Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']a moze ktos nie zauwazyl :p[/QUOTE]

Madallena oczywiście że zauważyłyśmy :) patrz wyżej :) Jestem z Anja2201 w kontakcie. Podalam również telefony do schronu. Jutro bede wiedziala co i jak :)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ej, to dwajcie znac, jak za moimi plecami cos kombinujecie :D to JA sie najbardziej o benki martiw! Ja! o! :D:D

Super, czekam na wiesci ;) nie moge sie doczekac,.... ehh, jakbym chciala, zeby ona juz byla u Anji :)

Posted

[quote name='Ola la']Napisalam juz na transportowym.
Nikus w środe jedzie do Wroclawia-wiec to juz spora czesc drogi.
Teraz potrzebny bylby transport na odcinku Wroclaw - POznan.

Panstwo zwracaja koszty paliwa.

Bardzo czekaja na wizyte i na Gucia...w domu nie ma dzieci.Sa dwa chomiki ;)

Niestety osoba na wizyte mi odpadla.Porozsylalam PW do osob z Poznania.Moze ktoras odpisze.[/QUOTE]

Ola la wizyta musi być koniecznie :) Oby sie udało

Posted

[quote name='Madallena']ej, to dwajcie znac, jak za moimi plecami cos kombinujecie :D to JA sie najbardziej o benki martiw! Ja! o! :D:D

Super, czekam na wiesci ;) nie moge sie doczekac,.... ehh, jakbym chciala, zeby ona juz byla u Anji :)[/QUOTE]

Odezwe się:)

Posted

[quote name='Ola la']Napisalam juz na transportowym.
Nikus w środe jedzie do Wroclawia-wiec to juz spora czesc drogi.
Teraz potrzebny bylby transport na odcinku Wroclaw - POznan.

Panstwo zwracaja koszty paliwa.

Bardzo czekaja na wizyte i na Gucia...w domu nie ma dzieci.Sa dwa chomiki ;)

Niestety osoba na wizyte mi odpadla.Porozsylalam PW do osob z Poznania.Moze ktoras odpisze.[/QUOTE]

Na transportowym Tarzanka się zgadza na połączenie transportu i pojedzie dalej do Poznania i podaje tel i gg...to myśle,że da się to wszystko dograć:) załatwiajcie tą wizytę szybko i czekam na wieści..tel mój chyba masz?

Posted

Ojej Nikus serio? to super chruper.:lol:Zaraz zajrze na transportowy (jedna strona otwiera mi sie ladnych pare chwil :shake: ) .

a i supergoga zrobi wizyte w weekend! :lol:

Posted

Dziewczyny czy adopcje idą aż tak dobrze że zabrakło psiaków na 1 i 2 stronę? Może dałoby się jakoś uzupełnić puste miejsca
Julia ostatnio zrobiła masę zdjęć , poprosiłabym również Panią Kierowniczkę o aktualizacje naszej galerii bo widzę tam psiaki
które już są szczęśliwymi kanapowcami . Niestety nie mogę w tym pomóc bo pilotowanie odrzutowca wydaje mi sie prostsze
od obsługi tego forum

Posted

[B]Gdyby trafił do schroniska pies, mieszaniec amstaffa, lecz drobnej budowy, brązowy pręgowany - dajcie mi proszę znać! Pies był adoptowany ze schroniska w Opolu, zaginął w Katowicach. Nie mam niestety zdjęć. Pies ma chipa - czy w Gliwicach sprawdzają chipy?

Mój nr w razie czego 696446924 [/B]

Posted

[B]Juz po wizycie przedadopcyjnej w Poznaniu dla bezimiennego-Gucia !

Wypadla rewelacyjnie.Panstwo mieszkaja w niskim bloku i super okolica(pelno lasow i ląk).
Supergoga przedstawila im nawet najczarniejsze scenariusze.Ciepli i odpowiedzialni ludzie.Na Gucia czeka juz cala wyprawka.

Nikusiu to transport aktualny?

Oby sie wszystko udalo! [/B]

Posted

[quote name='Ola la'][B]Juz po wizycie przedadopcyjnej w Poznaniu dla bezimiennego-Gucia !

Wypadla rewelacyjnie.Panstwo mieszkaja w niskim bloku i super okolica(pelno lasow i ląk).
Supergoga przedstawila im nawet najczarniejsze scenariusze.Ciepli i odpowiedzialni ludzie.Na Gucia czeka juz cala wyprawka.

Nikusiu to transport aktualny?

Oby sie wszystko udalo! [/B][/QUOTE]

to samo pytanie wysłałem Tobie własnie na Pw:)

Posted

[quote name='monika083']Mala Maja jest jeszcze w schronie? wlasnie wysylam fotki pani ,chcacej adoptowac jakiegos mikruska ,Maje tez jej moge podrzucic .Pani z Bielska -Bialej[/QUOTE]

monika, pamietaj o innych mikruskach, ktorych jest ok 80 :(

Posted

[quote name='Madallena']monika, pamietaj o innych mikruskach, ktorych jest ok 80 :([/QUOTE]

Madallena,jasne ,tylko najlepiej jakies w okolicach Bielska-Bialej,Gliwice relatywnie blisko ,wiec tu zajrzalam.Ta pani wlasnie z ogloszenia Mrowki do mnie napisala.

Posted

[quote name='monika083']Madallena,jasne ,tylko najlepiej jakies w okolicach Bielska-Bialej,Gliwice relatywnie blisko ,wiec tu zajrzalam.Ta pani wlasnie z ogloszenia Mrowki do mnie napisala.[/QUOTE]

Jak sie czlowiek uprze na psiaka, jak zakocha sie od pierwszego wejrzenia to nawet 500 km da sie zalatwic :)

Posted

[quote name='Nikus']Na transportowym Tarzanka się zgadza na połączenie transportu i pojedzie dalej do Poznania i podaje tel i gg...to myśle,że da się to wszystko dograć:) załatwiajcie tą wizytę szybko i czekam na wieści..tel mój chyba masz?[/QUOTE]

tarzanka nie pojedzie ,pojedzie jakis koles w srode ,z sunia z Dobrocina na trasie wroclaw-gliwice ,wiec moze to jakos zgrac,zeby spowrotem zabral Gucia do wrocka ,a pozniej najwyzej tarzanka do poznania ?
To koszta beda troche mniejsze ,tylko pamietajcie ,ze u tarzanki trasa 200km(i powrot) to jakies 200zl.

Posted

[quote name='monika083']no to czekam na info ,czy Mala Maja jeszcze jest ,podeslijcie jeszcze inne mikruski -jesli sa w Waszym schronie czy DT.[/QUOTE]

Nie w Naszym schronie :) to Mikropsiaki z calej Polski. Mam nadzieje, ze xmatrix wrzuci jeszcze dzisiaj sunie z Warszawy i Gliwic (doszlo towarzystwo)

To jest watek informacyjny, ktory wysylamy zainteresowanym:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE[/url]

A w mojej sygnaturze banerek, gdzie mozna sie rozpisac w temacie ;)

Posted

[quote name='Madallena']Nie w Naszym schronie :) to Mikropsiaki z calej Polski. Mam nadzieje, ze xmatrix wrzuci jeszcze dzisiaj sunie z Warszawy i Gliwic (doszlo towarzystwo)

To jest watek informacyjny, ktory wysylamy zainteresowanym:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177531-MIKROPSY-do-adopcji-a-wAE-tek-informacyjny-proszAE-nie-pisaAE[/url]

A w mojej sygnaturze banerek, gdzie mozna sie rozpisac w temacie ;)[/QUOTE]

tak ,ja znam ten watek,pisze tutaj bo jest blisko do bielska -bialej,Pani bardzo spodobala sie Mala Maja,wyslalam jej tez kilka innych psiakow i zalozylam tez watek na przygarne psa ,Pani do 100km po psa dojedzie.

Posted

[quote name='iwona213']Basiu proszę o uzupełnienie opisów psiaków, wszystkie nowe psiaki uzupełnione na 1 i 2 stronie, brakuje tylko opisów...[/QUOTE]

Iwona213 jesteś super! Wydaje mi się,że kilka piesków może zwolnić miejsce innym kandydatom do adopcji ale to musi potwierdzić Basia bo mogę się mylić:2,36,47,59,69,74 a może jeszcze inne? Basiu pomocy!!!!!!!!!!!!!