Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie do właścicielek suczek... Czy wasze sunie też mają takie duże "cytrynki" (tak mówi na tą intymna część ciała weterynarz do którego chodzimy). Lola ma ogromną ;) Jak duża suka a nie takie maleństwo, weterynarz się śmieje że jest bardzo kobieca ;) Aha i jeszcze jedno - Lola przeważnie robi siusiu nie tak jak suczki, tylko obsikuje np. drzewo z noga w górze- jak piesek! Jak nie ma w okolicy nic na co można podnieść noge to kuca. Wasze też tak robią ? Może dlatego że nigdy niewidziała sikającej suczki i nie wie jak to powinna robić :lol:

Posted

Niestey od malego bardzo trudno się rozwijała. Prawie nie chciała jesć.praktycznie jest odchowana na Calo-Pet.Zjadlw tego ze 4 tubki.Ale jst bardzo morowa.Charakter ma doskonału.Zreszta dlatego u nas została,że bałam się ją komuś spzredać,bo nie wiedziałam jak dalej będzie się rozwijać,czy nie ma jakiejś ukrytej wewnętrznej wady.Narazie na szczęście wszystko jest w porządku,jest już nawet po jesdnej wystawie.W Kielcach dowtała ocene "wybitnie obiecującą" Teraz czeka nas Jarosław ,Ale tam będzie mić poważną konkurencje,moja sunie siostre KONCZITO.Sama jestem ciekawa,która zostanie wyżej oceniona.Dla mnie siostra KONCZITO o imieniu KASSANDRA jest lepzsa.Oto jej zdjęcie

Posted

ADMED napisał(a):
Niestey od malego bardzo trudno się rozwijała. Prawie nie chciała jesć.praktycznie jest odchowana na Calo-Pet.Zjadlw tego ze 4 tubki.Ale jst bardzo morowa.Charakter ma doskonału.Zreszta dlatego u nas została,że bałam się ją komuś spzredać,bo nie wiedziałam jak dalej będzie się rozwijać,czy nie ma jakiejś ukrytej wewnętrznej wady.Narazie na szczęście wszystko jest w porządku,jest już nawet po jesdnej wystawie.W Kielcach dowtała ocene "wybitnie obiecującą" Teraz czeka nas Jarosław ,Ale tam będzie mić poważną konkurencje,moja sunie siostre KONCZITO.Sama jestem ciekawa,która zostanie wyżej oceniona.Dla mnie siostra KONCZITO o imieniu KASSANDRA jest lepzsa.Oto jej zdjęcie

Piszac "co z tym psem jest",,,nie mialam na mysli Twojego..tylko tego ze aukcji kupsprzedaj.
Nie moge na niego patrzec...a z drugiej strony nie moge przesyac o nim myslec...na moje oko wyglada strasznie zle...i choro:-(:-(

Posted

Taki system siusiania świadczy o tym,że ma charakter dominantki.Ja też mam taką jedną sunie. Co do wielkości "cytrynki" to nie wiem.Duże mają moje sunie w czasie cieczki.

Posted

oj , strasznie wygląda ten piesek z ogłoszenia

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jak wam minął tłusty czwrtek????
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

nie moge wstawić dzis fotek , nie wiem czemu?

a tak bym chciała sie pochwalić felkiem
mam bzika???????
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

aha

bo to najpiekniejszy piesek świata oczywiście
:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

a mi sie strasznie nie podoba piesek z kupsprzedaj...wyglada przerazliwie...jak cien psa... Jak go widze to (przepraszam jezeli kogos tym uraze) kojarza mi sie obozy koncentracyjne.. Wczoraj nie moglam zasnac ...bo caly czas przed oczami widzialam tego pieska..:shake:

Posted

moon_light napisał(a):
a mi sie strasznie nie podoba piesek z kupsprzedaj...wyglada przerazliwie...jak cien psa... Jak go widze to (przepraszam jezeli kogos tym uraze) kojarza mi sie obozy koncentracyjne.. Wczoraj nie moglam zasnac ...bo caly czas przed oczami widzialam tego pieska..:shake:

Masz rację, piesek wygląda na wystraszonego i chudziaka strasznego :-(
ale zmieniłabyś zdanie, gdybyś zobaczyła go merdającego ogonkiem z uszkami przy główce i podlizującego Twoją rękę :loveu:

Posted

Ej aż taki ten piesek z ogłoszenia chudy nie jest. Pamiętam jak Tequila tak kiedyś wyglądała. Jak mały szkieletor. Piesek wygląda na przerażonego :-(

No i też ta sunia ma takie długie nóżki :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Ej aż taki ten piesek z ogłoszenia chudy nie jest. Pamiętam jak Tequila tak kiedyś wyglądała. Jak mały szkieletor. Piesek wygląda na przerażonego :-(

No i też ta sunia ma takie długie nóżki :cool3:

Wysłałam zapytanie, zobaczymy :razz:

Posted

Wczoraj też zwróciłam uwagę na tego pieska. Ale to jeszcze nie znaczy, że w tym miocie będzie podobny psiak. Ale lepiej sobie pierwszemu wybrać pieska.

A co do "cytrynek-mandarynek" :lol: To Tequila jak ma cieczke to ma ogroooomną :-o A normalnie też większą, np. od Ery.

Posted

Figaro na niedzielnym spacerku :cool3:

Pejzarz sentymentalny ;)

Dużo tego śniegu ;)

Ojej, tutaj jeszcze więcej :crazyeye:

Po spacerku relaksik :evil_lol:

A może mała bitwa :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']

Calkiem jak moj Bonifacy! Super wygladaja w takim kopnym sniegu. Bono najbardziej lubi wlazic na zaspy i patrzec na swiat z gory

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...