Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://www.glogosia.pl/srodek/nowosci/pyza%20061-a.jpg[/IMG]

Ło matko jaka moja miłość już duża :loveu: Cudo przekochane! Ogonek w górze wesoła mordka :loveu:

(I co długowłosa jednak? Bo zdjęcie tego nie oddaje.)

Posted

Niestety długowłosa :placz: , ale i tak zostaje w domu :multi:
Stwierdziłam,że nie mam ochoty się zamartwiać czy ma dobry domek :lol:

Posted

Fajnie, że zostaje u Ciebie ja bym chyba też nie mogła jedynczki oddać, a jest naprawdę piękna.

Na pierwszy rzut oka wydała mi się długowłosa, ale teraz sama nie wiem. Na zdjęciu dobrze nie widać ale korpusik ma krótkowłosy, ogonek też :hmmmm: szkoda, że nie mamy jakiś zdjęć do porównania. Może czegoś później poszukam.

Posted

Pyza ma dziwne te włoski:crazyeye: , szukam w necie różnych zdjęć szczeniaczków i takiego nie znalazłam jak ona,moze trzeba jeszcze poczekać :)

Posted

Jak tak patrzę na zdjęcia maluchów to chyba jednak długowłosa. Niby Tekila ma takie dłuższe włoski na szyjce...ale chyba nie aż tak długie. A na tym zdjęciu ma 8 tygodni.
[IMG]http://www.chihauhau.republika.pl/images/teq5.jpg[/IMG]

Posted

A moze psia mama pyzy uslyszala o niecnych planach oddania jej gdy bedzie miala dlugie kłaczki?:eviltong:i po nocach dyskretnie wyrywa jej siersc:]

Suuper ze zostaje u Was :)! pozazdroscic takiego cudenka;]

Posted

Ale ona słodka jest :loveu: naprawdę mi się podoba... Z resztą Tequila jako maleństwo też wygląda słodko :loveu: Tylko mój wyglądał jak nieopierzona wieiwórka

Posted

Hahaha nieopierzona wiewiórka :eviltong:

A tak kiedyś przemycałam Erę w supermarkecie :roll:
[IMG]http://images2.fotosik.pl/23/5r3n2n6y0pyvk3xz.jpg[/IMG]

i z ostataniej chwili Tekila "wielkie oko":
[IMG]http://images2.fotosik.pl/23/ji0qx2t9k7en8oc6.jpg[/IMG]

Posted

Ano wyciera :loveu: Jej ta plamka tak jakby szła coraz wyżej w górę noska. Zaczyna jej już wchodzić na pół kufy, a czubek jaśnieje.

Wklejcie swoje maluchy!!!

Ksara pokaż jeszcze jakieś zdjęcia malutkiej :cool3:

Posted

:oops: Cześć dziewczyny,juz od dłuższego czasu przyglądam się Waszym dyskusjom i tak,teraz wiem na pewno,chcę mieć pieska,Chihuahua krótkowłosą sunie.
Zakochałam się w Tekili (zazdroszczę,ale tak pozytywnie:p ) i własnie o takiej suni marzę. Czy mogłybyście pomóc znaleśc mi taką sunie. Prawdę mówiąc zaczyna mi brakować pomysłów jak się za to dalej wziąśc-dzwoniłam w wiele miejsc o który pisałyście tu na forum-i nigdzie nie ma takiej niuni. Może macie jakiś pomysł?Bardzo na to liczę:).
Byłam oglądać sunie w łodzi ale juz widziaalm na tym forum zdjecia tych małych i zostały skomentowane jako kundelki,a prawde mówiac chciałabym rasową suczkę,czyli z papierami (może byc taka która ma wade i dlatego bedzie tańsza bo nie można jej wystawic). che miec zwierzatko do kochani,tylko i wyłacznie,nie do wystawiani.
Czekam na Waszą reakcje i bardzo liczę na pomoc.
pozdrawiam i duże buziole i ściskacze dla Was i Waszych pociech. Będę już teraz się tu udzielać jeśli pozwolicie.:eviltong:
Kinia

Posted

:multi: Następny cziłałomaniak!!! Dziękuję za komplementy dla Tequili :oops: Co do pomocy w szukaniu to ja sama szukałam ponad pół roku. I tylko wiedziałam, że ma być koniecznie sunia, koniecznie krótkowłosa, koniecznie jednokolorowa i koniecznie najkochańsza. Wszystko się zgadza oprócz maści. Ale ja tego nie zauważam. Więc zrób sobie takie wytyczne pomyśl ile kasy możesz przeznaczyć na zakup psa i zostaje dzwonić i mejlować do hodowców jak się trafi ta jedyna to zostanie Ci tylko po nią pojechać (czasem bardzo daleko).

Chcesz pieska z Polski? Czy myślałaś też o cudzoziemcy :eviltong:

Posted

Czy w avatarze to Twój piesek? Zdjęcia! Zdjęcia! Zdjęcia!

[COLOR=lemonchiffon]Ej dlaczego wy mnie jeszcze nie wyrzuciliście stąd? Niedługo będę zmuszona sama to zrobić :shake:[/COLOR]

Posted

Dziekuje za odpowiedz i mile przyjecie:))))

Nie musi byc z Polski,absolutnie. Te szczeniaczki które widzialam byly z Lodzi ja z Warszawy a mimo to musialam pojechac je zobaczyc.Tak sobie mysle ze na koniec swiata mogłabym pojechac po moja sunie,tak strasznie bym chcial juz ja miec-bo teraz (nie tak jak 3 miesiace temu) jestem pewna ze che,chce na 100%;).
Cena-hm,mysle ze 2500 to jeszce ok,wiecej nie moge,a nawet nie chce-moj chlopak nie byłby zadowolony jak piesio byłby droższy. Tak naprawde to jak zobaczył te niby cziłki to juz i on chce,ale nie za 3000zł,nie mozemy tak.
Napisalam maile gdzie sie dało,dzwonilam tez duzo-ale nic nie ma :((((

mogłabyśmy wysłać aktualne zdjątko swojej nini:)? Tekilka jesy boska

Posted

Tak to moja ninia,kundelek,przybłeda,ale najkochańsz dla mnie. @ lata temu koś ją wyrzucił z samochodu przy firmir moich rodziców ,byla zabiedzona,brudna,smierdziuszek,starchliwa i nie ufna.A teraz to piesek kanapowy,spi w łozku na poduszce,swojej zreszta,jest całowana i pieszczona.Słodka prawda?
zdjecia-jak sie naucze,zaraz poprobuje to wkleje:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...