PRZEC Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Szukamy domu dla około 3letniego małego psiaka! Pies od jakiegoś czasu błąkał się po ulicach Rypina (woj. kujawsko- pomorskie) cichy, spokojny, niezauważany przez nikogo, miał raczej znikome szanse na to, że znajdzie się ktoś, kto go przygarnie.. Pewnego deszczowego dnia wracając z pracy zobaczyłem go zziębniętego i zmokniętego, nie zastanawiając się długo zapakowałem go do samochodu i przywiozłem do domu. Niestety nie mogę go zatrzymać, bo nie mam miejsca na piątego psa, Zając musi spać w narzędziowni.. Zając jest wspaniałym psem, ogromnym pieszczochem i przede wszystkim jest bardzo przyjacielski wobec psów, bez problemu dogadał się z moimi psami, nie ma w nim ani odrobiny agresji, jest bardzo towarzyski, przychodzi na zawołanie. Jest niskim pieskiem, takim do pół łydki, dobrze zbudowany, tylko bardzo chudy :( a oto nasz Zając :) : Quote
agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fajna psinka, dobrze, że spotkał ciebie na swojej drodze;) mam nadzieję że szybko znajdzie się domek dla tak sympatycznego futrzaka. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kolacyjka:diabloti: Wrzuce go jutro na nasza strone schronu i zrobie allegro;) Jest sliczny-uwielbiam takie kochane pokraki. Quote
agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 napiszcie w tytule, że to mix bernardyna z jamnikiem:evil_lol: to się tu ruch na wątku zrobi;) Quote
PRZEC Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 raczej z zającem ;) a Teodor łazi za nim krok w krok :diabloti: Quote
agaga21 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 PRZEC napisał(a):raczej z zającem ;) a Teodor łazi za nim krok w krok :diabloti: ale co, pilnuje go czy raczej tak go polubił? Quote
PRZEC Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 agaga21 napisał(a):ale co, pilnuje go czy raczej tak go polubił? tudorkowi wlaczyly sie instynkty rozrodcze :cool3: tudorek ma tak z kazdym nowym psem :lol: ale widac ze sie tez zaprzyjaznily ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No tak....raz dziewczynka, raz chłopaczek:evil_lol: Quote
Ajula Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 fajowy maluch życze powodzenia w szukaniu domku :lol: Quote
wroobelterrorystka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 agaga21 napisał(a):ale co, pilnuje go czy raczej tak go polubił? polubił, aż za bardzo :) Quote
PRZEC Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Juleen napisał(a):Co tam słychać u chłopaka? zajac miwea sie dobrze,ale niestety jesli nieznajdziemy tymczasu dla niego bede musial go do schronu odstawiac:placz: teodorowi sie troszke poprzestawialalo podejzewamy ze za sprawa tego ze inny facet na jego terenie sie pojawil.poluje na zajaca caly czas i pogryzl toske :angryy: tak ze myslymy co dalej.:-( Quote
agaga21 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 mocno tosi się dostało? mam nadzieję że do żadnej tragedii nie dojdzie.:shake: Quote
PRZEC Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 agaga21 napisał(a):mocno tosi się dostało? mam nadzieję że do żadnej tragedii nie dojdzie.:shake: psy narazie dzielimy,klatka kantary itp. no toska ma pogryziony policzek i "fafla" jest troszke oslabiona jeszcze. przy mnie nawet na siebie niepatrza ale jak mnie niema to krzywo patrza na siebie.ale w poniedzialek tudorek jedzie na wyciecie jajek :shake: mam nadzieje ze toska niebedzie chciala sie odgrysc :mad: Quote
wroobelterrorystka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zając znalazł cyudowny dom całkiem niedaleko nas :loveu: Quote
agaga21 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):Zając znalazł cyudowny dom całkiem niedaleko nas :loveu: super!!! co za niespodzianka!!:multi: Quote
PRZEC Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 zajac dziki ani pojechal do starszych panstwa.ma domek z ogrodem i sunie do towarzystwa :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Właśnie dostałam maila z nowego domku- ,że Zając juz zadomowił się na całego, chodzi na spacery, obszczekuje obcych:lol: Wszyscy bardzo go polubili. Na początku był bardzo zestresowany...bo znowu zmiana miejsca, ale na szczęście zrozumiał,że krzywdy nikt mu nie zrobi;) Teraz juz i ja jestem spokojna:p Quote
Recommended Posts