basia2202 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 tu też przyszłam z reklamacją :cool3: nie dałaś mi cuksa za straszenie!! :mad: :diabloti: :evil_lol: Quote
bonita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 O załapałam się na cukiereczki :) I nie musiała nawet straszyć, a dostałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :multi::multi::multi:mniam cukiereczki ...takie jak lubiam :grins: Quote
Medorowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Cześć cukiereczki :evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 gdzie się podziewacie znowu Tysiątka?:cool3::cool3::cool3: Quote
mia_mia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 witam Tysia :p jedziecie jutro moze poskakac? aaa..i zapraszam do naszej galeri na urodzionowe postowanie :cool3: Quote
teqquila Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='bonita']O załapałam się na cukiereczki :) I nie musiała nawet straszyć, a dostałam :evil_lol: hehe bo to tylko Baska straszyla myslala ze sie wystracham ja tam bojazliwa nie jezdem z cukierki dalam bo prosila :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:mniam cukiereczki ...takie jak lubiam :grins: cieszkam sie :evil_lol: [quote name='Medorowa']Cześć cukiereczki :evil_lol::evil_lol: Tysiatko ta taki cukiereczek :) [quote name='Imbirka']gdzie się podziewacie znowu Tysiątka?:cool3::cool3::cool3: na treningu u Bodzia [quote name='mia_mia']witam Tysia :p jedziecie jutro moze poskakac? aaa..i zapraszam do naszej galeri na urodzionowe postowanie :cool3: bylismy bylismy skakac a a was nie bylo i nie moglam Bulce zyczen zlozyc :eviltong: zaraz do was wpadniemy [quote name='madziorna']Jakoś tutaj cicho?... :helo: cicho bo nie zagladacie no chyba ze wam sie przypomni ze my istniejemy :eviltong::evil_lol: [quote name='Alicja']:hand: cze Tyśkowe :grins: Siemanoccho Alu a tutaj filmiczek z Tysiatkiem mym :loveu: http://pl.youtube.com/watch?v=sv0ZhhLmkeg Quote
teqquila Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 a to z dzisiaj zdjecioszek jeden mojego kochanego piesecka :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :multi::multi::multi:zdjecioszek widziałam ...zdjęcioszek :multi:z Tyśkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a dlaczemu tylko jeden zdjęcioszek??:roll::roll::roll: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Tysio mówi AAAAAAAAAAAA, a witaminka leci mu już do mordki:diabloti: Heloł:oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :multi::multi::multi:cze Tyśkowe :loveu: jak Tygryskowa dama :razz: Quote
teqquila Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='evaxon']a dlaczemu tylko jeden zdjęcioszek??:roll::roll::roll: bo klaudia tylko jedno dala :evil_lol: i chyba tylko jedno mu zrobila [quote name='bonita']Tysio mówi AAAAAAAAAAAA, a witaminka leci mu już do mordki:diabloti: Heloł:oops::evil_lol: troche duza ta witaminka :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:cze Tyśkowe :loveu: jak Tygryskowa dama :razz: Cze Alu tygrysiczka ma sie dobrze w czwartek zdjecie szwow i pewnie bedzie latala jak szalona a teraz w tym ubranku to jest grzeczniutka taka ze ho ho :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Tyśkowa na dogo ...o ja cie ....:multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 o ty mnie :diabloti: no jestem jestem jutro kocica ma zdjecie szwow :multi::multi:cale szczescie bo juz sie do nich probuje dobrac :evil_lol: a w niedzielke na wystaweke do Poznania jedziemy sobie znaczy ja i bimbrowa <chyba :roll:> i simbik z Tofickiem juz sie doczekac nie moge pozniej troche zdjec z wakacji wstawie :evil_lol: bo mi jakos dogo wkocu sie odblokowalo :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Deszcze niespokojne przytargaly nas... choc my tu na dogo wcale nie sto lat.... do domu wrocimy o boksiu powiymy ..... ze UN niezly MAN ;-) witamy siem k udlatooo!!!! przetrzepiemy se jutro tegoz zaslinionego blozka ;-) wspomnieniowo bedzie bo ja zafafluniona przez 11 lat bylam ;-) buzioleeeeeee Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :crazyeye:...o dżisys ....Zuzankowo sam tukej z procesyją przilazła ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powitanka z mokrego poranka :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra na poniedziałek zakupuje duuuuuużżżżzzooo piffa bo bedą foty z wystawy w 2 blogaskach :p Quote
teqquila Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='zuzolandia']Deszcze niespokojne przytargaly nas... choc my tu na dogo wcale nie sto lat.... do domu wrocimy o boksiu powiymy ..... ze UN niezly MAN ;-) witamy siem k udlatooo!!!! przetrzepiemy se jutro tegoz zaslinionego blozka ;-) wspomnieniowo bedzie bo ja zafafluniona przez 11 lat bylam ;-) buzioleeeeeee to siem cieszkam bardzo ze nas odwiedzilyscie Witam w mych skromnych progach :) a u nas dzeszczu nie bylo hehehe [quote name='Alicja']:crazyeye:...o dżisys ....Zuzankowo sam tukej z procesyją przilazła ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powitanka z mokrego poranka :multi::multi::multi: u nas nie bylo mokrego ale witanko Alu [quote name='Imbirka']no jadę, jadę, cieszkasz się:p? ta cieszkam cieszkam tylko tera nie wiem czy pojedziemy hehehehe:evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']witam cieee:loveu::loveu::loveu: a witasz mniee a ja cieee [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra na poniedziałek zakupuje duuuuuużżżżzzooo piffa bo bedą foty z wystawy w 2 blogaskach :p nie cieszkaj sioe Alu bom wyjazd stoi pod znakiem zapytania czy pojedziemy czy nie ale kupi pifoo chetnie wypijemy z bimbrowa :evil_lol::evil_lol: a dzis moja kota mila zdjecie szwow i wszysko ladne siem wygoilo :multi::multi: a Tysio byl na zastrzyczkach bom znow ma problem z poduszkami :shake: i ma bardzo spochniete i kuleje :shake: ale jest pod opieka buni wiec napewno zaraz bedzie zdrow znow Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='teqquila']to siem cieszkam bardzo ze nas odwiedzilyscie Witam w mych skromnych progach :) a u nas dzeszczu nie bylo hehehe u nas nie bylo mokrego ale witanko Alu ta cieszkam cieszkam tylko tera nie wiem czy pojedziemy hehehehe:evil_lol::evil_lol: a witasz mniee a ja cieee nie cieszkaj sioe Alu bom wyjazd stoi pod znakiem zapytania czy pojedziemy czy nie ale kupi pifoo chetnie wypijemy z bimbrowa :evil_lol::evil_lol: a dzis moja kota mila zdjecie szwow i wszysko ladne siem wygoilo :multi::multi: a Tysio byl na zastrzyczkach bom znow ma problem z poduszkami :shake: i ma bardzo spochniete i kuleje :shake: ale jest pod opieka buni wiec napewno zaraz bedzie zdrow znow oj biedulek Tysiu:loveu::loveu::loveu:pofufaj po łapeczkach ..... no dopsz ....pifff kupie ...tylko jak wy po nie dojedziecie :hmmmm: Quote
Recommended Posts