Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomo :) Fafi ma nowy SUPER domek, czekaliśmy aż się zaaklimatyzuje z trójką dzieci, dwójka małych, ale Fafulec sprawuje się świetnie :multi: Państwo wzięli go nad wodę, bardzo lubi pływać i pilnuje się ich, ładnie słucha. Przyzwyczaił się już do terenu, dzieci zachwycone. Tylko pan mówi że bardzo nienajedzony - karma leży w misce, a on wyrywa dzieciom z rąk kanapki :roll: Oj, Fafulec :shake:

Jadę do niego dopiero w sobotę, więc wtedy dopiero fotki wstawię. Niestety córka państwa miała wypadek, więc jeżdżą codziennie na zmianę opatrunku.

Rodzina bardzo miła. Tak się cieszę że tak dobrze trafił :loveu: Fafi zamieszkał w Nowym Dworze Mazowieckim.

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fenomenem jest dla mnie to że jedni ludzie psa wyrzucają jak niepotrzebny śmieć, a inni potrafią mu dać tak wiele - kochający dom.

Megii, bardzo Ci dziękuję za nadzwyczajną opiekę na Fafim :calus: Odżył u Ciebie biedaczek i z dzikuska zrobił się fajnym psiaczkiem - to cała Twoja zasługa

Posted

Leni, po prostu fafi to bardzo grzeczny, kulturalny i mądry psiak:loveu:
A to Fafi u mnie - zaraz przed wyjazdem do włąsnego domku ze swoim nowym, osobistym Panem:multi:

Posted

Ja polecam Vertera też, domki które do mnie się zgłosiły mają jego zdjęcia. Jest też domek pod Krakowem, ale pani nie ma internetu. Pani chciała Argoska, ale ma w domu kotka, a Argos nie może żyć pod jednym dachem z kotem. Może jakoś uda mi się przesłać zdjęcia do pani

Posted

leni356 napisał(a):
Ja polecam Vertera też, domki które do mnie się zgłosiły mają jego zdjęcia. Jest też domek pod Krakowem, ale pani nie ma internetu. Pani chciała Argoska, ale ma w domu kotka, a Argos nie może żyć pod jednym dachem z kotem. Może jakoś uda mi się przesłać zdjęcia do pani

Dziękuję leni :loveu::loveu:

Posted

Wczoraj byłam u Fafiego podrzucić dla niego rzeczy - smycz rozwijaną i zwykłą, piłkę żeby dzieci mu mogły rzucać, smakołyki, które pożarł na miejscu, i przy okazji zobaczyć jak się w nowym domku sprawuje. Super trafił, bo rodzina bardzo fajna, dzieci go uwielbiają, ma ogródek do biegania, śpi w domku. Najmłodsze dziecko ma 1,5 roku - na początku przy ciągnięciu za uszy Fafi nie reagował i pozwalał robić ze sobą wszystko, teraz jak już zagrzał się w nowym miejscu to pokazuje że ciągnięcie za uszy mu się nie podoba i łapie za rękę malucha, na szczęście nie gryzie. Myślę że będzie OK. Posesji już zaczął pilnować przed intruzami, akceptuje tylko suczki, pieskom wskakuje na głowę :mad: ale państwo nie robią z tego dramatu. Gości wszystkich wpuszcza i każe się głaskać :evil_lol: Państwo wzięli go już nad wodę - lubi się kąpać i pływa, ładnie się ich pilnuje i wraca na zawołanie. Goni koty..

Państwo z psa zadowoleni i dzieciaki również, więc zostaje :evil_lol: