iwona213 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 u mnie wszystkie zdjęcia są widoczne, zaraz uzupełnię 1 strone o nowe psiaki. Quote
iwona213 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Basiu czy ktoś dzwonił w sprawie dziadzia?? był dziś w krakowskiej gazecie. Quote
jetek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Muniek baletmistrz - w schronisku od wielu lat, po wypadku, chodzi sam chociaż z trudnością Quote
jetek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 no właśnie dzwonił ale nie wiedziałam o którego dziadzia chodziło i odesłałam do Ciebie Quote
jetek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 a to chyba Misiu z pierwszej strony ( nie jestem pewna bo mi się na 1 stronie nie wyświetla jego zdjęcie) Quote
jetek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 roczny piesek - Larwa - wykastrowany, bardzo sympatyczny Quote
jetek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Szeryf, 6 lat wykastrowany, łagodny ale z temperamentem Quote
iwona213 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Basiu ten dzidzio jest w gazecie, do mnie niestety nikt nie dzwonił. Quote
Onaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Chciałam zapytać czy kudłacze : Kuba, http://www.fothost.pl/upload/09/39/adbe1c86.jpg Wojtek vel Trampek (taki jasny przeniczny) to nadal szukają domków ? A ten stary Misio to ja myślałam że on już w dt albo w ds , a on dalej bidak w schronisku :(. Quote
jetek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ta PAni która dzwonila myslała że to jest jej zaginiony piesek. Ale Ona nie byla z Gliwic a piesek był duży. Quote
jetek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kuby już nie ma -pojechał do Holandii, za to jest podobny Kuba 2 , a Trampek jest i nadal czeka. Quote
Onaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jetek napisał(a):Ta PAni która dzwonila myslała że to jest jej zaginiony piesek. Ale Ona nie byla z Gliwic a piesek był duży. Miałam nadzieję że ktoś chętny na psiaczka zadzwoni i znajdzie dom. A jeśli by ktoś dzwonił to pewnie z Krakowa. Szkoda. Quote
jetek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kuba 2, po fryzjerze do którego zabrała go nasza wolontariuszka Basia Quote
Onaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 jetek napisał(a):Kuby już nie ma -pojechał do Holandii, za to jest podobny Kuba 2 , a Trampek jest i nadal czeka. Pisze że Trampek to pies z charakterem. To znaczy że nie lubi innych psów ? A jaki jest do ludzi ? On też chyba długo siedzi w schronisku. Quote
Justyna81 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ale piękny ten Kuba, w mig znajdzie dom, podeslijcie proszę jego wiek, charakter, czy wykastrowany i jakies jeszcze 1-2 zdjęcia zrobię mu szybciutko ogłoszenia. Quote
iwona213 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='jetek'] a to chyba Misiu z pierwszej strony ( nie jestem pewna bo mi się na 1 stronie nie wyświetla jego zdjęcie) tak to jest misiu nr 23, kurcze ale on sie postarzał :( czy zdążymy mu znaleźć domek... jak będę miała chwilke czasu (dziś nie dam rady) to chyba założę osobny zbiorczy wątek dla naszych staruszków :( Quote
iwona213 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 ciotki podeślijcie mi wątek Kuby który pojechał do Holandii dostałam jakiś czas temu zdjęcia jak śpi słodko na kanapie, ale zgubiłam jego wątek, wrzuce tam nowe jego zdjęcia. Quote
Onaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A Misiu nie miał swojego watku ? Ile on ma w ogóle lat ? Czy ma jakieś problemy ? Nie wiem czy potrzeba ale może go troszkę poogłaszam. Quote
iwona213 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dogo07 napisał(a):A Misiu nie miał swojego watku ? Ile on ma w ogóle lat ? Czy ma jakieś problemy ? Nie wiem czy potrzeba ale może go troszkę poogłaszam. misiu nie miał watku... myśle ze ma ok 12 lat. Kiedyś kilka lat temu był z wolontariuszkami na imprezie które schronisko organizuje każdego roku. Niestety nie udało mu sie znaleźć domu, chociaż pięknie sie zaprezentował. Misiu jest taki troszke zapomniany, dobrze że Basia go przypomniała bo na spacerku był chyba ostatni raz w październiku :( nie wiem jak z jego zdrowiem teraz, ale wcześniej nic mu nie dolegało. Uwielbiał jeść i się przytulać... W kasię - pracownice wpatrzony jak w obrazek. Można go ogłaszać, dziekuję bardzo. Quote
Onaa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 To faktycznie biedny zapomniany :(. I tyle lat w schronisku :(. A czy jest przynajmniej bezpieczny, inne psy mu nie dokuczają ? Bo w schronisku to wiadomo że stare, kalekie, słabsze psy mają gorzej. I jeszcze jedno, ile on może mieć kg ? Tak 10 czy więcej ? Na zdjęciach wygląda na małego średniaka albo na większego małego psiaka, ale na zdjęciach to różnie wychodzi, dlatego pytam. Quote
Brysio Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Czy Malamut jest jeszcze w schronie? ma 6 obserwatorów. A Dalmatynczyk? Miała po niego przyjechac jedna babka. Odezwala sie? Quote
Recommended Posts