Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='sunshine']Shir na dworze też goni i się bawi jak piłeczką ale w domciu maleństwo nasze i nie do męczenia:loveu:[/QUOTE] W domu tak samo traktują koty, więc nie dane jest mi mieć kota Quote
Baski_Kropka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Jak to się stało, że macie kota:D?? Nie potrafie przez to przebrnąć... Co do KŁAMANIA mamy :P że kota da sie nauczyć ne ichodzić po stołąch i szafkach,,, to owszem wykonalne, ale jak nei ma się psa :D wiem coś o tym haha ;P Mój kot puki psów nei było w domu poruszał się po podłodze, teraz odkąd są psy porusza się drogą powietrzną czyli szafkami i stołami ;P A jedzenie ma na lodówce w miskach haha także cyrk na kółkach :D Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 normalnie jak w kinie 5D. :evil_lol: [url]http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=20120805852.jpg&res=landing[/url] dobry. ;) Quote
sunshine Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']W domu tak samo traktują koty, więc nie dane jest mi mieć kota[/QUOTE] ZUE kundle! :D [quote name='Baski_Kropka']Jak to się stało, że macie kota:D?? Nie potrafie przez to przebrnąć... Co do KŁAMANIA mamy :P że kota da sie nauczyć ne ichodzić po stołąch i szafkach,,, to owszem wykonalne, ale jak nei ma się psa :D wiem coś o tym haha ;P Mój kot puki psów nei było w domu poruszał się po podłodze, teraz odkąd są psy porusza się drogą powietrzną czyli szafkami i stołami ;P A jedzenie ma na lodówce w miskach haha także cyrk na kółkach :D[/QUOTE] U nas nie, kot lub się rzucać na psa albo gonić ogon:P Shira cierpliwie to znosi a Zocha czasem celowo zaczepia psa i gonią się po całym domu:P jak ma dość to myknie pod łóżko gdzieś lub za szafę:D Ma swoje schowki:P Jedzenie dostaje na stoliku nad swoim kącikiem bo Shir jej wyjada:P Ja się cieszę że znalazłam sposób żeby pies nie wyjadał kotu a mama na to : "to znajdź jeszcze żeby kot nie wyjadał psu ":diabloti: Psu na szczęście to wyjdzie najwyżej na dobre :D to skopiuję z pierwszej strony bo zaktualizowałam:D [SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=arial][B]Zoja aka Zocha [/B][/FONT][/COLOR][B][FONT=arial] [/FONT][/B][/SIZE][FONT=arial][B][CENTER][SIZE=2] [COLOR=#008080]Dnia pamiętnego 3 sierpnia 2012r z samego rana zadzwoniła koleżanka, że w Skorzęcinie obok ich knajpy jakiś facet złapał w klatkę kociaka. Jest przerażony a facet powiedział że złapie wszystkie i utopi a na nich naśle sanepid bo karmią koty, które mu sikają pod domkiem... [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/B][/FONT][CENTER][SIZE=2] [/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial][B][COLOR=#008080] Szybka decyzja... RATUJEMY! koleżanka ubłagała "człowieka" żeby oddał kociaka i przywiozła do mnie. Kociak miał być tylko kilka godzin, bałam się że pies go zje. Ale... pies zabrał się za mycie malucha, przerażony malec zaakceptował psa:smile: Wyczyściliśmy uszka, obcięliśmy pazurki, odrobaczyliśmy maleństwo i do dziś nie kotek a już Zocha dostarcza nam codziennie nowych wrażeń [/COLOR][/B][COLOR=#008080]:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/CENTER] [quote name='bianka19']normalnie jak w kinie 5D. :evil_lol: [URL]http://desmond.imageshack.us/Himg21/scaled.php?server=21&filename=20120805852.jpg&res=landing[/URL] dobry. ;)[/QUOTE] hahah dokłądnie!:P co tam u Was Cezarki?:D ZOCHA OFICJANIE ZOSTAJE Z NAMI!:D Quote
kajkoowa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 I ja również gratuluję nowej domowniczki :) Quote
darii_iia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Gratuluje! :) Zocha, to śliczna panienka. :loveu: Quote
sunshine Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']No to gratuluję nowego domownika :)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']fajnie że zostaje z Wami :):):):)[/QUOTE] [quote name='Kaja10014']I ja również gratuluję nowej domowniczki :)[/QUOTE] [quote name='darii_iia']Gratuluje! :) Zocha, to śliczna panienka. :loveu:[/QUOTE] dziękuję dziękuję dziękuję:D Quote
