Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MAMY DWIE KLUSECZKI CZARNIUŚKIE KTÓRE PILNIE SZUKAJĄ DOMECZKÓW ORAZ ICH BRACISZKA BOBI

JEDNA Z NICH JEST MNIEJSZA I MA MNIEJ PUCHATE FUTERKO - ALE RÓWNIE ŚLICZNA JAK JEJ SIOSTRA.
MAJA OBECNIE 7 TYGODNI. ICH MAMUSIA IDZIE DO DOMECZKU JUŻ JUTRO A ONE ZOSTANĄ SAMIUSIEŃKIE:-(:-(

PROSZE O POMOC W OGŁOSZENIACH MALUCHÓW I DOMECZKI DLA NICH.
ICH MAM TO SUNIA OWCZARKOWATA HOOPE, KTÓRA MA OSOBNY WĄTEK - PRZEPIĘKNA. JEJ DZIECIACZKI SĄ CZARNIUSIEŃKIE JAK WĘGIELKI I BARDZO BARDZO RUCHLIWE - CO MOZNA ZOBACZYĆ NA FILMIKU:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

TAK WYGLĄDAŁY DWA TYGODNIE TEMU:

A TAK WYGLĄDAJĄ TERAZ :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

YouTube - Obraz 023

YouTube - Obraz 025

YouTube - Obraz 027

JAK COS TAM USŁYSZYCIE TO TAK TYLKO SIE WYRWAŁO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

SUNIECZKOM NADAŁAM IMIONA
COCO I CHANEL

WSZELKICH INFORMACJI NA TEMAT ADOPCJI PSIAKÓW UDZIELAJĄ:

1) założycielka wątku Basia1968 - tel. 500 - 649 - 910 po godz. 20-tej lub za pośrednictwem e-mail [email protected]
2) TSPZ Tarnobrzeg - telefon interwencyjny 0509 257 404
lub 15 823 45 67, 0602 100 234

Posted

[quote name='Basia1968']ja nie umiem takich rzeczy robić:evil_lol::evil_lol:

wchodzisz w moje filmy / znaczysie w swoje wchodzisz :evil_lol:/ i tam pod filmem jest - otworz , edytuj i jest tez podmien dziwiek :eviltong: i reszta tak jak pisze ucz sie Basia ucz mowie Ci my przez to dogo to juz super madre bedziemy :diabloti::lol:

Posted

JA WIDZE ZDJĘCIA - NIE WIEM CO DO CHOLERY Z TYM DOGO:angryy::angryy: albo nie działa, albo .......
psiaczki potrzebuja domków i ogłoszeń:-(:-( zostałam sama i nie daje rady:-( masz mozliwość dania tymczasu?? to mam bardzo bardzo pilne psiaki:-(

Posted

Basiu dobiję Cię, ja też zdjęć nie widzę...
Ale allegro ładniutkie. Może powrzucam je na naszą klasę to ktoś się skusi, mam teraz zdjęcia bekserków z Fundacji to już trzy osoby się pytały o nie. Twoje sprzedam jako czarne owczarki niemieckie :diabloti:

Posted

na razie chora - to prawda:-(:-( wstrzymane do odwołania. Dezinformacja i brak współpracy kładą na pysk wszelkie moje wysiłki - ale trudno - ja jestem twardy człowiek i nie zrażam się. O allegro cos bylo wspomniane ale nic poza tym - linku nie ma i nie było doppiero dzisiaj się pojawił. Pyskówka ......

Posted

mortikia napisał(a):
Co z krótkowłosą sunią?
Być może miałabym dla niej domek, ale muszę wiedzieć co się dzieje - ktoś napisał, że mała chora.

Suczka najprawdopodobniej miała uczulenie na komary, jest już coraz lepiej dostaje leki hipoalergiczne i co drugi dzień zażywa kąpieli w specjalnym szamponie. Jak tylko jej stan się poprawi będzie się nadawała do adopcji.

A co to za domek? :razz: