI World Championship in Agility[/url] [QUOTE] Po prostym tunelu, rozpedzony pies leci ,a 8, 9 i prosto na 18 lub 17.... Po skoku w dal tez moze niechcacy w tunelu sie zaistalowac.....po 5 jest 14 tez ....... [/QUOTE] PAti emocje Cie gubią :evil_lol: NA jedynce też pies moze nie wytrzymac i pójść na skok w dal w poprzek albo nie wystartować, albo wyleciec za ring :eviltong::lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludek Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Jak oni liczą punkty? [quote name='LALUNA']Pokazują się pierwsze wyniki [URL="http://www.agility-wc2006.com/agility09/results/index.php?id=4&tpl=3"]FCI World Championship in Agility[/URL] PAti emocje Cie gubią :evil_lol: NA jedynce też pies moze nie wytrzymac i pójść na skok w dal w poprzek albo nie wystartować, albo wyleciec za ring :eviltong::lol:[/quote] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LALUNA Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [quote name='Ludek']Jak oni liczą punkty?[/quote] Całościowo, podsumowuja trzy biegi. Reszty nie rozgryzłam. Norwegia wyglada na to ze ma trzy detki czyli 100 pkt za kazdego zawodnika razem 300 pkt RSA 201,34 dwie detki i za czas jeden z zawodników 1,34 a to nie wiem za co 240,34 zostaje 39 :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IraKa Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 [quote name='Ludek']Jak oni liczą punkty?[/QUOTE] Właśnie o to samo chiałam zapytać Total score - co tam jeszcze dodają??? Przy Francji w ogóle jakoś dziwnie wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts