Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jusstyna85']Trzeba poprosić o transport na wątku transportowym.

Mogę pomóc,tylko napisz opis psa,żeby ludzie wiedzieli,czy duzy,czy mały,czy problemowy...[/QUOTE]

oczywiście pomóc w poszukaniu transportu

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okruszek jest mniej więcej wielkości spaniela, jest grzeczny, nieśmiały cywilizowany, jego pani miała samochód więc powinien zachowywać się przyzwoicie.

Posted

[quote name='jetek']Justyna 81 - bardzo się cieszę że mogłabys Filutka zawieźć do Katowic, dzisiaj ponownie dzwoniła zainteresowana nim dziewczyna. Proszę daj znać czy mogłabyś go podrzucić jutro lub w niedzielę. Jeśli chodzi o Okruszka to tej Pani nie stać na opłacenie transportu dla Okruszka ale będę miała na to pieniądze. Tej Pani jest bardzo żal Okruszka i bardzo by go chciała.[/QUOTE]
mogę zawieźć Filutka w niedzielę , daj znać jak mam umówić się z tą pania i o której można pieska odebrać ze schroniska w niedzielę.
co do Okruszka wiem , że Monika55 ma jakiegoś pana który odpłatnie przewoził jej pieski

Posted

Justyna! Dziękuję ogromnie ale dzisiaj w Schronisku jedna z wolontariuszek podjęła się zawiezienia Filutka do Sosnowca. Udało się też zorganizować Transport dla Okruszka.Pojedzie w najbliższa sobotę :)

Posted

[quote name='jetek']Robaczekk - a czy chodziło Ci o pieski przy ulicy Wiślanej?[/QUOTE]

tak przy wiślanej...po napisaniu postu zeszłam po nie i juz ich nie było... ten czarny leżał skulony nic nie chciał jeść, ten drugi taki towarzyski...

Posted

[quote name='jetek']Robaczekk - a czy chodziło Ci o pieski przy ulicy Wiślanej?[/QUOTE]

tak przy wiślanej...po napisaniu postu zeszłam po nie i juz ich nie było... ten czarny leżał skulony nic nie chciał jeść, ten drugi taki towarzyski...

Posted

[url]http://www.forumrottweiler.pl/viewtopic.php?p=138738&sid=34328332952b7df9a93911360a5a32d9#138738[/url]

ja tez prosze o pomoc, przeczytajcie ten wątek, napisałam wyjaśnienie tej sprawy ale chyba nikt tego nie czyta

Posted

[quote name='jetek']Justyna! Dziękuję ogromnie ale dzisiaj w Schronisku jedna z wolontariuszek podjęła się zawiezienia Filutka do Sosnowca. Udało się też zorganizować Transport dla Okruszka.Pojedzie w najbliższa sobotę :)[/QUOTE]

To super, bo sama chciałam to zaproponować, w ten weekend nie udało się, gdyż dzieciaki i ja lezymy na antybiotyku a mąż w szkole ale do przyszłego tygodnia powinniśmy już byc zdrowi.

A jak tam inne szczeniaki? Dzownił ktoś? Dajcie tez znać co z tym małym zagubionym sznupkiem sznaucerkiem z petli autobusowej Sośnica? Co z nim teraz? Jakiś DT by się przydał;-(

Posted

ZNALEZIONO SUKE OWCZARKA NIEMIECKIEGO-14.01

Ta suczka Owczarka została złapana w Rudzie Śląskiej/na Halembie, najprawdopodobniej mogła przybiec od strony Mikołowa ,Gliwic i okolic.Bardzo boi się ludzi,a przebywanie w Schronisku pogłębia jej zły stan psychiczny.Nie jest zaniedbana,raczej nie była wychowywana w domu,pewnie pilnowała jakiegoś terenu.Podczas łapania wiele przeszła.Spójrzcie na zdjęcie, może ktoś ją kojarzy.
[IMG]http://i46.tinypic.com/5v8090.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.tinypic.com/20k2f9.jpg[/IMG]

