izabela1234 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Madallena']a moze ktos nie zauwazyl :p[/QUOTE] Madallena oczywiście że zauważyłyśmy :) patrz wyżej :) Jestem z Anja2201 w kontakcie. Podalam również telefony do schronu. Jutro bede wiedziala co i jak :) Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ej, to dwajcie znac, jak za moimi plecami cos kombinujecie :D to JA sie najbardziej o benki martiw! Ja! o! :D:D Super, czekam na wiesci ;) nie moge sie doczekac,.... ehh, jakbym chciala, zeby ona juz byla u Anji :) Quote
izabela1234 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Ola la']Napisalam juz na transportowym. Nikus w środe jedzie do Wroclawia-wiec to juz spora czesc drogi. Teraz potrzebny bylby transport na odcinku Wroclaw - POznan. Panstwo zwracaja koszty paliwa. Bardzo czekaja na wizyte i na Gucia...w domu nie ma dzieci.Sa dwa chomiki ;) Niestety osoba na wizyte mi odpadla.Porozsylalam PW do osob z Poznania.Moze ktoras odpisze.[/QUOTE] Ola la wizyta musi być koniecznie :) Oby sie udało Quote
izabela1234 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Madallena']ej, to dwajcie znac, jak za moimi plecami cos kombinujecie :D to JA sie najbardziej o benki martiw! Ja! o! :D:D Super, czekam na wiesci ;) nie moge sie doczekac,.... ehh, jakbym chciala, zeby ona juz byla u Anji :)[/QUOTE] Odezwe się:) Quote
Nikus Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Ola la']Napisalam juz na transportowym. Nikus w środe jedzie do Wroclawia-wiec to juz spora czesc drogi. Teraz potrzebny bylby transport na odcinku Wroclaw - POznan. Panstwo zwracaja koszty paliwa. Bardzo czekaja na wizyte i na Gucia...w domu nie ma dzieci.Sa dwa chomiki ;) Niestety osoba na wizyte mi odpadla.Porozsylalam PW do osob z Poznania.Moze ktoras odpisze.[/QUOTE] Na transportowym Tarzanka się zgadza na połączenie transportu i pojedzie dalej do Poznania i podaje tel i gg...to myśle,że da się to wszystko dograć:) załatwiajcie tą wizytę szybko i czekam na wieści..tel mój chyba masz? Quote
Ola la Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ojej Nikus serio? to super chruper.:lol:Zaraz zajrze na transportowy (jedna strona otwiera mi sie ladnych pare chwil :shake: ) . a i supergoga zrobi wizyte w weekend! :lol: Quote
NINKA1 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dziewczyny czy adopcje idą aż tak dobrze że zabrakło psiaków na 1 i 2 stronę? Może dałoby się jakoś uzupełnić puste miejsca Julia ostatnio zrobiła masę zdjęć , poprosiłabym również Panią Kierowniczkę o aktualizacje naszej galerii bo widzę tam psiaki które już są szczęśliwymi kanapowcami . Niestety nie mogę w tym pomóc bo pilotowanie odrzutowca wydaje mi sie prostsze od obsługi tego forum Quote
iwona213 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 wieczorem postaram sie uzupełnić o nowe psiaki które dziewczyny wrzuciły, potrzebuje tylko opisy psiaków... Quote
Madziek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [B]Gdyby trafił do schroniska pies, mieszaniec amstaffa, lecz drobnej budowy, brązowy pręgowany - dajcie mi proszę znać! Pies był adoptowany ze schroniska w Opolu, zaginął w Katowicach. Nie mam niestety zdjęć. Pies ma chipa - czy w Gliwicach sprawdzają chipy? Mój nr w razie czego 696446924 [/B] Quote
monika083 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Mala Maja jest jeszcze w schronie? wlasnie wysylam fotki pani ,chcacej adoptowac jakiegos mikruska ,Maje tez jej moge podrzucic .Pani z Bielska -Bialej Quote
Ola la Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [B]Juz po wizycie przedadopcyjnej w Poznaniu dla bezimiennego-Gucia ! Wypadla rewelacyjnie.Panstwo mieszkaja w niskim bloku i super okolica(pelno lasow i ląk). Supergoga przedstawila im nawet najczarniejsze scenariusze.Ciepli i odpowiedzialni ludzie.Na Gucia czeka juz cala wyprawka. Nikusiu to transport aktualny? Oby sie wszystko udalo! [/B] Quote
Nikus Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Ola la'][B]Juz po wizycie przedadopcyjnej w Poznaniu dla bezimiennego-Gucia ! Wypadla rewelacyjnie.Panstwo mieszkaja w niskim bloku i super okolica(pelno lasow i ląk). Supergoga przedstawila im nawet najczarniejsze scenariusze.Ciepli i odpowiedzialni ludzie.Na Gucia czeka juz cala wyprawka. Nikusiu to transport aktualny? Oby sie wszystko udalo! [/B][/QUOTE] to samo pytanie wysłałem Tobie własnie na Pw:) Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='monika083']Mala Maja jest jeszcze w schronie? wlasnie wysylam fotki pani ,chcacej adoptowac jakiegos mikruska ,Maje tez jej moge podrzucic .Pani z Bielska -Bialej[/QUOTE] monika, pamietaj o innych mikruskach, ktorych jest ok 80 :( Quote
