Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informuję ,że z dniem dzisiejszym nastapiła zmiana kierownika Schroniska dla Zwierząt w Elblągu. Została nim znana dogomaniakom Aga i Theta.
Agnieszko gratulujemy :multi:.

Posted

Kubuś jest zakochany;) Macedonia ma cieczkę i Kubuś bardzo by chciał zostać tym jednym jedynym;) Jest bardzo zaaferowany. Nic nie widzi nic nie slyszy, nic go nie interesuje. Wita odwiedzajacych merdającym ogonkiem i jest ogólnie bardzo przyjazny. Nie słyszałam, żeby szczeknął choć raz.

Poza tym był dzis modelem. Pan z portelu robił mu zdjęcia:)

Posted

Kubuś jak odmieniony. Bardzo jestem zaskoczona jego zachowaniem. Przyjazny do wszystkich piesek. Nie szczeka na odwiedzających, na nikogo! Ale też jedno mu w głowie;)

Natomiast Tede jest zdolowany i tęskni. Za kim to pewnie tylko on wie.

Posted

Osoba, która będzie chciała zaadoptować Kubusia, będzie musiała naprawdę wykazać zaintersowanie. Tzn, że osoba chętna "na Kubusia" będzie musiała przychodzić do schroniska. Zapoznać się z Kubusiem, dbać o niego i jeśli się Kubusiowi spodoba może zostać jego domkiem:)

• 2 weeks later...
Posted

Nowe wieści są takie, że Kubuś jest grzeczny i onieśmielony.
Na wizytę zostali wszyscy chetni zaproszeni. Na wizytę i na kawę:)

Ale myśle, ze dobrze jest posłac tam kogoś z kim Kubuś nie mial duzego kontaktu, zeby mu znowu nie mieszać w główce za bardzo.

Poproszę Majkę- Majka jest od kotów, ale tak samo kocha psiaki. Jest wymagająca i stawia dobro zwierzaków ponad wszystko.

Posted

To w końcu biuro puuste :)
Czas moze teraz na wzięcie do biura jakiejś starowinki? Tak jak w Ciapkowie?
Tam zawsze jakaś starownika okupuje biuro, aż do adopcji, tak jak mieskzała tam moja Sabcia, zanim jej nie wzięłam :)
Może Gadułkę?
Ona tyle już czeka i cierpi, a młoda nie jest. W ten sposób będzie lepiej zauważalna...