[IMG]http://i46.tinypic.com/258cviv.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='jetek']Justyna! Dziękuję ogromnie ale dzisiaj w Schronisku jedna z wolontariuszek podjęła się zawiezienia Filutka do Sosnowca. Udało się też zorganizować Transport dla Okruszka.Pojedzie w najbliższa sobotę :)[/QUOTE]

super :) bardzo się ciesze , ze maluszkom się udało

Posted

[FONT=Arial][COLOR=#0000ff][B][SIZE=6]skarpeta Gliwice[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][SIZE=5][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=5]
[U][B]stan na dzień 3 lutego 2010 [/B][/U][/SIZE]
[B]
[SIZE=7][COLOR=#ff0000] 59,22 zł[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][SIZE=7][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][COLOR=#ff0000][B][U]Wpłaty:[/U][/B][/COLOR]
[SIZE=2][SIZE=3][COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Iwonka[/COLOR] 20 zł
[COLOR=#000000]ihabe[/COLOR] 30 zł[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Brysio[/COLOR] 30 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]Magda[/COLOR] 45 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#000000]bazarek[/COLOR] ihabe 219 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Magda z GLiwic 20 zł [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Korespondentka 25 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Magda 20 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Firma Iwona 20 zł[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]====================[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]razem : 429zł[/B][/COLOR]

[COLOR=#ff0000][B][U]Wydatki:[/U][/B][/COLOR]
26.X.2009 przelew dla J_ulia wizyta u weta FIGA: [B]22,80 zł[/B]
[LEFT][B]16.XI.2009 przelew Julia operacja Figa: 199 zł[/B][/LEFT]
[LEFT][B]sucha karma dla Figi: 74,50[/B][/LEFT]
[LEFT][B]dopłata do Buraja na hotelik za luty 73,48[/B][/LEFT]
[LEFT][B]==============================================[/B][/LEFT]
[LEFT][B]razem: 369,78[/B][/LEFT]
[LEFT] [/LEFT]

[LEFT][B]saldo: 429 zł - 369,78= 59,22 zł[/B][/LEFT]

Posted

[quote name='ihabe']

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/gliwice-2010-01-23/IMG_4815.jpg[/IMG]

[/CENTER][/QUOTE]

szceniaczek juz w nowym domu!! ;-)

A jak z innymi? Jak tam mały szczeniaczek kuleczka? I jak tam sznaucerek z petli?

Posted

[quote name='zerduszko']To ten mix sznaucerka? Swietnie!

Bestia z pętli dalej czeka, głównie na kastrację. Aż dziw, że nikt go nie szuka.[/QUOTE]

Bestia? ;-) toż to cudo nad cudami;-) Czyli można juz zacząć go ogłaszać? Zrobię mu allegro i alegratkę.

Jetku kochana, przydałby się update, które psiaki znalazły domki;-)

Posted

czy ten sznaucerek jest u Ciebie zerduszko? Bo ja sie juz pogubiłam;-)

[IMG]http://guli.it.pl/%7Eihabe/gliwice-2010-01-23/IMG_4774.jpg[/IMG]

jeśli tak to nareszcie moge spać spokjojnie;-)

Posted

Bestia to oczywiście żartem, bo on jest IDEALNY :)

Było już kilka zapytań o niego. Na chęciach się skończyło. Na razie jest na ogólnym allegro sznupkowym, do osobnego muszę mu napisać tekst....

Edit: tak, to ten sznaucerek. Nie poznałaś??

Posted

Zerduszko jesteś cudowna :-) Nie poznałam bestyjki ale zakochałam sie w nim w ta sobotę co został znmaleziony, po nocach nie spałam;-( A on u Ciebie dupkę grzeje;-)

Masz u mnie cole;-) bo nie wiem czy juz skonczyłaś 18lat;-) hahhaha

Ja juz nie wiem kto jest kto, ostatnio dowiedziałam si.ę. ze Agata51 jest babcią a ja mysłałam, że ona jeszcze do liceum chodzi;-)

Czy sznaucus juz j=się jakoś zowie?

Posted

[quote name='ihabe']Zerduszko jesteś cudowna :-) Nie poznałam bestyjki ale zakochałam sie w nim w ta sobotę co został znmaleziony, po nocach nie spałam;-( A on u Ciebie dupkę grzeje;-)

Masz u mnie cole;-) bo nie wiem czy juz skonczyłaś 18lat;-) hahhaha

Ja juz nie wiem kto jest kto, ostatnio dowiedziałam si.ę. ze Agata51 jest babcią a ja mysłałam, że ona jeszcze do liceum chodzi;-)

Czy sznaucus juz j=się jakoś zowie?[/QUOTE]
Hahaha ;) Przed Tymkiem (sznaucerkiem od Was) miała przyjechać do mnie sunia, były wątpliwości.... czyżby mój nick był mylący? Osiemnastkę to już daaawno skończyłam niestety ;)