TERESA BORCZ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 trzymam kciuki za szczęśliwa podróż chrześniaka i opiekunki. wczoraj cały dzień w klinice, więc nie towarzyszyłam wyprawowym emocjom. jeśli ktoś ma tel do any666 to prosze jej podać mój 502526010. mam nadzieje że dostała tel hoteliku i adres przed wyjazdem? radość wielka tymczaska przeżyła operację . ja też of..... Quote
Ellig Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='TERESA BORCZ'] radość wielka tymczaska przeżyła operację . ja też of.....[/QUOTE] Bardzo sie ciesze, oby tak dalej.Powodzenia:) Quote
Ellig Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Agata,Sonia']Dobranoc cioteczki.Trzymajcie kciuki:eviltong::razz:[/QUOTE] [B][I]Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty tez sie trzymaj i Kulfon-Bingo:)[/I][/B] Quote
Agata,Sonia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kulfon-Bingo zaadoptowany.Ana666 i jej kolega(bardzo dziękujemy za pomoc w transporcie) o 9:20 wyruszyli w podróż. Binguś zaczyna nowe życie:multi::multi: Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :multi::multi::multi:Super:multi::multi: Teraz będzie już tylko lepiej:) Quote
Agata,Sonia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dostałam smsa od Any666,że już prawie są na miejscu... Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Moment - bo sie pogubilam, jak to zaadoptowany? To nie jedzie do Kikou tylko do DS? Czy ja cos zle czytam? Szybko tu dac znac......prosze.... Quote
bela51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zaadoptowany, to znaczy wyrwany ze schronu. Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Acha.......................dzieki............... Quote
Agata,Sonia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Binguś jest już w hotelu:multi::multi:Rozmawiałam z właścicielem i prosiłam,żeby czasami przesłali mi jakieś fotki naszego przystojniaka:razz::razz: Binguś w podróży spisał się na medal,był bardzo grzeczny-dzielny chłopak:loveu: Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Agata,Sonia']Binguś jest już w hotelu:multi::multi:Rozmawiałam z właścicielem i prosiłam,żeby czasami przesłali mi jakieś fotki naszego przystojniaka:razz::razz: Binguś w podróży spisał się na medal,był bardzo grzeczny-dzielny chłopak:loveu:[/QUOTE] To teraz jest Bunguś, a nie Kulfon ;) Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wawwwwwwwwwwwwwwwww - Bingus, Bosman, Skrzat i Rusalka, 4 " czesciowo moje" w jednym miejscu ;) Lubie tak..... heheheh Bingo - trzymaj sie chlopak, czekamy na zdjecia koniecznie..... I czekaj na Sonie bo.. Sonia tez tam jedzie :) Quote
Ellig Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Agata,Sonia']Binguś jest już w hotelu:multi::multi:Rozmawiałam z właścicielem i prosiłam,żeby czasami przesłali mi jakieś fotki naszego przystojniaka:razz::razz: Binguś w podróży spisał się na medal,był bardzo grzeczny-dzielny chłopak:loveu:[/QUOTE] [I][B]Bombowo !!!!!!!!!!!!!!!![/B][/I] :loveu::loveu::loveu: Quote
Plicha Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Super :multi::multi::multi: juz nikt Bingusia nie bedzie przepedzał do budy :mad: nosek kochany :loveu: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No mam nadzieje ze sie chlopak zakumpluje z reszta...... :D Quote
Plicha Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Na pewno znajdzie domek taki kochany pychol :) Quote
Recommended Posts