Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witaj Efuniu my nadal na wakacjach bom ich znaczy fotem mam jesce a wybieram te fajniejsze :evil_lol::evil_lol: i proszem takich emiotek mi tutaj nie dawa bom tak nie mozna publicznie :diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']Witam
no moja kotka juz po sterylce byla bardzo dzielna !! a teraz jak by sie nacpala nie wiem jak sie zachowuje :evil_lol:

ooo to dobrze:multi:
ostatnio same sterylki:evil_lol:
witanko:multi:

Posted

no moja kotka juz po sterylce byla bardzo dzielna !! a teraz jak by sie nacpala nie wiem jak sie zachowuje :evil_lol:

trzymałam kciukole, trzymałam... :cool3:
hehe.. ja Ci mówię,. Justyś... 2 dni i będzie hulać jak Zuzankowa ;) :evil_lol:

Posted

:kciuki: za szybki powrót do ;) normalności

Posted

Witam opowiem wam o kociczce co zrobila :evil_lol:
do drugiej w nocy sie krecila ciagle kciala chodzic itp szla szla i siem pzrewracala :evil_lol: taka pijana byla :evil_lol: jakby !! potem ja zamknelam w transporterku bom kurka spac kcialam tyz isc !! rano siem budzem a jej nie ma:-o w nim wylazla ni wiem jak :roll: szukam szukam a kot pod biurkiem w koszyczku swym tam jej cieplo bo jest tam tyz kaloryferek :evil_lol: a dzis znow lazi lazi i sie kreci chodz teraz spi muszem ja chyba obudzic bo w nocy znow spac nie bedzie kciala :evil_lol: no na razie tyle

a dzis po poludniu z piesem mym se chodze po parecku on lata spuscznony :evil_lol: patrzam a tam gosciu lezy na ziemi i se ognicho rospala drugi z flacha siedzi obok :evil_lol::evil_lol: Tysiek ociwiscie polecial i ich obwarczal :evil_lol::evil_lol: a na sam koniec jesce centralnie na policemenow wyszlam a on luzem <nie lubi mundurowych> alem go do nigi zawolalam ladnie przyszedl a panowie sie usmiechneli i mowia szkolony a ja ze penie nie widac alem go juz za obrozem trzymalam bom mu nie wierze :evil_lol::evil_lol:

Posted

hehe Bimber też mi siare przy policji robi... cały zjeżony i powarkuje:shake: kiedyś naprawdę mi mandat za niego wlepią:cool3:

i jak ty Tigę pilnujesz? bidule zimno było i chciała się wygodniej połozyć... biedny zdesperowany kotecek musiał sobie jakoś sam poradzić:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: