leni356 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Wiadomo :) Fafi ma nowy SUPER domek, czekaliśmy aż się zaaklimatyzuje z trójką dzieci, dwójka małych, ale Fafulec sprawuje się świetnie :multi: Państwo wzięli go nad wodę, bardzo lubi pływać i pilnuje się ich, ładnie słucha. Przyzwyczaił się już do terenu, dzieci zachwycone. Tylko pan mówi że bardzo nienajedzony - karma leży w misce, a on wyrywa dzieciom z rąk kanapki :roll: Oj, Fafulec :shake: Jadę do niego dopiero w sobotę, więc wtedy dopiero fotki wstawię. Niestety córka państwa miała wypadek, więc jeżdżą codziennie na zmianę opatrunku. Rodzina bardzo miła. Tak się cieszę że tak dobrze trafił :loveu: Fafi zamieszkał w Nowym Dworze Mazowieckim. Quote
leni356 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Fenomenem jest dla mnie to że jedni ludzie psa wyrzucają jak niepotrzebny śmieć, a inni potrafią mu dać tak wiele - kochający dom. Megii, bardzo Ci dziękuję za nadzwyczajną opiekę na Fafim :calus: Odżył u Ciebie biedaczek i z dzikuska zrobił się fajnym psiaczkiem - to cała Twoja zasługa Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 CUDOWNIE!!!!!!! Faficzku duuuuzo szczęścia :laola: :loveu::multi::multi::multi: Quote
nika28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Wspaniała wiadomość !!!!!!!! :multi: :loveu: :multi: Quote
__Lara Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :loveu::loveu::loveu: przecudownie :loveu: Fafi, tylko grzeczny bądź w nowym domku! Quote
leni356 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Tylko teraz Verter samotny :-( Quote
megii1 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Leni, po prostu fafi to bardzo grzeczny, kulturalny i mądry psiak:loveu: A to Fafi u mnie - zaraz przed wyjazdem do włąsnego domku ze swoim nowym, osobistym Panem:multi: Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ojejujeju jaki malutki piesecek na rączkach - jaki zadowolony :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='leni356']Tylko teraz Verter samotny :-( Właśnie cioteczki, pomóżcie wyadoptować Vertera żeby tak samo był szczęśliwy jak Fafi :( http://www.dogomania.pl/forum/f1166/verter-wyciagniety-ze-schronu-przebywa-w-hoteliku-wspanialy-pies-szuka-domu-136842/index95.html?highlight=verter Quote
leni356 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ja polecam Vertera też, domki które do mnie się zgłosiły mają jego zdjęcia. Jest też domek pod Krakowem, ale pani nie ma internetu. Pani chciała Argoska, ale ma w domu kotka, a Argos nie może żyć pod jednym dachem z kotem. Może jakoś uda mi się przesłać zdjęcia do pani Quote
__Lara Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 leni356 napisał(a):Ja polecam Vertera też, domki które do mnie się zgłosiły mają jego zdjęcia. Jest też domek pod Krakowem, ale pani nie ma internetu. Pani chciała Argoska, ale ma w domu kotka, a Argos nie może żyć pod jednym dachem z kotem. Może jakoś uda mi się przesłać zdjęcia do pani Dziękuję leni :loveu::loveu: Quote
leni356 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Wczoraj byłam u Fafiego podrzucić dla niego rzeczy - smycz rozwijaną i zwykłą, piłkę żeby dzieci mu mogły rzucać, smakołyki, które pożarł na miejscu, i przy okazji zobaczyć jak się w nowym domku sprawuje. Super trafił, bo rodzina bardzo fajna, dzieci go uwielbiają, ma ogródek do biegania, śpi w domku. Najmłodsze dziecko ma 1,5 roku - na początku przy ciągnięciu za uszy Fafi nie reagował i pozwalał robić ze sobą wszystko, teraz jak już zagrzał się w nowym miejscu to pokazuje że ciągnięcie za uszy mu się nie podoba i łapie za rękę malucha, na szczęście nie gryzie. Myślę że będzie OK. Posesji już zaczął pilnować przed intruzami, akceptuje tylko suczki, pieskom wskakuje na głowę :mad: ale państwo nie robią z tego dramatu. Gości wszystkich wpuszcza i każe się głaskać :evil_lol: Państwo wzięli go już nad wodę - lubi się kąpać i pływa, ładnie się ich pilnuje i wraca na zawołanie. Goni koty.. Państwo z psa zadowoleni i dzieciaki również, więc zostaje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 super wieści :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
Jasza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pięknie!!:multi::loveu: Wracam po urlopie, a tu Fafi w nowym domu! :crazyeye: Quote
Recommended Posts