Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo potrzebna pomoc w przewiezieniu z Łodzi na Śląsk naszej małej czarnej babci która w zimie była znaleziona w rowie przy autostradzie. Opiekunka naszej babci dostała skierowanie do szpitala( to starsza Pani) bo jest poważnie chora. Najbezpieczniej będzie jesli suczka dojedzie do nas. Jeśli ktos jechałby z Łodzi na Śląsk to ją odbierzemy jakoś.

Posted

Ta Pani juz wczoraj miała byc w szpitalu ale z powodu suczki nie pojechała, sunia miała isc do schroniska w Łodzi ale jej nie przyjęli. Sprawa jest gorąca. Suczka będzie musiała do nas wrócić od tej Pani na stałe.

Posted

[quote name='jetek']Podaje imiona i numery psów wydanych:
[B]nr 2 Puszek[/B]
nr 36 Murek
nr 59 Labek
nr 60 Pusia
nr 69 Czapeczka
n4 79 Rudasek uciekl

nr 80 czarna suczka[/QUOTE]

Pewnie nie wiadomo gdzie trafił ten kudłaczek Puszek :roll:.

Posted

Bokser Maksio ma okolo 2 lat, jest bardzo silnym, energicznym wykastrowanym samcem. Świetny kontakt z ludźmi, natomiast nie dogaduje sie z innymi psami, reaguje nerwowo na samce i koty.

Posted

Jeśli chodzi o Maję to wypełniając formularz i pisząc o tym że suczka zgadza się z innymi zwierzetami napisałam prawdę. Wynika to z moich obserwacji. Nie słyszałam też od wolontariuszy żeby jej zachowanie względem innych zwierząt było niepokojące.

Posted

[quote name='zerduszko']Macie jakaś wolontariuszkę/pracownicę Ize, która wiozła psa Bumeta do Bytomia??[/QUOTE]

Witam cię serdecznie jestem wolontariuszką i to ja byłam na wizycie przedadopcyjnej Bumeta

Posted

Gucio powinien teraz dojeżdżać do domku:) Tarzanka przebijała się przez zakorkowany Wrocław 1,5 godz.:( Samo życie...ale Gucio to wspaniały psiak..domek będzie miał wiele radości z niego:)

Posted

[quote name='Nikus']Gucio powinien teraz dojeżdżać do domku:) Tarzanka przebiłała się przez zakorkowany Wrocłam 1,5 godz.:( Samo życie...ale Gucio to wspaniały psiak..domek będzie miał wiele radości z niego:)[/QUOTE]

Gucio czyli Bezimienny już jedzie do domku :) ?

Posted

[quote name='Nikus']Gucio powinien teraz dojeżdżać do domku:) Tarzanka przebijała się przez zakorkowany Wrocław 1,5 godz.:( Samo życie...ale Gucio to wspaniały psiak..domek będzie miał wiele radości z niego:)[/QUOTE]

Czekamy na wieści z Poznania :)

Posted

[quote name='jetek']Jeśli chodzi o Maję to wypełniając formularz i pisząc o tym że suczka zgadza się z innymi zwierzetami napisałam prawdę. Wynika to z moich obserwacji. Nie słyszałam też od wolontariuszy żeby jej zachowanie względem innych zwierząt było niepokojące.[/QUOTE]

No to super :)
Bo chyba szykuje sie na nia DS ;)

Posted

[quote name='Nikus']Gucio już w domku:) "mała dziewczynka bardzo się cieszyła z Gucia"....[/QUOTE]

A jak Gucio reagował na całą rodzinkę i jak rodzinka reagowała na niego ?? wiemy już coś :)