Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']Kumpel chciał wilczastą, ale Ada myśli o współwłasności więc na razie zostaje czarno-biały piesek w okularach:D będę go mieć pod ręką :D Braciszka mojego ulubionego Rangera :D wiiii[/QUOTE] Ej, ja też tak chce. Przeprowadzam się do Ciebie :D Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 A ja nie wiem o co chodzi :motz::niewiem::obrazic: Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']Ej, ja też tak chce. Przeprowadzam się do Ciebie :D[/QUOTE] wbijaj:D mam wolne miejsce w wyrku... jeśli dogadasz się z Shirą:P [quote name='Aleksandra95']A ja nie wiem o co chodzi :motz::niewiem::obrazic:[/QUOTE] o to się rozchodzi :D [url]http://www.anana-amarok.eu/pl_0_Hodowla--Siberian-Husky---Anana-Amarok-FCI.html[/url] [IMG]http://www.anana-amarok.eu/images/a&o.png[/IMG] Quote
Aleksa. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 bierzesz szczylka ? :) czekaj ide cofnąć się jeszcze raz kilka stron.:p Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']wbijaj:D mam wolne miejsce w wyrku... jeśli dogadasz się z Shirą:P[/QUOTE] Ucieszysz się pewnie (i to bardzo :evil_lol:) jak Ci powiem, że bez psa się w ogóle nie ruszam. A spać to mogę i na podłodze, na harcerstwie to się nie takie rzeczy robiło :D Biedna Ola... nie wie o co nam się rozchodzi. A myśmy się rozgadały na kilka galerii z tym tematem :lol: Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Galerii, pół haskowego forum o tym dudni:P Gdybym to ja kupowała tego szczyla to by cała dogomania wiedziała:D Quote
kalyna Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']Galerii, pół haskowego forum o tym dudni:P Gdybym to ja kupowała tego szczyla to by cała dogomania wiedziała:D[/QUOTE] no ja dopiero teraz się dowiaduję, że jakiś miot śledzicie itp :D więc to na pewno nie Ty kupujesz :lol: choć rodzice piękni, choć na nich się nie znam :D Quote
sunshine Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Niestety, bardzo bardzo bym chciała ale drugi pies nie przejdzie:( Ale kochany Anana Amaroczek będzie pod ręką a do tego pojade po niego i wymiziam całe stado razem z moim kochanym Rangerusiem :D Quote
kalyna Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='sunshine']Ale kochany Anana Amaroczek będzie pod ręką a do tego pojade po niego i wymiziam całe stado razem z moim kochanym Rangerusiem :D[/QUOTE] no to tutaj bez fotek to nie przejdzie :D ehh doczekasz się drugiego psiaka ;) Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 U mnie na razie drugi pies też nie przejdzie, no ale jakąś nadzieję nadal mam - czekam, aż się dom wybuduje, wtedy będę mogła mieć. Czyli jakieś 2 lata... Foteczki nowe chcę :loveu: Quote
Falkaa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Czeeść :loveu: Fotkii ! :mad: A swoją drogą, to ta Anana ma jakies takie.. nie haskowate umaszczenie :D Troche jak Karelski :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Falkaa']A swoją drogą, to ta Anana ma jakies takie.. nie haskowate umaszczenie :D Troche jak Karelski :eviltong:[/QUOTE] Jaka Anana? :D Hodowla, w której szczeniaki się urodziły to Anana Amarok Ty mówisz o Ozzim, ojcu szczeniąt :) Nietypowe, bo u wystawowców niemodne, a w użytkach czarnuchy są często ;). Na szczęście powoli się to zmienia i można coraz częściej zobaczyć nową krew w hodowlach (nie mówię o slimach), ale pewnie jeszcze długo u miśków czarnuchów nie będzie... A się dziwię, gdyż to jest najwspanialsze umaszczenie hasiorów (zaraz po wilczastych :loveu:) jakie może być =) Martyna, Ty się już tak nie chwal, bo wiesz, że mnie zazdrość zżera :(. Jak będziesz u Ady to najmocniej ode mnie wyciskaj Liorę :D Quote
sunshine Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Liorę?:D żeby mi na łeb skoczyła?:evil_lol: Nie mam nadal zdjęć Shira (zaraz pomęczę Monikę:P) ale mam zdjęcie... nieoficjalnie Kiba Anana Amarok! :D [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Y2HYFUWCZys/UAQdyPxO0wI/AAAAAAAAFY4/Cyjxyo2psN0/s640/D.jpg[/IMG] a to filmik Barsy ( przez który nadal nie mamy zdjęć:diabloti:) z gościnnym udziałem Shirki:p Tak więc: Barsa Darel Team i Shira :) [video=youtube;ju5JFuG0I3E]http://www.youtube.com/watch?v=ju5JFuG0I3E&feature=youtu.be&fb_source=mes sage[/video] Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='sunshine']Liorę?:D żeby mi na łeb skoczyła?:evil_lol:[/QUOTE] Oj tam Twoja głowa :evil_lol: I Lyrę wyczochraj od ciotki Ty$ki jeśli możesz :diabloti: :eviltong: Już się nie chwal Kibą tak :P A filmik świetny :D Quote
sunshine Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Będę:D! Lyrę... Zależy w jakim humorze będzie:P Ja jestem fanka Ryjka i Ryjkowych dzieci, szczególnie Rangera... miał być mój ;( nadal czuję się z nim związana:D Ale to było przeznaczenie bo wyrósł na niuniuśka:P heheh może jeszcze się załapię na Ryjkowe dzieci w przyszłości;) Quote
kalyna Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Barsa jest fantastyczna :loveu: A wchodzenie na krzesło wymiata :loveu: A Shira nie chciała do wody wskoczyć? W sumie to jej ONkowa koleżanka jest masakrycznie nakręcona na zabawkę :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='sunshine']Będę:D! Lyrę... Zależy w jakim humorze będzie:P Ja jestem fanka Ryjka i Ryjkowych dzieci, szczególnie Rangera... miał być mój ;( nadal czuję się z nim związana:D Ale to było przeznaczenie bo wyrósł na niuniuśka:P heheh może jeszcze się załapię na Ryjkowe dzieci w przyszłości;)[/QUOTE] Eh... przynajmniej masz czym :P A cóż to - czyżby Lyrcia pokazała swoje różnki przy Tobie? :diabloti: Ryjek jest cudowny, jednak to nie mój charakter psa :eviltong: Ja marzę o dziecku po Lyrze (mój miał być Lotos, ale nie wyszło; Liora od razu ukradła me serce, ale Ada od razu powiedziała "Zapomnij o tym" tzn. nie tak dosłownie :eviltong:) albo po Liorze - mam cichą nadzieję, że mi się kiedyś uda... Ty tylko Ranger i Ranger... mi się podobał za szczyla Rafaelo, ale szczerze powiedziawszy jak urósł przestał mi się tak podobać :P Quote
sunshine Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='kalyna']Barsa jest fantastyczna :loveu: A wchodzenie na krzesło wymiata :loveu: A Shira nie chciała do wody wskoczyć? W sumie to jej ONkowa koleżanka jest masakrycznie nakręcona na zabawkę :loveu:[/QUOTE] Skacze ale z brzegu:P kiedyś na początku jak je uczyłyśmy to wskoczyła dwa razy, potem nie chciała... nic na siłę ;) Bars jest znacznie odważniejszy ^^ no i jak widzi zabawkę to koniec świata :diabloti: w końcu wyhodowany użytek, współczuję osobie która by chciała takiego psa do towarzystwa... murowana demolka. :evil_lol: [quote name='M&S']Hello:) Miłego dnia.[/QUOTE] Dziękujemy, dziękujemy i wzajemnie ;D [quote name='Ty$ka']Eh... przynajmniej masz czym :P A cóż to - czyżby Lyrcia pokazała swoje różnki przy Tobie? :diabloti: Ryjek jest cudowny, jednak to nie mój charakter psa :eviltong: Ja marzę o dziecku po Lyrze (mój miał być Lotos, ale nie wyszło; Liora od razu ukradła me serce, ale Ada od razu powiedziała "Zapomnij o tym" tzn. nie tak dosłownie :eviltong:) albo po Liorze - mam cichą nadzieję, że mi się kiedyś uda... Ty tylko Ranger i Ranger... mi się podobał za szczyla Rafaelo, ale szczerze powiedziawszy jak urósł przestał mi się tak podobać :P[/QUOTE] no bo Ranger jest megaśny:P Cioteczka mu nie da spokoju :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 ale super filmik! ale pies nakręcony na maxa :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 ejj, fajny ten filmik.:) czyżby te nagrania agility to z obozu Graf ? :hmmmm: takie przeszkody i teren podobny. :p Quote
sunshine Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 z obozu gdzieś w Wągrowcu czy tam obok:P nie pamiętam dokładnie:D Quote
Aleksa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='sunshine']z obozu gdzieś w Wągrowcu czy tam obok:P nie pamiętam dokładnie:D[/QUOTE] Czyli Graf :) też jedziemy 31 lipca tam.:lol: może zechciałaby się podzielić z nami relacjami z obozu ? :loveu: i co warto zabrać ze sobą ? :D Quote
Recommended Posts