basia0607 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Informuję ,że z dniem dzisiejszym nastapiła zmiana kierownika Schroniska dla Zwierząt w Elblągu. Została nim znana dogomaniakom Aga i Theta. Agnieszko gratulujemy :multi:. Quote
Charly Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Kubuś jest zakochany;) Macedonia ma cieczkę i Kubuś bardzo by chciał zostać tym jednym jedynym;) Jest bardzo zaaferowany. Nic nie widzi nic nie slyszy, nic go nie interesuje. Wita odwiedzajacych merdającym ogonkiem i jest ogólnie bardzo przyjazny. Nie słyszałam, żeby szczeknął choć raz. Poza tym był dzis modelem. Pan z portelu robił mu zdjęcia:) Quote
Charly Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Kubuś jak odmieniony. Bardzo jestem zaskoczona jego zachowaniem. Przyjazny do wszystkich piesek. Nie szczeka na odwiedzających, na nikogo! Ale też jedno mu w głowie;) Natomiast Tede jest zdolowany i tęskni. Za kim to pewnie tylko on wie. Quote
Charly Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Kubusiowi się upiekło i na razie zabieg odłożony. Jest inny piesek, który pilnie musi iść pod nóż Quote
akucha Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pokazujemy Kubusia, on czeka na najlepszy dom! Quote
Charly Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Osoba, która będzie chciała zaadoptować Kubusia, będzie musiała naprawdę wykazać zaintersowanie. Tzn, że osoba chętna "na Kubusia" będzie musiała przychodzić do schroniska. Zapoznać się z Kubusiem, dbać o niego i jeśli się Kubusiowi spodoba może zostać jego domkiem:) Quote
Charly Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 no wlasnie. klara w DT/ Przecin w DS:loveu: Kubusia nastał czas:) Quote
Ciara Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :loveu::loveu::loveu:Hopka mój Skarbeńku <3 :loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kubuś dziś poszedl do nowego domu:) Wzięła go starsza pani i jej syn (mieszkają razem, dzieci nie ma). Oczywiście będzie wizyta poadopcyjna:) Quote
Charly Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Nowe wieści są takie, że Kubuś jest grzeczny i onieśmielony. Na wizytę zostali wszyscy chetni zaproszeni. Na wizytę i na kawę:) Ale myśle, ze dobrze jest posłac tam kogoś z kim Kubuś nie mial duzego kontaktu, zeby mu znowu nie mieszać w główce za bardzo. Poproszę Majkę- Majka jest od kotów, ale tak samo kocha psiaki. Jest wymagająca i stawia dobro zwierzaków ponad wszystko. Quote
kordonia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 To w końcu biuro puuste :) Czas moze teraz na wzięcie do biura jakiejś starowinki? Tak jak w Ciapkowie? Tam zawsze jakaś starownika okupuje biuro, aż do adopcji, tak jak mieskzała tam moja Sabcia, zanim jej nie wzięłam :) Może Gadułkę? Ona tyle już czeka i cierpi, a młoda nie jest. W ten sposób będzie lepiej zauważalna... Quote
Recommended Posts