Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgadza się, podpisuję się pod wypowiedzią doddy obiema rączkami.
Fenix, Ares... naprawdę wspaniale, że są jeszcze ludzie, dla których wiek psa nie ma większego znaczenia.
Nie ma nic piękniejszego niż szczęśliwy ryjec psiego dziadka!

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

kopiuje :)

lyssettes napisany:

Witamy. Informujemy, ze Ares czuje sie dobrze, a nawet bardzo dobrze:) Jego kondycja znacznie sie poprawila, chociaz sa dni kiedy jest w nieco gorszej formie ale wiek robi swoje... Weterynarz z naprawde bardzo dobrym skutkiem prowadzi jego leczenie (zamieszczamy zdjecia jego tylnych lap, na ktorych byly najwieksze rany, a po ktorych nie ma juz sladu oraz brzuszka, gdzie rowniez widac znaczna poprawe). Poprawila sie rowniez sytuacja z oczami, ma je kilka razy dziennie zakraplane i widac, ze jest coraz lepiej. . Na codzien spaceruje po domu w swoim uniformie czyli koszulce i skarpetach; przestal sie drapac z uporem maniaka przez co rany sie zagoily. Oprocz tego codziennie jest przemywany rumiankiem, a co dwa dni w ogole caly kapany. Mysle, ze powoli Stary *******a nabiera krzepy do zycia:) Poza tym bardzo szybko sie zaaklimatyzowal i odnalazl w nowym miejscu, w nowych warunkach:)

Posted

Dzięki Ci kochana za te zdjęcia.
Myślami je chyba ściągnęłam, właśnie chciałam pisać, czy wiadomo, co tam u chłopaczka.
Uniform jest rewelacyjny i on taki szczęśliwy, trafiło mu się, nie ma to tamto!

Posted

No nieeeeeeeee...
Zdjęcia w skarpetach i koszulce rozwaliły mnie na łopatki!
Leżę na podłodze ze śmiechu i z radości!
Dziewczyny, macie talent do znajdowania tak wspaniałych domów dla biedaków... Szacun!

Posted

witajcie Cioteczki ... jestem tu po to aby sie wypowiedziec w sprawie ARESA ...<mieszkam wioske przed Zawadzkim> ogladalam ARESA na stronce AST az pewnego dnia patrze a on w naszej lecznicy :cool3: Panstwo ktorzy sie nim zajmuja poswiecaja mu bardzo duzo uwagi <aby takich domkow bylo wiecej BRAWO DLA PANSTWA> i tak jak nowi Panstwo pisza Ares naprawde wyglada duuuuuuuuuuuuuuuzo lepiej :loveu:do tego jest sliczny