Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie pamietalam, wiec spojrzalam do ksiazeczki - bylo jedno szczepienie u hodowcy, 4 u mnie + wscieklizna, razem 6.
Z wychodzeniem zesmy troche czekali, Bono siusial na gazetke, bo zima wtedy byla bardzo sniezna i dlugo trzymala. Ale nie pamietam, kiedy wyszlismy pierwszy raz :-(

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=red]Witam Was gorąco ![/COLOR]
[COLOR=red]Słuchajcie ..czy jest możliwe żeby 5 -o i pół miesieczna sunia wytrzymywała całą noc tj.od 21 do 8 rano bez sikania? Przecież to jeszcze szczenie ?? Kurcze czy ona nie ma coś z pęcherzem? W ciągu dnia sika może z 5 razy .....[/COLOR]

Posted

Ja tam bym się cieszyła, że mam takie mądrutkie CZI, a nie zamartwiała...:lol: . Moje baski mają już 8 miesięcy a dopiero od ok. 1,5 miesiąca wytrzymują noc bez siusiania.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tam bym się cieszyła, że mam takie mądrutkie CZI, a nie zamartwiała...:lol: . Moje baski mają już 8 miesięcy a dopiero od ok. 1,5 miesiąca wytrzymują noc bez siusiania.
Pzdr.[/quote]
[COLOR=red]hi,hi,hi to dam jej buziaka w czarny nosek....[/COLOR]

Posted

Z tymi szczepieniami to chyba zależy od weta.
Na ile on jest odważny , aby takiemu maleństwu dawac tyle bakteri na raz.
Moja wet była bardzo ostrozna i dzieliła jakos te szczepionki, żeby nie było na raz i w efekcie Felix był szczepiony 5 razy plus wścieklizna oczywiście na końcu ,a po roku mamy jedno szczepienie ale to tez chyba nie koniec

Tak ,że w efekcie tych częstych spotkan bardzi sie polubiłyśmy z pania wet i ostatnio to nawet poplotkowałysmy sobie razem. hahaha:crazyeye: :crazyeye:
A wszystko dlatego ze mój Felix to jedyny pacjent chihuahua w tej przychodni:angryy:

ciesze sie ze Heavy już wyzdrowiał,

pozdrawiam

Posted

Yoghi ma 3 miesiace i ostatnie-4 szczepienie bedziemy mieli 25 sierpnia...
plus wscieklizna w wieku 6 miesiecy bo we Wloszech wscieklizna nie wystepuje i wczesniej nikt nie szczepi niz przed ukonczeniem 6 miesiecy.

:)

Posted

Ja nie spotkałam się jeszcze, żeby szczeniak skończył szczepienia na dwóch plus wścieklizna. Zawsze miał trzy lub cztery, zależy od tego jaką szczepionką był szczepiony wcześniej. Oprócz przypadku Cucioli i Yoghiego ;) ale to daleko za granicą ;)

Posted

[COLOR=red]Kochani czy podawać mojej Ricie coś na wzmocnienie i wzrost włosów.. w sensie minerały witaminy????[/COLOR]
[IMG]http://images3.fotosik.pl/112/054a040e9d0683c9med.jpg[/IMG]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]

Posted

przepiekne te wasze chihuahua--na prawde! zawsze wchodze i sie zachwycam i nie umiem sie zdecydowac ktore mi sie bardziej podobaja jesli chodzi o wlos

Posted

[quote name='cuciola']ojej jak to szybko minelo! dopiero co zaczynalas tu pisac![/quote]
[COLOR=red]hi.hi zleciało szybciutko a i tak mi się wydaje że jest z nami od zawsze....[/COLOR]
[COLOR=red]twój maluszek też dopiero co się urodził a juz kawał prze,prze,pięknego psa.... [/COLOR]

Posted

Jeśli ona ma dopiero pół roku, to wydaje mi się, że ma więcej fuciorka niż Figaro w tym samym wieku. W takim razie, ma go wystarczająco, jak na moje oko :)

Posted

[quote name='Loona']Jeśli ona ma dopiero pół roku, to wydaje mi się, że ma więcej fuciorka niż Figaro w tym samym wieku. W takim razie, ma go wystarczająco, jak na moje oko :)[/quote]
[COLOR=red]Czyli jej nic nie podawać....?[/COLOR]

Posted

Możesz jej coś dać na jakoś szaty, ale na długość jest chyba dobra :) Ale nie pytaj mnie co jej dawać, bo ja Figarowi nie stymulowałam sierści, rosła sobie jak chciała ;)

To się może jeszcze pochwalę, Figaro dzisiaj w Toruniu dostał CWC (drugie) i tytuł Najlepszy Pies W Rasie :) i złoty medal na dłuuugiej wstążce :)

Posted

Gratulacje!

Widzialam kiedys na jakiejs wystawie chihuahua ktoremu zawieszono medal na szyi. Szedl dumnie, a medal wlokl sie po podlodze :-D
Rewelacyjny widok.

Posted

[quote name='Loona']Możesz jej coś dać na jakoś szaty, ale na długość jest chyba dobra :) Ale nie pytaj mnie co jej dawać, bo ja Figarowi nie stymulowałam sierści, rosła sobie jak chciała ;)
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
To się może jeszcze pochwalę, Figaro dzisiaj w Toruniu dostał CWC (drugie) i tytuł Najlepszy Pies W Rasie :) i złoty medal na dłuuugiej wstążce :)[/quote]
[COLOR=red]Gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
[COLOR=red]Prosimy o zdjęcie Figara!!![/COLOR]

Posted

Tam liczba ludzi była tak duża, że byłoby to niebezpieczne dla Figara, ktoś mógłby nadepnąć na medal lub wstążkę i byłoby niemiło. Dlatego medal był u mnie na szyi a Figaro na rękach :evil_lol:

Najaktualniejsze jakie znalazłam (tylko profil):
[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/227169.jpg[/IMG]

później poszukam jakiegoś stojącego ;) albo zgwałcę brata by takowe zrobił ;)

Posted

[quote name='Loona']Tam liczba ludzi była tak duża, że byłoby to niebezpieczne dla Figara, ktoś mógłby nadepnąć na medal lub wstążkę i byłoby niemiło. Dlatego medal był u mnie na szyi a Figaro na rękach :evil_lol:

Najaktualniejsze jakie znalazłam (tylko profil):
[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/227169.jpg[/IMG]
[COLOR=red][/COLOR]
później poszukam jakiegoś stojącego ;) albo zgwałcę brata by takowe zrobił ;)[/quote]
[COLOR=red][B]O jaki cudny pyszczek !!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Posted

przepraszam za off, widzieliście historię Ozziego? to się w głowie nie mieści :placz:
([url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280[/url])

Posted

GRatulacje dla Figara! :)
przepiekne zdjecie!
zdjecie medalu zrob!

Ozulek juz nie cierpi :( a ta morderczynie dorwa! juz tyle mediow jestr powiadomionych..

Posted

[COLOR=red]Czy dobrze zrobiłam przechodząc na karmę BENTO KRONEN ? Podobno to karma bez konserwantów. Royal z tego co wiem troszkę się popsuł!!![/COLOR]
[COLOR=red][B]Przykro z powodu Ozziego!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...