Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jetek napisał(a):
Ta PAni która dzwonila myslała że to jest jej zaginiony piesek. Ale Ona nie byla z Gliwic a piesek był duży.

Miałam nadzieję że ktoś chętny na psiaczka zadzwoni i znajdzie dom.
A jeśli by ktoś dzwonił to pewnie z Krakowa.
Szkoda.

Posted

jetek napisał(a):
Kuby już nie ma -pojechał do Holandii, za to jest podobny Kuba 2 , a Trampek jest i nadal czeka.

Pisze że Trampek to pies z charakterem. To znaczy że nie lubi innych psów ?
A jaki jest do ludzi ?
On też chyba długo siedzi w schronisku.

Posted

[quote name='jetek']

a to chyba Misiu z pierwszej strony ( nie jestem pewna bo mi się na 1 stronie nie wyświetla jego zdjęcie)

tak to jest misiu nr 23, kurcze ale on sie postarzał :( czy zdążymy mu znaleźć domek... jak będę miała chwilke czasu (dziś nie dam rady) to chyba założę osobny zbiorczy wątek dla naszych staruszków :(

Posted

ciotki podeślijcie mi wątek Kuby który pojechał do Holandii dostałam jakiś czas temu zdjęcia jak śpi słodko na kanapie, ale zgubiłam jego wątek, wrzuce tam nowe jego zdjęcia.

Posted

A Misiu nie miał swojego watku ?
Ile on ma w ogóle lat ? Czy ma jakieś problemy ?
Nie wiem czy potrzeba ale może go troszkę poogłaszam.

Posted

Dogo07 napisał(a):
A Misiu nie miał swojego watku ?
Ile on ma w ogóle lat ? Czy ma jakieś problemy ?
Nie wiem czy potrzeba ale może go troszkę poogłaszam.

misiu nie miał watku... myśle ze ma ok 12 lat. Kiedyś kilka lat temu był z wolontariuszkami na imprezie które schronisko organizuje każdego roku. Niestety nie udało mu sie znaleźć domu, chociaż pięknie sie zaprezentował. Misiu jest taki troszke zapomniany, dobrze że Basia go przypomniała bo na spacerku był chyba ostatni raz w październiku :( nie wiem jak z jego zdrowiem teraz, ale wcześniej nic mu nie dolegało. Uwielbiał jeść i się przytulać... W kasię - pracownice wpatrzony jak w obrazek. Można go ogłaszać, dziekuję bardzo.

Posted

To faktycznie biedny zapomniany :(.
I tyle lat w schronisku :(.

A czy jest przynajmniej bezpieczny, inne psy mu nie dokuczają ? Bo w schronisku to wiadomo że stare, kalekie, słabsze psy mają gorzej.
I jeszcze jedno, ile on może mieć kg ? Tak 10 czy więcej ? Na zdjęciach wygląda na małego średniaka albo na większego małego psiaka, ale na zdjęciach to różnie wychodzi, dlatego pytam.