monika083 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']monika, pamietaj o innych mikruskach, ktorych jest ok 80 :([/QUOTE] Madallena,jasne ,tylko najlepiej jakies w okolicach Bielska-Bialej,Gliwice relatywnie blisko ,wiec tu zajrzalam.Ta pani wlasnie z ogloszenia Mrowki do mnie napisala. Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='monika083']Madallena,jasne ,tylko najlepiej jakies w okolicach Bielska-Bialej,Gliwice relatywnie blisko ,wiec tu zajrzalam.Ta pani wlasnie z ogloszenia Mrowki do mnie napisala.[/QUOTE] Jak sie czlowiek uprze na psiaka, jak zakocha sie od pierwszego wejrzenia to nawet 500 km da sie zalatwic :) Quote
monika083 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no to czekam na info ,czy Mala Maja jeszcze jest ,podeslijcie jeszcze inne mikruski -jesli sa w Waszym schronie czy DT. Quote
monika083 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Nikus']Na transportowym Tarzanka się zgadza na połączenie transportu i pojedzie dalej do Poznania i podaje tel i gg...to myśle,że da się to wszystko dograć:) załatwiajcie tą wizytę szybko i czekam na wieści..tel mój chyba masz?[/QUOTE] tarzanka nie pojedzie ,pojedzie jakis koles w srode ,z sunia z Dobrocina na trasie wroclaw-gliwice ,wiec moze to jakos zgrac,zeby spowrotem zabral Gucia do wrocka ,a pozniej najwyzej tarzanka do poznania ? To koszta beda troche mniejsze ,tylko pamietajcie ,ze u tarzanki trasa 200km(i powrot) to jakies 200zl. Quote
Rybka_39 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Możemy bokserka ogłosić na naszej stronie? ( SOS bokserom) Może ktoś sklecić króciutki tekścik informacyjny? Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='monika083']no to czekam na info ,czy Mala Maja jeszcze jest ,podeslijcie jeszcze inne mikruski -jesli sa w Waszym schronie czy DT.[/QUOTE] Nie w Naszym schronie :) to Mikropsiaki z calej Polski. Mam nadzieje, ze xmatrix wrzuci jeszcze dzisiaj sunie z Warszawy i Gliwic (doszlo towarzystwo) To jest watek informacyjny, ktory wysylamy zainteresowanym: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE[/url] A w mojej sygnaturze banerek, gdzie mozna sie rozpisac w temacie ;) Quote
monika083 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Madallena']Nie w Naszym schronie :) to Mikropsiaki z calej Polski. Mam nadzieje, ze xmatrix wrzuci jeszcze dzisiaj sunie z Warszawy i Gliwic (doszlo towarzystwo) To jest watek informacyjny, ktory wysylamy zainteresowanym: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE[/url] A w mojej sygnaturze banerek, gdzie mozna sie rozpisac w temacie ;)[/QUOTE] tak ,ja znam ten watek,pisze tutaj bo jest blisko do bielska -bialej,Pani bardzo spodobala sie Mala Maja,wyslalam jej tez kilka innych psiakow i zalozylam tez watek na przygarne psa ,Pani do 100km po psa dojedzie. Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to ide na Przygarne :) Dziewczyny. Gaja ma wpisane w szablonie, ze jest lagodna w stos do innych zwierzat. Jak z nia jest naprawde? Nie chce ludzi w blad wprowadzac... Quote
iwona213 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Basiu proszę o uzupełnienie opisów psiaków, wszystkie nowe psiaki uzupełnione na 1 i 2 stronie, brakuje tylko opisów... Quote
NINKA1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='iwona213']Basiu proszę o uzupełnienie opisów psiaków, wszystkie nowe psiaki uzupełnione na 1 i 2 stronie, brakuje tylko opisów...[/QUOTE] Iwona213 jesteś super! Wydaje mi się,że kilka piesków może zwolnić miejsce innym kandydatom do adopcji ale to musi potwierdzić Basia bo mogę się mylić:2,36,47,59,69,74 a może jeszcze inne? Basiu pomocy!!!!!!!!!!!!! Quote
izabela1234 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Inka vel Zuzia w nowym domku :) [IMG][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images36.fotosik.pl/174/b524015523ddd31f.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
Recommended Posts