Ty$ka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wiedziałam, że to tak się skończy 8) Gratulacje :) Quote
bianka19 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='sunshine'] hahah dokłądnie!:P co tam u Was Cezarki?:D[/QUOTE] u nas ? wszystko po staremu, leci do przodu cały czas.:lol: ostatnio z białym byliśmy na wsi 2 tygodnie i gonił kury. :evil_lol: a co u was, w wielkim świecie Shirki i już Zochowce? hihihi:eviltong: Zocha! :loveu: daj jakieś fotki ; ) Quote
Baski_Kropka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Suuuper, że mama się ugięła ;P Ale na drapanie firanek i łażenie po stołach się przygotujcie ;P I skuście się na zrealizowanie porad koleżanki o drapaku i innych takich lepiej uczyć od małego, bo nasz zbir drzwi nam obdrapywał, dopóki były jeszcze takie w tapicerce... potem przeniósł pazury na kanapę... niestety żaden drapak nie zastąpi mu krzeseł tapczanu i tym podobnych mebli ;P Czym skorupka za młodu nasiąknie tymna starość trąci PAMIĘTAJ! :D Mój Baski raczej by się nie opiekował... prędzej zamęczył by maleństwo jak kot mysz...;/ u nas w wypadku chęci posiadania kota, musiała bym sobie wziąć jakiegoś gryfnego młodziaka co to by psu pokazał gdzie jego miejsce w razie potrzeby :P Baski jet okrutnikiem i krzywdy nie robi ale zamęczyć psychicznie potrafi... Quote
sunshine Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Wredny:P A nie obcinasz pazurów Bagirowi? Quote
sunshine Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Siemka, wpadłyśmy powiedzieć że jutro lecimy na DCDC do Poznania! :) Quote
sunshine Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='Aleksandra95']jako widzowie ? :D[/QUOTE] pewka:p ale na kejtrówce wystartujemy w mistrzu aportu i mini agiliti bedzie ubaw:D [quote name='Ty$ka']Jeeeej, jak zazdroszczę...[/QUOTE] to chodź też:P Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='sunshine']to chodź też:P[/QUOTE] Chętnie, tylko wiesz - do Poznania mam "kawałeczek" :D Quote
Baski_Kropka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='sunshine']Wredny:P A nie obcinasz pazurów Bagirowi?[/QUOTE] Obcinam obcinam mu pazurki, ale pohałasować drapiąc lubi, taki nawyk już... ;) Quote
sunshine Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='Ty$ka']Chętnie, tylko wiesz - do Poznania mam "kawałeczek" :D[/QUOTE] hehehe teleportacja:D ale fajnie było, z wiki się poznaliśmy realnie:D [quote name='darii_iia']Mam nadzieję, że będą zdjęcia ? :lol:[/QUOTE] pewka:P i to osobiście przez mua robione...niektóre;p [quote name='Baski_Kropka']Obcinam obcinam mu pazurki, ale pohałasować drapiąc lubi, taki nawyk już... ;)[/QUOTE] odruch pewnie, natury nie da się oszukać:D A wczoraj było czadersko wszystkie 4 w pociągu padłyśmy jak muchy:P Shira pobiegała sobie z Watahą płónocy, stwierdzili że jest niezła, wie o co chodzi tylko kondycję podciągnąć bo teraz jest w szczytowej formie biegania... no i w związku z tym ustalamy poniedziałki dniami treningowymi w bike z owczarem natomiast piątki frizbowymi (monika się uparłą że Shira wystartuje za rok na DCDC w tym łapaniu na odległosć jakkolwiek to się nazywa:P Jestem bardzo ciekawa hahah trzeba się o to założyć xD No i poznałyśmy Wiki od Lisy, niestety bez Lisy:( ale superowo:) Wkrótce zdjęcia z tego całego dnia:D Quote
Aleksa. Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 To fajnie, że wypad się udał :-) czekam na fotki i ciekawa jestem tego za rok:eviltong::cool3: Quote
wiki4 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='sunshine'] ale fajnie było, z wiki się poznaliśmy realnie:D [/QUOTE] A nie zgadniesz co ja mam! Zdjęcia jak latasz z Shirą w zaprzęgu. Ale czemu wcześniej się nie skapnęlam, że to Wy, to nie wiem :lol: Z powrotem spałyście? Ja dopiero teraz wróciłam i zaraz wrzucę zdjecia :D Quote
Recommended Posts