basia2202 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dobrej nocki... łażąca do sumsiada Tyśkowo :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 teqquila napisał(a): nie zgubilam siem ani mnie nie porwalo hehehe no to mi ulzyło :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Że ja nie zagoniona :crazyeye: Jak możesz......... ja po prostu umiem sobie czas zorganizowac :eviltong: czeee Tysiakowa :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Alicja napisał(a)::hand: witaj nocką późną :grins: pffii to je pozno nocka? to JO sie witom pozna nocką hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 basia2202 napisał(a):dobrej nocki... łażąca do sumsiada Tyśkowo :evil_lol: :diabloti: dzieki :) skad wiesz gdziem lazem ?? nie bylam tylko siem uczylam :evil_lol: Alicja napisał(a):no to mi ulzyło :loveu::loveu::loveu: mi tyz hehe:evil_lol: apple napisał(a):Że ja nie zagoniona :crazyeye: Jak możesz......... ja po prostu umiem sobie czas zorganizowac :eviltong: czeee Tysiakowa :evil_lol: hehe tom dobrze bo wiesz czas to piniadz :evil_lol: tygra napisał(a):cześć Tysiaczowa :) siemacha z nocki Quote
teqquila Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej prosiaczku siemka marchewecko :evil_lol: Alicja napisał(a)::hand: witaj nocką późną :grins: hehe jesce nie pozno tak bardzo :evil_lol: zuzolandia napisał(a):pffii to je pozno nocka? to JO sie witom pozna nocką hihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol: siemka kochana ma :evil_lol: dawno nie gadaly my hehehe:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Tyśkowa :multi::multi::multi: już jest ósma :multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Przyszłam do cie ....... i nie tak na szarym końcu jak ty do mnie:diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hejka pietruszeczko:evil_lol::eviltong: Quote
amigo i ja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Siemka Tyśkowa z sąsiadami flirtująca :lol:(w sumie to na dwa fronty:evil_lol: działająca:lol:) Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):Tyśkowa :multi::multi::multi: już jest ósma :multi::multi::multi: za wczesnie po wczorajszym hm.. dzisiejszym by wstac o tej porze apple napisał(a):Przyszłam do cie ....... i nie tak na szarym końcu jak ty do mnie:diabloti: nie przychodze do cia na szarym koncu :eviltong: Izabela124. napisał(a):Hejka pietruszeczko:evil_lol::eviltong: siema marchewecko amigo i ja napisał(a):Siemka Tyśkowa z sąsiadami flirtująca :lol:(w sumie to na dwa fronty:evil_lol: działająca:lol:) hehe ja mam jednego sasiada z ktorym flirtuje hehehe :evil_lol: a skad ci sie kilku wzielo tom nie wiem :evil_lol: i cicho badz bo Ruda zazdrosna bydzie :evil_lol: Quote
amigo i ja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Sąsiada to wielu masz ale z jednym tylko godasz... a tak poza tym to jeszcze paru do flirtu poza sąsiadem jest więc na wiele frontów działasz... Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 hehe bo po co na jednym dzialac ?? jak juz bede wiedziala ktory to ten odpowiedni tom reszte siem zostawi :evil_lol::evil_lol: Loprocz Rudej :eviltong::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cześć moja gadzinko:multi: przyszłam się przywitać :diabloti: P.S. i nie zdradzaj mnie z Rudą, bo zazdrosna jestem :eviltong: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witanko Kiedy dasz jakies foteczki? Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 TYSKOWOOOOOOOO!!!!!!!!! Jozem siem zgodzila na jednego sasiada !!! innych to kryjom pogonia jak przijada i do hasioka wciepna !!!! KCM;-) Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witanko .....pobudka ...:eviltong::eviltong::eviltong:było iść spać a nie czekać na striptisy Rudej :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Chudzinko moja, utucz się troszkę ;) http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :p Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 O masz :splat:przyszłam do cię coby uciec przed tym dzwonem a ona nawet tu dzwoni :crazyeye: Quote
basia2202 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 zuzolandia napisał(a):TYSKOWOOOOOOOO!!!!!!!!! Jozem siem zgodzila na jednego sasiada !!! innych to kryjom pogonia jak przijada i do hasioka wciepna !!!! KCM;-) o masz... to Wy nawet wspólnych sąsiadów macie?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol: witajcie Tysiątka :multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts