Reno2001 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja już też zastanawiałam się, co tu zrobic. Już kombinowałam ... :siara::diabloti:, no ale za tydzień wyjeżdżam. Zresztą, za taki numer to TZ by mnie utłukł ... nie, jeszcze gorzej ... mielibyśmy 3 psy :evil_lol:. Cholera, że też tak się ślimaczy u mnie na wsi :razz: Quote
bunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Niestety nowi właściciele stwierdzili,że są za dorosłe i się nie przyzwyczają :angryy: Moim zdaniem mogą nie poradzić sobie z socjalizacją ponieważ nie mają doświadczenia. Może,to i lepiej. Czy potrzebujecie jakiejś drobnej pomocy na leczenie? Pozdrawiam . Quote
malawaszka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 bunia napisał(a):Niestety nowi właściciele stwierdzili,że są za dorosłe i się nie przyzwyczają :angryy: :mdleje: jak ja kocham takie mądrości... :lol: Quote
bunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 malawaszka nie denerwuj mnie ;) Nie zdążyłam nawet wspomnieć o chorobie skóry :roll: To dobry dom tylko ludzie jacyś nie dogomaniaccy. Quote
Camara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 buniu - bardzo dziękuję :p z całą resztą sobie radzimy - mam cudownych ludzi na podhalańskim forum :loveu: i są w dobrym hotelu, pod opieką weterynarza Quote
malawaszka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 bunia napisał(a):malawaszka nie denerwuj mnie ;) Nie zdążyłam nawet wspomnieć o chorobie skóry :roll: To dobry dom tylko ludzie jacyś nie dogomaniaccy. uhm niech sobie kupią cziłałke ;) Quote
Reno2001 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Szkoda, ze nic z tego nie wyjdzie, ale patrząc obiektywnie, pewnie i lepiej, bo przy pierwszym potknięciu pies znów szukałby pewnie domu. Słodziaki potrzebują domków!! Szukamy dalej. Quote
Camara Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Parę ostatnich dni maluchy spędziły u mnie - troszkę ogłady towarzyskiej zaznać musiały ;) Po intensywnym szkoleniu prowadzonym przez psioterapeutę Ajkę - Birma i Bercik - zostali zwiezieni do nowego domu. Oba. Razem. I będzie OK :p Quote
malawaszka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :multi::multi::multi:super!!!!! duużo szczęscia dzieciaki!!!!! :laola: Quote
nika28 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Też bardzo się cieszę !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts