Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Podnoszenie wątku ma na celu zwiększenie możliwości zobaczenia go na dogo, jak spadnie na którąś stronę jest na to mniejsza szansa:p Jeśli chodzi o sterylkę ja słyszałam, że najlepiej po pierwszej cieczce, bo sunia jest wtedy "dojrzała". Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ze sterylka spotkasz sie z odmiennymi zdaniami.jedni twierdza ze najlepiej jest po pierwszej cieczce bo wtedy suka jest juz dojrzala pluciowo inni zas ze mozna a nawet powinno sie przed cieczka. decyzja zalezy od ciebie i towojego weta. jedyne co zauwazylam z doswiadczenia ze przy sterylce po cieczce suki bardziej tyja ale to tez nie regula. moje suczki jedna jest przed cieczka druga po. znaczaco nie ma zadnej roznicy. suczka powinna miec cieczke kolo 8 miesiecy moze troche wiecej. wydaje mi sie ze powinnas w tym temacie skonsultowac sie z wetem i z nim wspolnie podjac decyzje. zgadzam sie w 100% ze jesli oddawac suczke obcemu to tylko po sterylce. mam pana ktory sie dopytuje o suczke ale chcialby z nia codziennie podrozowac do pracy i w inne miejsca.dlatego pytalam jak w transporcie.bede go namawiac bo chyba sie w niej zakochalam.co chwile ogladam jej zdjecia. Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Dzięki Energy :) A jak ja mogę się przyczynić do "podnoszenia"? Co jakiś czas wchodząc na wątek? czy błądzę...:) Absolutnie nie błądzisz:lol:wchodząc i robiąc wpis;) post przeskoczył:cool3: Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 gdy tylko napiszesz cos na watku to on automatycznie jest na pierwszej stronie dogo wiec wiecej ludzi ma szanse go zobaczyc a gdy dlugo nikt nie odwiedza suni to spada na 2,3, potem kolejna strone i moze ktos przegapic slicznotke Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Dzięki Energy :) A jak ja mogę się przyczynić do "podnoszenia"? Co jakiś czas wchodząc na wątek? czy błądzę...:) Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kasik wawa napisał(a):ze sterylka spotkasz sie z odmiennymi zdaniami.jedni twierdza ze najlepiej jest po pierwszej cieczce bo wtedy suka jest juz dojrzala pluciowo inni zas ze mozna a nawet powinno sie przed cieczka. decyzja zalezy od ciebie i towojego weta. jedyne co zauwazylam z doswiadczenia ze przy sterylce po cieczce suki bardziej tyja ale to tez nie regula. moje suczki jedna jest przed cieczka druga po. znaczaco nie ma zadnej roznicy. suczka powinna miec cieczke kolo 8 miesiecy moze troche wiecej. wydaje mi sie ze powinnas w tym temacie skonsultowac sie z wetem i z nim wspolnie podjac decyzje. zgadzam sie w 100% ze jesli oddawac suczke obcemu to tylko po sterylce. Każdy ma inne zdanie na temat sterylek, to fakt. Ja napisałam jak zwykle słyszałam, ale że najlepiej przed adopcją absolutnie się zgadzam:p kasik wawa napisał(a):mam pana ktory sie dopytuje o suczke ale chcialby z nia codziennie podrozowac do pracy i w inne miejsca.dlatego pytalam jak w transporcie.bede go namawiac bo chyba sie w niej zakochalam.co chwile ogladam jej zdjecia. To pan się zakochał czy Ty:cool3::evil_lol: Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Dzięki Energy :) A jak ja mogę się przyczynić do "podnoszenia"? Co jakiś czas wchodząc na wątek? czy błądzę...:) Nie ma za co;) Oj odpowiedź na poprzedniej stronie:crazyeye:ale skaczą:evil_lol: Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 zakochala sie ja on na razie jest na etapie 1000 pytan o suczke ale mam nadzieje ze pojdzie w moje slady i tez sie zakocha Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 ah dziewczyny - cóż zrobić, będę klikała i pisała - wszystko dla popularności naszej znajduchy! Dzięki wielkie za podpowiedzi i za zaangażowanie! Kochane jesteście! Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Moim serce również zawładnęła. Jak jest malutka z moim Tatą, dzwonię i go molestuję: jak suczka, co robi, czy jadła itd... hahhaaha Tato wkrótce przestanie odbierać telefon...!!! To może się bardzo zakochacie i zostanie:cool3: Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Moim serce również zawładnęła. Jak jest malutka z moim Tatą, dzwonię i go molestuję: jak suczka, co robi, czy jadła itd... hahhaaha Tato wkrótce przestanie odbierać telefon...!!! Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Taka procedura była przy moich obecnych zwierzakach. Suczka przygarnięta "tymczasowo" - zasiedziała się 10-siąty rok. Kocurek miał spędzić tydzień u nas, na czas leczenia - mija rok, już wyzdrowiał ale się nie wyprowadził :) Pewnie i tak byłoby z tą malutką, ale na dłuższą metę obawiam się chaosu - jeszcze niemowlak :) Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 wlasnie a malenka ma juz jakies swoje imie?? Quote
kasik wawa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 moze byc maja. patrzac na jej zdjecia(a robie to ciagle) to pasuje nawet do niej imie maja:lol::lol: dobra imie mamy to teraz domek by sie przydal we wszystkich ogloszeniach podawalam twoje dane te co sa na allegro jakby cos jutro jeszcze zrobie wiecej ogloszen tylko teraz mi sie ciagle komp zawiesza i juz dostaje szalu. Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kasik wawa napisał(a):moze byc maja. patrzac na jej zdjecia(a robie to ciagle) to pasuje nawet do niej imie maja:lol::lol: Jedna z moich suń tak ma na imię:loveu:mnie też do małej pasuje Maja kasik wawa napisał(a):we wszystkich ogloszeniach podawalam twoje dane te co sa na allegro jakby cos Nie moje:evil_lol:tylko fiorsteinbock;)mam nadzieję, że imię jej też się spodoba:loveu: Quote
Energy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Imienia nie nadawaliśmy, przyjemność taką zostawiłam nowemu właścicielowi. Ale troszkę dziwnie cały czas tytułować ją: suczka :) Zatem niech zostanie Mają :multi: Bardzo się cieszę:lol:to szukamy domku dla ślicznej Maji, Majeczki:loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 we wszystkich ogloszeniach podawalam twoje dane te co sa na allegro jakby cos Jak najbardziej, dane z Allegro są aktualne - wielkie dzieki Kasienko! Imienia nie nadawaliśmy, przyjemność taką zostawiłam nowemu właścicielowi. Ale troszkę dziwnie cały czas tytułować ją: suczka :) Zatem niech zostanie Mają :multi: Quote
kasik wawa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 kolejny dzien poszukiwan zaczynamy biore sie za dalsze ogloszenia Quote
fiorsteinbock Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dzięki Kasiu...dzisiaj ma odezwać się dziewczyna, która jest zainteresowana Mają. Dam znać jak będę już coś wiedziała. Quote
Recommended Posts