Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć. Edytowałem telefon kontaktowy do właścicielki Miśka. A nie zaglądałem ostatnio, ponieważ mam trochę obowiązków poza tym forum ;)

Posted

Alagor napisał(a):
Cześć. Edytowałem telefon kontaktowy do właścicielki Miśka. A nie zaglądałem ostatnio, ponieważ mam trochę obowiązków poza tym forum ;)

Alagor,to on juz nie jest w DT u pani Lucynki:roll:

Posted

brazowa1 napisał(a):

.......Czy zachowuje czystośc w domu?potrafi chodzic na smyczy?..........

Poproszę o takie i inne informację o piesku i zrobię mu ogłoszenia ;)

Posted

Pies potrafi chodzić na smyczy, jest bardzo grzeczny - reaguje na komendy. Jest zadbany, zachowuje czystość w domu. Powodem poszukiwania nowego właściciela jest to, że dotychczasowy właściciel wziął go z ulicy.

Pies jest sprawny i zdrowy - właścicielka ma inne psy i zwierzęta i choćby chciała, nie może go zostawić na stałe przy sobie, dlatego zgłaszamy się do ludzi dobrej woli o jego przygarnięcie.

Posted

Przed chwilą dzwoniłam na ten numer:
Kontakt telefoniczny: 607-978-499

i nikt nie odbiera!

Misiu miał dwóch obserwatorów na allegro.

Ale jeśli kontakt z opiekunami Misia jest niemożliwy to bez sensu robić mu ogłoszenia.

Posted

[quote name='Fiks']Przed chwilą dzwoniłam na ten numer:
Kontakt telefoniczny: 607-978-499

i nikt nie odbiera!

Misiu miał dwóch obserwatorów na allegro.

Ale jeśli kontakt z opiekunami Misia jest niemożliwy to bez sensu robić mu ogłoszenia.
Wiesz ludzie sa niepowazni:shake:sprobuje jeszcze zadzwonic na ten drugi,poprzedni numer/ktory zmienił Alagor:cool3:/moze sie zjawi.

Posted

Według moich informacji dotychczasowa właścicielka była poza granicami kraju (parę dni) - całkiem możliwe, że to jest powód nieobecności pod telefonem. Proszę spróbować dzisiaj wieczorem, niestety ja nie jestem w stanie monitorować sprawy dzień w dzień - zaglądam tu czasem i po wcześniejszej konsultacji (ja tu tylko sprzątam) odpowiadam na Wasze pytania.

Pozdrawiam Serdecznie.

Posted

Alagor pytam po raz trzeci,czy pies nadal jest u pani Lucynki ? Ja do tej pani mam zupełnie inny numer telefonu:cool3:Po za tym nie sztuka załozyc watek i zagladac tu co jakis czas:roll:

Posted

Tak, Misiek dalej jest u Pani Lucyny. Założyłem ten wątek po to, aby dodać ogłoszenie - jest to forum o psach, wiele osób tu zagląda. Zrobiłem dokładnie tak, jak mnie o to poproszono. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, nie mam tyle czasu aby siedzieć i monitorować sprawę na bieżąco - numer podałem, zdjęcia dałem - krótki opis. Kto jest zainteresowany - zadzwoni, zapyta się o szczegóły.

Pozdrawiam.