Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dzięki Kasiu...dzisiaj ma odezwać się dziewczyna, która jest zainteresowana Mają. Dam znać jak będę już coś wiedziała.

Oj to czekamy na na wiadomości:lol:

Maja do góry:loveu:

Posted

mysle ze dla niej duzo ruch ale i ciepla kolderka na kanapie

przepraszam ze zapytam ale gdzie ta dziewczyna co ma sie do ciebie odezwac dowiedziala sie o maji??pytam bo jestem ciekawa co jest silniejsze poczta pantoflowa czy ktores z ogloszen w necie??

Posted

Rozmawiałam teraz ze znajomym, wziąłby Majeczkę, ale do budy...ma owczarka niemieckiego i kolejny piesek nie przeszkadza... Moim zdanie jest za drobniutka, żeby mieszkać w budzie - szukamy domku z kanapą.

Posted

Rozmawiałam teraz ze znajomym, wziąłby Majeczkę, ale do budy...ma owczarka niemieckiego i kolejny piesek nie przeszkadza... Moim zdanie jest za drobniutka, żeby mieszkać w budzie - szukamy domku z kanapą.

Oj tylko nie do budy:crazyeye:to będzie mały psiaczek. Ja w ogóle jestem przeciwniczką budy, a dla niej to tylko łóżeczko;)

Posted

Oj tylko nie do budy:crazyeye:to będzie mały psiaczek. Ja w ogóle jestem przeciwniczką budy, a dla niej to tylko łóżeczko;-)

podzielam Twoje zdanie...nauki spania w łóżeczku już rozpoczęła i sprawnie jej idzie ;)

Posted

kasik wawa napisał(a):
a jeszcze jedno pytanie
rozumiem ze z psami i kotami dogaduje sie wporzadku??
bo to chyba najczestsze pytania jakie ludzie zadaja.

z pieskami kontakty układają się dobrze, jest stroną uległą - koty trochę ją denerwują i szuka zaczepki, oczywiście w granicach rozsądku :) szczeka, warczy...ucieka :) generalnie usposobienie ma łagodne, czasem popisy strzela...

Posted

z pieskami kontakty układają się dobrze, jest stroną uległą - koty trochę ją denerwują i szuka zaczepki, oczywiście w granicach rozsądku :) szczeka, warczy...ucieka :) generalnie usposobienie ma łagodne, czasem popisy strzela...

he he to bardzo dobrze;)

Posted

Jeszcze nic nie wiem :)

Witaj
dopiero trafilam do Ciebie;)
pieseczek sliczny ...bo z Dzierzoniowa
dobrze ze zajęłas sie maluszkiem .Napisz moze czegos potrzebujesz
karma ,koc,smycz? itd
Daj ogloszenie do Wyborczej z fotką [darmowe]
i trzymam kciuki:loveu: