Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio napisał(a):
ten fotograf na rowerze robil nam bardzo duzo zdjęc w trakcie festynu, może jeszcze je ma

Dobrze że mi przypomniałas, miałam odebrac płytkę z wszystkimi zdjęciami które nam zrobił :)

Posted

__Lara napisał(a):
Młoda i bardzo zadbana. 100% jamniczka. Mój mąż jedzie już do Gliwic na ten targ sprawdzić to. Przydałby się jeszcze ktoś kto by podjechał na targ do Rudy śląskiej na Wirek, tam jest w czwartek. Pisałam już do jusstyny, ale napisała mi, że od nich z Rudy nikt nie może dziś tam podjechać :/

Wiemy coś o suni. Byłam tez na targu ale tam jest wszystko pozamykane. Jutro otwierają.

Posted

_bubu_ napisał(a):
Szukam kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną dla kota w Gliwicach na ul. Brzozowej. Czy ktoś z Was mógłby pomóc?

Napisz ciotki do iwony213, Brysio - są z Gliwic.

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!

Posted

Z przyjemnością przekazuję życzenia świąteczne od:

Pana Jerzego z Katowic i ślicznego owczarka Maxa

Pani Oli z Sosnowca i naszego " prawie" jamnika Guzika

Pani Ani ze Szczekocin i Bambaryłka vel Cezarka

Tutaj mamy załącznik : Cezarek ze swoim nowym kumplem Misiem
tworzą zgodny duet

By ninka1 at 2010-12-20:lol: