Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie Iwonko jutro jedziemy do Katowic z Bryśką a tam ją zabiera Figu i jedzie do Warszawy :) Warszawianki sprawdziły domek Basia tez zadowolona z przyszłego domku no i sunia jedzie a do mnie przyjechala na zabiegi kosmetyczne

Posted

izabela1234 napisał(a):
Nie Iwonko jutro jedziemy do Katowic z Bryśką a tam ją zabiera Figu i jedzie do Warszawy :) Warszawianki sprawdziły domek Basia tez zadowolona z przyszłego domku no i sunia jedzie a do mnie przyjechala na zabiegi kosmetyczne

O, to pojedzie z moim Gabrysiem :) ale sie chłopak ucieszy. Tez jutro podrzucam łobuza Figu :)

Posted

Brysio napisał(a):
czy ktos ma więcej zdjęc Kropki? wiem, ze byly gdzies na watku ale niestety nie umiem ich odszukac, szukalam pol godziny. Prosze do ogłoszeń

Jagódka przypadkiem znalazłam zdjęcia Kropki na 248 stronie

Posted

NINKA1 napisał(a):
Jagódka przypadkiem znalazłam zdjęcia Kropki na 248 stronie

dziękuje;)

ale Majunia - Lizak ma siwe dupsko hehe ;) cudowne małe stworzzonko

Posted

Kopiuję ku przestrodze:
"To ważne !!!!!!!!!!!!!!!
Nie wydawać psa tym osobom !!!
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...
Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

Posted

ciotki trafi do nas taki oto kawaler jeśli nie uda sie znalezc domu w ciągu 2 tygodni, damy rade?? pomożecie??

jutro zrobie mu troche ogłoszeń, spróbuje jeszcze raz do Nowin napisać, szkoda chłopaka ma 10 lat i w schronie sie nie odnajdzie... a jak juz trafi to nie ma szans na adopcje, nikt go nie wypatrzy wsród takiej konkorencji jaka jest w schronie... młode i piękne, a Misiek jednak jest przeciętniakiem i staruszkiem :(

http://www.dogomania.pl/threads/187583-śmierć-właściciela-śmierć-psa-mamy-2-tygodnie-na-znalezienie-nowego-domu-POMOCY!?p=14883821#post14883821

Posted

Dziewczyny, czy ktoś mógłby pojechać na wizyte przedadopcyjna do Chorzowa? Ma to być dom dla młodej owczarki z Warszawy. Jest jeszcze przed sterylizacja. Jeśli ktoś mógłby pojechać proszę o kontakt ze mną 501-762-009.

Posted

NINKA1 napisał(a):
:-(:-(:-(

Dzisiaj odszedł nasz kochany Misio , staruteńki psiurek , był słodkim, cichuteńkim
staruszkiem i tak też odszedł cichuteńko bez fanfar po prostu zasnął............

Jest mi tak strasznie smutno bo znałam Misia lepiej niż większość psów w naszym
schronisku i pocieszeniem może być tylko fakt, że bez względu na to jakie było
jego długie życie, odszedł otoczony troskliwą opieką, miłością i szacunkiem.

Ostatnie miesiące życia były szczęśliwe i beztroskie , nie odszedł zapomniany,
jak wiele innych bezimiennych psiaków w schroniskowych boksach.

A takim go zapamiętamy

http://img812.imageshack.us/img812/8237/054w.jpg
By ninka1 at 2010-06-14:-(

By [URL=http://profile.imageshack.us/user/ninka1]ninka1
at 2010-06-14:-(

http://img409.imageshack.us/img409/6671/007x.jpg
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/ninka1]ninka1 at 2010-06-14:-(

Właśnie dziś przeczytałam :( :( :(.

Posted

Brysio napisał(a):
pozwolilam sobie zrobic na cafeanimal stronke ogłoszeniową dla naszego schroniska. Dzis udało mi się umieścic tyle psiaków ale postaram się je sukcesywnie dodawac;)

www.cafeanimal.pl/schroniska-dla-zwierzat/Schronisko-dla-zwierzat-w-Gliwicach,804

jesli ktos ma jakies propozycje co tam jeszcze wpisac to dajcie znac

Brysio jesteś niesamowita:lol: masz Mistrzostwo Świata w kieszeni i uścisk dłoni wszystkich wolontariuszek.;););)

Posted

Witam serdecznie, proszę o zwrócenie uwagi na taką sunie:

zagineła w Łabędach, może trafić do schroniska w Sośnicy.Na obroży miała identyfikator ale możliwe że w tej chwili już go nie ma.Zagineła 10.06.Wabi sie Mrówka, wiek 1 rok. Telefon kontaktowy : 502 043 567. Dziekuję!

Posted

W piątek Anetka wybrała nam do strzyżenia tego oto psiaka. Wielkość małego szetlika, ogonek wdzięcznie zakręcony :) Biedny maluszek jest wystraszony, ale dzielnie znosił nasze zabiegi. Nie wygląda po nich specjalnie dobrze, bo obcięłyśmy tylko największe filce nie chcąc go zbytnio stresować.