Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie również!
Jestem pod wielkim wrażeniem zmiany, jaką przeszedł Aresik.
Dziś wszyscy w pracy zachwycaliśmy się, poprawą jego stanu zdrowia!
Dziękujemy za okazaną mu pomoc!

• 2 weeks later...
Posted

Dziadek ARES, szybko się regeneruje, skóra wygląda o niebo lepiej. Jeszcze ciągle chce się drapać, ale to bardziej nawyk niż ból. ponieważ skóra ładnie zbladła i zaczyna porastać sierścią. Jeszcze ropa w oczach dokucza. Aresik uwielbia naszą Żmijową, super się tam czuje i bardzo odżył. Rownież świetnie biega jak na swój wiek emerytalny.
dziadek wymaga jeszcze sporo leczenia, ale ze wzgledu na ilość bulli do adopcji, chętnie szukamy już dla Aresa domku tymczasowego lub oczywiście stałego w którym będzie miał kontynuowane leczenie. Ares może mieszkać w bloku jak i w domu z ogrodkiem. Zachowuje czystość, jest bardzo kontaktowy i przytulaśny, (taki wylniały misiek do kochania i miziania)

Kasia są jakieś wpłaty na Aresa?

Posted

OKAŻ SERCE- POMÓŻ NAM POMAGAĆ

Zwracamy się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc finansową. Mamy bardzo duży dług w hotelu- ok 5000 zł, gdzie przebywają Bulteriery szukające domu. Nie jesteśmy w stanie same go spłacić. Z każdym dniem dług rośnie. Zwiększa się też liczba Bulterierów, która potrzebuje Naszej pomocy, a z braku pieniędzy nie jesteśmy w stanie im pomóc.

Proszę pomóżcie Nam ratować Bulteriery, pomóżcie Nam przywrócić im nadzieję na lepsze jutro, opatrzyć rany i nakarmić puste brzuszki.

Gdyby ktoś z Państwa chciał wesprzeć Bulteriery proszę się z Nami skontaktować poprzez wiadomość- wówczas podamy państwu nr konta.

!!! BARDZO DZIĘKUJEMY ZA OKAZANE SERCE !!!

Posted

Na Aresa jest jedna wpłata od Marcina G. na kwotę 300zł.
Od Julity i Witolda od Jimmiego jest wpłata ogólnie na bullowate w kwocie 398,84zł.
Nic więcej z dopiskiem o Aresiku nie dotarło.

Posted

jaki biduś:-(

Przy problemach skórnych dobra jest karma Bento Kronen z jagnieciną, a teraz produkuja tez z łososiem.
Pisze dlatego, bo ta karma nie jest bardzo droga a naprawde nie uczula.

Ja mam mastinke, która jest atopikiem, jest uczulona na swój własny łój, kurczaka, wołowine.. A ta karme je odkąd do nas przyszła i radzi sobie dobrze.. Przy jakiejkolwiek zmianie od razu uczulenie..
Worek 15 kg ze sredniej półki (multi croc) kosztuje 100 zł a z tej wyższej 183zł..(bento lamb and rice)

Buziaki dla słodziaka..:loveu:

Posted

Tak , już mi Edyta nadała telefonicznie, że "nasz" Aresik pakuje manatki.:loveu:
Nawet wspominała, że Wam się bulle wyprowadzają.

Proponowałam byście przestawili się chwilowo na amstaffy, bo w piątek likwidowaliśmy pseudo, to bym Wam 12szt szczeniaków i 3 dorosłe przywiozła, ale jakoś się Edyta nie kwapiła, no! :evil_lol:

Posted

natalia_aa napisał(a):

.....bo w piątek likwidowaliśmy pseudo, to bym Wam 12szt szczeniaków i 3 dorosłe przywiozła, ale jakoś się Edyta nie kwapiła, no! :evil_lol:

mają gdzieś wątek?

Posted

Uzupełnienie wpłat na Aresa:
Katarzyna B. 15zł
Beata B. 20zł
Magdalena B. 30zł

RAZEM: 763,84zł

400zł - zwrot za wizytę lekarską
118,80zł - zwrot za Lulu

RAZEM: 245,04zl

Na tyle poproszę Magdę by na nas wystawiła fakturę za Aresa.

Bardzo się cieszę, że słodziak jedzie do domu. Oby to był dobry dom.
Pamiętajcie o Advocacie.

Posted

Aresik już jest u siebie w domu. Pierwsze co zrobił po wejściu do mieszkania to położył się na swoim nowym posłanku i poszedł spać. Po przebudzeniu poszedł do sypialni na łóżko, wsszedł pod pościel, ułożył się wygodnie na "żabę" i poszedł spać :D

Posted

Właściciele Aresika napisali :D
Witam. Jest mi milo zagoscic na Forum juz jako pelnoprawny uzytkownik a mianowicie jako wlasciciel bulteriera- dokladnie Pana Aresa Rzeczywiscie Ares od dzis posiada swoje lozeczko, a raczej dwa poniewaz poki co oscyluje miedzy swoim, a kanapa Ma zatem ciezki orzech do zgryzienia, ale mysle ze metoda prob i bledow wybierze cos dla siebie!!! Poza tym okazal sie starym ale jarym amantem i zdecydowanie zapomnial o swoich starczych dolegliwosciach kiedy na jego horyzoncie pojawila sie moja suka Luna... Poczatkowo mial problem z wejsciem po schodach, dlatego zostal wniesiony juz przez swojego pana na 2 pietro i jak sie potem okazalo wcale taki nieporadny nie jest i zebralo mu sie jeszcze na amory W tej chwili oddal sie rzeskiej drzemce jak na Seniora- Bulla przystalo. Poki co pozdrawiamy

Posted

Najlepsze chwile w całym procesie pomagania. Super jest oglądać fotki szczęśliwego psiaka. I nawet na stare lata da się psiakowi wynagrodzić przeszłość. :multi: