Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Looooooooooooooooooooooo Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Teresa i Malibo......

Barnaba, spij spokojnie psino, bedzie dobrze.....

Dzieki dziewczyny..... jak was kiedys dopadne to was.... wymysiam :)

Kulfon, nie masz nic przeciwko? Barnaba tez bida....a o Tobei i tak myslimy i kombinujemy jak konie pod gore....

Posted

[COLOR=magenta][B] Malibo57, Teresa i wszystkie cioteczki - jesteście cudowne i jeszcze raz dziękuję za pomoc:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][/COLOR]
Malibo57,prześlij pieniążki na moje konto,a ja w sobotę przekażę anie666 150zł na transport i 50zł na wykup naszego Binga...

Rozmawiałam z aną666 i planujemy akcję na sobotę...

Posted

No, czemu miałby sie binguś gniewać? Całkiem możliwe ze pociągnie na nowa droge zycia za soba i barnabę.oj już czas!!!!

Zobaczycie jak się po paru dniach odmieni, zupełnie jak jego poprzednicy. Dostajemy z hoteliku coraz bardziej optymistyczne zdjęcia. To nie już w sobotę ale dopiero w sobote pojedzie. Nawet nie wie biedak że już nigdy nie będzie kulfonem, nie będzie uciekał do żadnych bud przed podgryzaniem !!!

Posted

[COLOR=Red][I][B]BINGO !!!!!!

[COLOR=Black]To byl swietny pomysl z tym imieniem dla Kulfona :):):)

Bardzo sie ciesze:)
[/COLOR][/B][/I][/COLOR]

Posted

Nie było mnie wieczorem a tu takie wiadomości !!!! Dziewczyny jesteście wspaniałe, wszystkie, malibo, Teresa, ana, nie sposób wymienić. :loveu: Niech ta bida ,nasz [B]BINGUŚ[/B] już jutro jedzie. Trzymam kciuki:lol:
A Talcottka upominam, ze ma za malo banerków w podpisie.:eviltong:

Posted

Ale fajnie :)
na reszcie nie będzie musiał uciekać przed innymi psiakami do budy :)
tylko żeby go zaakceptowały psiaki z hoteliku i żeby on się tam zaaklimatyzował :)

Posted

[quote name='Akrum']Ale fajnie :)
na reszcie nie będzie musiał uciekać przed innymi psiakami do budy :)
tylko żeby go zaakceptowały psiaki z hoteliku i żeby on się tam zaaklimatyzował :)[/QUOTE]

Spokojnie w Hoteliku są spokojne psiaki,poza tym Pan Kazimierz czuwa nad wszystkim:) jest tam kilka wybiegów odgrodzonych gdyby któryś chciał poszaleć sobie.Ale ani Rusałka ani Skrzacik nie bedą zagrożeniem dla Bingo:)

Posted

Bingo zaanonsowany oficjalnie . proszę zadzwonić jutro z drogi też aby was odpowiednio przyjęto. reszta psiaków ok najlepsza Rusałka, żadnych kłopotów, Bosman zaaklimatyzowany i odbija sobie ciężkie lata, apetyt nieziemski. skrzat po przymarznięciu w lesie trochę jeszcze to odczuwa, ale idzie ku lepszemu. po operacji mojej ukochanej tymczaski napiszę na wątku każdego psa nowe wieści. może i zdjęcia dostaniemy przy okazji odwożenia Bingo????

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']JEST NIKUSIU BOSMAN, MA SIĘ DOBRZE I JEDZIE NASTĘPNY. ALE TOWARZYCHO. Zaraz dzwonię do P. Kazia podpytam o wszystkich i uprzedzę o Bingo, moim chrześniaku.[/QUOTE]

o to super...:) czekamy na wieści:)

Posted

No to bedzie 3 chlopakow (Bosman, Bingo i Skrzat) i jedna panna... Rusalka... :)

Nikus, popros pana zebym im razem jakeis zdjecie pstryknal....

Bozeeeeeeeeeeeeeee jakby bylo fajnei polaczyc 4 watki - mniej subskrypcji ;)

Posted

Nowe wpłaty:

P.Agnieszka z Nowego Tomyśla - 40zł ( cioteczko,przyznaj się ktoś Ty????:razz::razz:)
bela51 - 5zł
Dziękujemy:loveu:

Rozmawiałam z kierownikiem,wszystko załatwione:lol:
Jutro wyciągam naszego biedaczka:multi: