kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fajnie:multi: oczywiscie ze musisz dac znac a ja tym czasem trzymam kciuki zrobilam kolejne ogloszenia www.kupsprzedaj.pl www.mojpupil.pl www.eoferty.com.pl Quote
Energy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Dzięki Kasiu...dzisiaj ma odezwać się dziewczyna, która jest zainteresowana Mają. Dam znać jak będę już coś wiedziała. Oj to czekamy na na wiadomości:lol: Maja do góry:loveu: Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 mysle ze dla niej duzo ruch ale i ciepla kolderka na kanapie przepraszam ze zapytam ale gdzie ta dziewczyna co ma sie do ciebie odezwac dowiedziala sie o maji??pytam bo jestem ciekawa co jest silniejsze poczta pantoflowa czy ktores z ogloszen w necie?? Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Rozmawiałam teraz ze znajomym, wziąłby Majeczkę, ale do budy...ma owczarka niemieckiego i kolejny piesek nie przeszkadza... Moim zdanie jest za drobniutka, żeby mieszkać w budzie - szukamy domku z kanapą. Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dowiedziala sie z portalu N-K, przyjaciolka umiescila Maje na swoim koncie. Czyli internet dziala ;) Quote
Energy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Rozmawiałam teraz ze znajomym, wziąłby Majeczkę, ale do budy...ma owczarka niemieckiego i kolejny piesek nie przeszkadza... Moim zdanie jest za drobniutka, żeby mieszkać w budzie - szukamy domku z kanapą. Oj tylko nie do budy:crazyeye:to będzie mały psiaczek. Ja w ogóle jestem przeciwniczką budy, a dla niej to tylko łóżeczko;) Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Oj tylko nie do budy:crazyeye:to będzie mały psiaczek. Ja w ogóle jestem przeciwniczką budy, a dla niej to tylko łóżeczko;-) podzielam Twoje zdanie...nauki spania w łóżeczku już rozpoczęła i sprawnie jej idzie ;) Quote
Energy Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fiorsteinbock napisał(a):podzielam Twoje zdanie...nauki spania w łóżeczku już rozpoczęła i sprawnie jej idzie ;) Dzielna Majeczka:evil_lol: Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fajnie ze ludzie dowiaduja sie o majeczke jeszcze beda sie o nia bili:eviltong: a my bedziemy mogli wybrac najlepszy domek pod sloncem;) Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 kasik wawa napisał(a):fajnie:multi: oczywiscie ze musisz dac znac a ja tym czasem trzymam kciuki zrobilam kolejne ogloszenia www.kupsprzedaj.pl www.mojpupil.pl www.eoferty.com.pl Ogloszenie krąży - jedna osoba pytała o wiek itd. :) Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 a jeszcze jedno pytanie rozumiem ze z psami i kotami dogaduje sie wporzadku?? bo to chyba najczestsze pytania jakie ludzie zadaja. Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 kasik wawa napisał(a):a jeszcze jedno pytanie rozumiem ze z psami i kotami dogaduje sie wporzadku?? bo to chyba najczestsze pytania jakie ludzie zadaja. z pieskami kontakty układają się dobrze, jest stroną uległą - koty trochę ją denerwują i szuka zaczepki, oczywiście w granicach rozsądku :) szczeka, warczy...ucieka :) generalnie usposobienie ma łagodne, czasem popisy strzela... Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fiorsteinbock napisał(a):z pieskami kontakty układają się dobrze, jest stroną uległą - koty trochę ją denerwują i szuka zaczepki, oczywiście w granicach rozsądku :) szczeka, warczy...ucieka :) generalnie usposobienie ma łagodne, czasem popisy strzela... he he to bardzo dobrze;) Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 jesli sie ta dziewczyna dzis nie zdecyduje to dodam Maje jeszcze na forum terierowo i jack russell terrierow jako mix tej rasy Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Maja zainteresowala Pani Kasie - rownie sympatyczna i wrazliwa jak Kasik :) to chyba naturalna cecha wszystkich Kaś! Trzymam kciuki za Majeczke :) Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ojjjj ja tez mocno trzymam kciuki musi sie udac Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 i jak tam?? nasze kciuki pomogły?? bo siedze tu jak na szpilkach i obgryzam paznokcie:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 kasik wawa napisał(a):i jak tam?? nasze kciuki pomogły?? bo siedze tu jak na szpilkach i obgryzam paznokcie:evil_lol: Jeszcze nic nie wiem :) Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 no to dalej czekamy na wiesci i dalej trzymamy :kciuki::thumbs: Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 W poniedzialek damy ogloszenie do lokalnej telewizji. My rowniez trzymamy kciuki za malutka :loveu: Quote
giselle4 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Jeszcze nic nie wiem :) Witaj dopiero trafilam do Ciebie;) pieseczek sliczny ...bo z Dzierzoniowa dobrze ze zajęłas sie maluszkiem .Napisz moze czegos potrzebujesz karma ,koc,smycz? itd Daj ogloszenie do Wyborczej z fotką [darmowe] i trzymam kciuki:loveu: Quote
kasik wawa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Energy napisał(a):Czyli pani Kasia się nie odezwała? dolaczam sie do pytania Quote
Recommended Posts