cuciola Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 a ja was zapraszam do galerii Yoghiego :) adres jak zwykle w podpisie..
RitaGBD Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='cuciola']a ja was zapraszam do galerii Yoghiego :) adres jak zwykle w podpisie.. Ale rośnie cudny .............. Championat ma murowany !!!!!!!!
RitaGBD Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nasza Rita też rośnie 3 września pół roku,a była taką malusią puchatą kuleczką ....
olcha Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='RitaGBD'] Nasza Rita też rośnie 3 września pół roku,a była taką malusią puchatą kuleczką .... Jaka duuuuuuża :crazyeye: Ładna kryza jej się już robi :loveu: Ona ma coś z mojej Tekili :loveu: chyba główkę i kolorki śliczna. I te oczka cudne. Tylko czy mi się wydaje, czy ma leciutki przodozgryz?
Arlene Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witam miłośników chihuahua :) Przyznam się, że zainteresowałam się tą rasą bardzo niedawno i jestem dopiero w fazie zbierania informacji na jej temat. Nie udaje mi się znaleźć niestety żadnej ciekawej polskiej strony tylko o chihuahua. Może ktoś zna jakiś interesujący adres?
olcha Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Najlepszą i jedyną stroną w Polsce o cziłałach jest strona naszej forumowej koleżanki kayli. http://www.chihauhau.republika.pl/index.html
RitaGBD Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Zgłosiłam Rite do Chorzowa. Czy ktoś z Was będzie ?
cuciola Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 jejku ja Rity nie poznalam.. a jesli chodzi o Championat Yoghiego to na razie jest nasza kariera wystawowa pod znakiem zapytania bo czekamy jeszcze az zejdzie jedno jajco..wet powiedzial ze moze nawet zejsc w wieku 6-7 miesiecy wiec jeszcze chyba sobie troche poczekamy... a tak poza tym to zobaczcie jakiego dzisiaj czarnego labka mialam... RitaGBD jakbym w Polsce byla to na pewno bys mnie spotkala w Chorzowie bo ja z Katowic sie wywodze a tak to nie...szkoda
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Widzę, że Milo też nie jest szczęśliwy z powodu przebieranek :p Świetny piesek :loveu:
kayla Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Sliczny, ale w tych ciuszkach wyglada jak maly zlosliwy gnom. Nic nie poradze, ze nie lubie psow w ubraniach. Z wyjatkiem Tequili w sweterku w paski, sama nie wiem, czemu...
RitaGBD Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja kupiłam Ricie sweterek i polar ....Niechce w nim chodzić hi hi nie zgina przednich łapek tylko chodzi na wyprostowanych ...i jest okropnie obrazona...
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 kayla napisał(a):Sliczny, ale w tych ciuszkach wyglada jak maly zlosliwy gnom. Nic nie poradze, ze nie lubie psow w ubraniach. Z wyjatkiem Tequili w sweterku w paski, sama nie wiem, czemu... Ja też nie lubię i dokładnie z tym samym wyjątkiem :lol: . Gdyby Tekila lubiła nosić ubranka i wiedziałabym, że jest to jej niezbędne wtedy bym jej zakładała. Ale naszczęście mój pies podziela moje zdanie :eviltong:
cuciola Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a mi sie bardzo podobaja ubrane chilki..ale chyba jeszcze nie znam takiej ktora by to lubila :D no ale fotki dalam :P niestety druga chilka od tego samego wlasciciela spadla z lozka i chyba bedzie musiala miec operowana lapke :( kurcze nie wiedzialam ze spadek z lozka dla chilki moze byc az tak niebezpieczny
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 cuciola napisał(a):a mi sie bardzo podobaja ubrane chilki..ale chyba jeszcze nie znam takiej ktora by to lubila :D no ale fotki dalam :P niestety druga chilka od tego samego wlasciciela spadla z lozka i chyba bedzie musiala miec operowana lapke :( kurcze nie wiedzialam ze spadek z lozka dla chilki moze byc az tak niebezpieczny No niestety są to bardzo delikatne pieski :-( Biedna nunia wiem co ją czeka :-(
RitaGBD Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja wróciłam od stomatologa Rita w piątek idzie na prześwietlenie i usuwanie ząbków. O rany!!!!!!!!!!
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='RitaGBD']Ja kupiłam Ricie sweterek i polar ....Niechce w nim chodzić hi hi nie zgina przednich łapek tylko chodzi na wyprostowanych ...i jest okropnie obrazona... Wstaw zdjęcie Panny Obrażalskiej! Musi wyglądac super! Pzdr.
olcha Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='RitaGBD']A ja wróciłam od stomatologa Rita w piątek idzie na prześwietlenie i usuwanie ząbków. O rany!!!!!!!!!! :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Nie martw sie będzie dobrze!
cuciola Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 bedzie dobrze! moj Yoghi teraz zabki gubi..na razie zgubil 2 :D
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Figarowi na szczęście wypadły same i wyrosły równiutko wszystkie, gryzł sobie takie "kostki" trzycentymetrowe ze skóry jakiejś czy coś, nie wiem, kupowałam w zoologu, nie pytałam z czego to ;) Hodowcy postraszyli nas że może być tak, że chirurgicznie właśnie trzeba będzie usuwać, ale na szczęście nas to ominęło, nawet nie zauważyliśmy kiedy mu wypadły ;) Nie martw się Rita, będzie dobrze :) Trzymamy kciuki :)
Loona Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 A teraz kilka zdjęć Figara skoro się tak zdjęciowo zrobiło ;) Co prawda nie stojące, ale zawsze trochę więcej widać ;) Zdjęcia jak widać robione jeszcze w dniach słonecznych, więc najświeższe nie są, mają jakieś dwa tygodnie ;)
Asiaczek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Loona - a jakie to ma znaczenie!? W taki dzień, jak dzisiejszy, każde słoneczne zdjatko poprawia nam humory!!! A Figaro bardzo mi się podoba!:loveu: (choć preferuję gładkowłose). Pzdr.
olcha Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ale śliczny wąż! Czym go karmisz? :loveu: :loveu: :loveu: Tzn Figaro jeszcze ładniejszy :eviltong: ale mi się wąż w oczy rzucił :eviltong:
Kenduś Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 bosz Loona, czy Ty masz węża???????????????? :mdleje: :grab: :scared: Nie boisz się, że pożre Ci Figara? :crazyeye: :cry:
Arlene Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Macie coś przeciwko wężom? :lol: Ja tam lubię wszytskie zwierzęta, w tym węże, szczególnie zbożowe ;) Figara to on raczej nie zje, sądze, że by mu się w pysku nie zmieścił (mimo "rozciągliwej" budowy szczęk). A tak wogóle, to prześliczny ten Figaro :loveu:
Recommended Posts