Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuki za szczęśliwa podróż chrześniaka i opiekunki. wczoraj cały dzień w klinice, więc nie towarzyszyłam wyprawowym emocjom. jeśli ktoś ma tel do any666 to prosze jej podać mój 502526010. mam nadzieje że dostała tel hoteliku i adres przed wyjazdem?

radość wielka tymczaska przeżyła operację . ja też of.....

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']

radość wielka tymczaska przeżyła operację . ja też of.....[/QUOTE]

Bardzo sie ciesze, oby tak dalej.Powodzenia:)

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Dobranoc cioteczki.Trzymajcie kciuki:eviltong::razz:[/QUOTE]
[B][I]Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty tez sie trzymaj i Kulfon-Bingo:)[/I][/B]

Posted

Binguś jest już w hotelu:multi::multi:Rozmawiałam z właścicielem i prosiłam,żeby czasami przesłali mi jakieś fotki naszego przystojniaka:razz::razz:
Binguś w podróży spisał się na medal,był bardzo grzeczny-dzielny chłopak:loveu:

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Binguś jest już w hotelu:multi::multi:Rozmawiałam z właścicielem i prosiłam,żeby czasami przesłali mi jakieś fotki naszego przystojniaka:razz::razz:
Binguś w podróży spisał się na medal,był bardzo grzeczny-dzielny chłopak:loveu:[/QUOTE]

To teraz jest Bunguś, a nie Kulfon ;)

Posted

Wawwwwwwwwwwwwwwwww - Bingus, Bosman, Skrzat i Rusalka, 4 " czesciowo moje" w jednym miejscu ;)

Lubie tak..... heheheh

Bingo - trzymaj sie chlopak, czekamy na zdjecia koniecznie.....

I czekaj na Sonie bo.. Sonia tez tam jedzie :)

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Binguś jest już w hotelu:multi::multi:Rozmawiałam z właścicielem i prosiłam,żeby czasami przesłali mi jakieś fotki naszego przystojniaka:razz::razz:
Binguś w podróży spisał się na medal,był bardzo grzeczny-dzielny chłopak:loveu:[/QUOTE]

[I][B]Bombowo !!!!!!!!!!!!!!!![/B][/I] :loveu::loveu::loveu: