Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

STAWKA chihuahua na wystawie w Nowym Dworze Maz. 8.04.2006

FCI 218 - Chihuahua Długowłosy

PSY
Klasa młodzieży
1220. BINGO Peso z Mexico

SUKI
Klasa młodzieży
1221.ANIELKA z Garlicy Duchownej (FCi)
1222. F.B.I. Action Alet
Klasa pośrednia
1223. ŻELIVKA z Ceske zeme
Klasa otwarta
1224. ANAVA Favonius
1225. BABKA Maff-Staff

FCI 218 - Chihuahua Krótkowłosy

PSY
Klasa szczeniąt
1226. TROY ALEKSANT Nostrdam

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz najpiękniejsze suczki wystawy (nie wystawiane :eviltong: :eviltong: :eviltong: )

TEQUILA Świecące Gałki

TEQUILA Dawaj Smaczka

TEQUILA Prosiakowe Noski

Posted

[quote name='ilonka_hh_']Super zdjecia. Śliczny ten ASLAN, zreszta wszytskie są śliczne a zwłaszcza te ostatnie trzy niewystawiane suczki :eviltong: :lol:

:lol: :lol: :lol: no pewnie :cool3:

Posted

wydawało mi sie że to dwie Panie :lol: bo włacicielka wołała do nich "dziewczynki" no chyba ze z kims pomyliłam, a mój bohater sie przestraszył tych chihuahuek a dwa (jak nie trzy) razy większy od nich :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

O tu jestem! Szary bezrękawnik i beżowa bluza :p Koło mnie koleżanka w niebieskiej kurtce z Tequilką na rękach :lol:

Posted

karolayna napisał(a):
a mnie łatwo zapamietac bo ja ze skręconą nogą :evil_lol: i bez jednego buta :oops:
ale ja niestety Ciebie tez nie kojarze :-(

A co Ci się biedactwo stało? Nie zauważyłam niestety nikogo bez buta :niewiem: :eviltong:

Posted

karolayna napisał(a):
kostke skręciłam :evil_lol: i to na prostej drodze :shake: i mi noge w gips zapakowali

:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

Posted

Cześć! Dawno nie pisałam. MAm do Was pytanie! Przeczytalam na jakiejs stronie, ze chihuahua jest psem uwielbiajacym czystosc oraz, ze najczesciej wszystkie chi zalatwiaja sie w kuwecie. Mam zamiar kupic chi, prosze wiec rowniez o podanie mi hodowli w wojewodztwie mazowieckim. Dziekuje z gory za odpowiedzi!

Pozdro, Gosiaq:lol:

Posted

1. Pies jak to pies w kuwecie nie to że lubi, ale można go nauczyć. Przydatne w czasie zimy lub deszczowych dni :) Mój załatwia się na dworku ;)
2. co do czystości, nie przeszkadza im, przynajmniej mojemu. Poza tym, to też jest zwykły pies, który nie rozumie co czyste a co brudne.
3. hodowli nie znam

Posted

Gosiaq napisał(a):
Cześć! Dawno nie pisałam. MAm do Was pytanie! Przeczytalam na jakiejs stronie, ze chihuahua jest psem uwielbiajacym czystosc oraz, ze najczesciej wszystkie chi zalatwiaja sie w kuwecie. Mam zamiar kupic chi, prosze wiec rowniez o podanie mi hodowli w wojewodztwie mazowieckim. Dziekuje z gory za odpowiedzi!

• Hmmm czy czystość to nie wiem, ale może i faktycznie? Nie wejdzie w kałużę, nie usiądzie na chodniku czy ziemi, nie wytarzała mi się jeszcze nigdy w niczym.
  • ja moja próbowałam przyzwyczaić do kuwety ale się nie dała. Jeśli już to na gazetę prędzej, ale też na dwór wychodzi. Czasem w zimę jest problem i znajdowałam niespodzianki w domu :shake:
  • Hodowli nie podam bo nie chcę żadnej reklamować. Myślę, że jeśli chcesz zdrową cziłałkę nie powinnaś szukać jej na zasadzie miejsca zamieszkania tylko na zasadzie renomy hodowli.

Posted

Gosiaq napisał(a):

Chciałaś trzymać psa pod nieobecność w łazience...dziwne i niehumanitarne podejście...:shake:
Chihuahua pomimo swoich małych romiarów nadal jest psem i potrzebuje dużo spacerów, a nie kuwety...a juz tym bardziej nie przeżyje trzymania w łazience... Twoje podejście do sprawy kupna psa jest chyba mało dojrzałe, więc może poczekaj z tym jeszcze...pies będzie z Tobą przez wiele lat, w każdej sytuacji, wakacje, ferie...to nie zabawka...
A wybieranie hodowli ze względu na to, że jest blisko... bez komentarza...

Posted

Kenduś napisał(a):
Chciałaś trzymać psa pod nieobecność w łazience...dziwne i niehumanitarne podejście...:shake:
Chihuahua pomimo swoich małych romiarów nadal jest psem i potrzebuje dużo spacerów, a nie kuwety...

Kendus nie mogę się z Toba zgodzić.
Ja mam 6 czilek i wszystkie załatwiają się w kuwetę.I wcale to nieoznacza ,że moje cziłki sa zamykane w łazience.
To jest naprawde wygoda i bardzo higieniczne jak pieski załatwiaja sie w kuwetę.
Pod dłuzszą nieobecność nie tylko nie masz niespodzianek w domu ale też przykrego zapachu :angryy: :angryy: w domu.
pozdrawiam

Posted

nutasob napisał(a):
Kendus nie mogę się z Toba zgodzić.
Ja mam 6 czilek i wszystkie załatwiają się w kuwetę.I wcale to nieoznacza ,że moje cziłki sa zamykane w łazience.
To jest naprawde wygoda i bardzo higieniczne jak pieski załatwiaja sie w kuwetę.
Pod dłuzszą nieobecność nie tylko nie masz niespodzianek w domu ale też przykrego zapachu :angryy: :angryy: w domu.
pozdrawiam

No widzisz nutasob, nie wiesz czegoś, co ja wiem... nie zrozumiałaś motywu łazienki....

Posted

Kenduś napisał(a):
No widzisz nutasob, nie wiesz czegoś, co ja wiem... nie zrozumiałaś motywu łazienki....

Przepraszam wziełam Twoja wypowiedż dosłownie:oops: :oops: .
Ale kuweta to super sposób jak się ma wiecej piesków.
Niektórzy hodowcy uwazaja ,że za drogo ,ale ja sprawdziłam i nie zamieniła bym na żadną gazetę.:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...