Szarotka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 No tak, sprawa deklaracji nie wyglada zbyt zachecajaco........ Czy mozecie wstawic wydarzenie na f.b. do pierwszego postu. Quote
Ladymonia0610 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Szarotka']No tak, sprawa deklaracji nie wyglada zbyt zachecajaco........ Czy mozecie wstawic wydarzenie na f.b. do pierwszego postu.[/QUOTE] Tak oczywiście . Juz to robie. Quote
Szarotka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Tak oczywiście . Juz to robie.[/QUOTE] To ja bede na f.b zapraszac krewnych i znajomych krolika. Quote
Ladymonia0610 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Szarotka']To ja bede na f.b zapraszac krewnych i znajomych krolika.[/QUOTE] Dziękuje Bardzo za pomoc:) Quote
handzia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) [quote name='PACZEK']Dzięki za podpowiedź!:lol: Mam nadzieję że Moni tam ją wrzuci bo to zawsze jakieś nowe spojrzenie na psinkę może ludzie coś doradzą oni tam mają doświadczenie. I ja myślę że tam jakiś wilk się "przyłożył" może dziadek Kseni był wilkiem.:lol:[/QUOTE] Oj, tak, ona ma ten cudny wyraz pyska, taki wilkowaty i budzący respekt...Do tego jest tak mądra i bystra, wczoraj byłyśmy na spacerze, wystarczy niegłośno powiedzieć - Ksenia! Do nogi, Siad! I ona już jest, nie interesuje jej węszenie, tylko polecenie. Na gwizdek przybiega w sekundę... Pan jest najważniejszy...Tutaj ukłony dla funi :loveu:, bo ona ją cierpliwie uczyła ładnego chodzenia na smyczy :) Paczek, zgadzam się z Tobą, Ksenia jest do ułożenia, ale wg jej zasad, bo ona jest twarda sztuka i nie podda się naszym :) I to w niej jest intrygujące i pociągające :) A z tym "panem świata" to już w ogóle ;) Zgadzam się na 1000 % Edited March 15, 2012 by handzia Quote
PACZEK Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='handzia']Oj, tak, ona ma ten cudny wyraz pyska, taki wilkowaty i budzący respekt...Do tego jest tak mądra i bystra, wczoraj byłyśmy na spacerze, wystarczy niegłośno powiedzieć - Ksenia! Do nogi, Siad! I ona już jest, nie interesuje jej węszenie, tylko polecenie. Na gwizdek przybiega w sekundę... Pan jest najważniejszy...Tutaj ukłony dla funi :loveu:, bo ona ją cierpliwie uczyła ładnego chodzenia na smyczy :) Paczek, zgadzam się z Tobą, Ksenia jest do ułożenia, ale wg jej zasad, bo ona jest twarda sztuka i nie podda się naszym :) I to w niej jest intrygujące i pociągające :) A z tym "panem świata" to już w ogóle ;) Zgadzam się na 1000 %[/QUOTE] Pięknie psinkę opisałaś:lol: Niestety nie miałem przyjemności poznać jej osobiście czego bardzo żałuję. Myślę że naprawdę trzeba się skupić na szukaniu osoby która psa pokocha i da jej dom, oczywiście ogłoszenia są bardzo ważne ale tu chyba trzeba szukać raczej po znajomych i znajomych znajomych psiarzach. Dlatego mam nadzieję że Monika napisała do "wilczarzy" bo oni mają rozeznanie w środowisku. No cóż niewielu jest ludzi którzy docenią naszą Ksenię,pewnie jeszcze mniej tych którzy to co wilcze w jej charakterze potrafią wykorzystać dla dobra psinki. Wiem jedno to wspaniała suczka a próby robienia z niej "kanapowca" i psa spełniającego zachcianki "pana" mogą zrobić krzywdę nie tylko jej ale i nieodpowiedzialnemu "właścicielowi". Dlatego szukajmy i jeszcze raz szukajmy.Ludzie którzy powinni być w centrum naszych zainteresowań pewnie psy mają ale różnie bywa. Niestety czasem psy odchodzą za TM:placz: i tu może być szansa na dom dla Kseni i pocieszenie dla osoby która ją przygarnie. A co do Funi to "czapki z głów" bo to co Ona dobrego zrobiła i robi dla Kseni jest nie do pomyślenia.To dzięki niej naprawdę wiemy jaki ten pies jest i czego mu potrzeba. Quote
Ladymonia0610 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/224510-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-transport-kseni-suczki-po-przej%C5%9Bciach.-Pomocy-do-22.03.2012[/url] Kochani przypominam o bazarku dla Kseni. Quote
Szarotka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 To ja narazie Ksenie podniose. Moze ktos ma jakies rzeczy, ktore moglby darowac na bazarek ??? Quote
mari23 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='PACZEK']Pięknie psinkę opisałaś:lol: Niestety nie miałem przyjemności poznać jej osobiście czego bardzo żałuję. Myślę że naprawdę trzeba się skupić na szukaniu osoby która psa pokocha i da jej dom, oczywiście ogłoszenia są bardzo ważne ale tu chyba trzeba szukać raczej po znajomych i znajomych znajomych psiarzach. Dlatego mam nadzieję że Monika napisała do "wilczarzy" bo oni mają rozeznanie w środowisku. No cóż niewielu jest ludzi którzy docenią naszą Ksenię,pewnie jeszcze mniej tych którzy to co wilcze w jej charakterze potrafią wykorzystać dla dobra psinki. Wiem jedno to wspaniała suczka a próby robienia z niej "kanapowca" i psa spełniającego zachcianki "pana" mogą zrobić krzywdę nie tylko jej ale i nieodpowiedzialnemu "właścicielowi". Dlatego szukajmy i jeszcze raz szukajmy.Ludzie którzy powinni być w centrum naszych zainteresowań pewnie psy mają ale różnie bywa. Niestety czasem psy odchodzą za TM:placz: i tu może być szansa na dom dla Kseni i pocieszenie dla osoby która ją przygarnie. A co do Funi to "czapki z głów" bo to co Ona dobrego zrobiła i robi dla Kseni jest nie do pomyślenia.To dzięki niej naprawdę wiemy jaki ten pies jest i czego mu potrzeba.[/QUOTE] podpisując się pod tym dodam coś jeszcze - coś, o czym zapomnieliśmy, albo na co pieniędzy brakło, ale co jest bardzo ważne: STERYLIZACJA Funiu, my się zbiórką pieniążków na ten cel zajmiemy, tylko czy byłabyś w stanie jakoś to zorganizować? bo to i transport, i "przechować" gdzieś Ksenię po zabiegu trzeba.... wysterylizowana łatwiej dom znajdzie, a co najważniejsze - wyciszy się trochę, będzie spokojniejsza ( taką mam nadzieję), to chyba dość pilne, bo kolejna cieczka może wkrótce się pojawić... Funiu kochana - tak wiele już dla niej zrobiłaś - dasz radę i z tym się pomęczyć? Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Zagladam do Kseni.....a tu takie wiesci...... Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Szarotka']To ja narazie Ksenie podniose. Moze ktos ma jakies rzeczy, ktore moglby darowac na bazarek ???[/QUOTE] Szarotko.....:) mam w domu duze Toblerone.....moze sie nada na bazar? Quote
Szarotka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Aimez_moi']Szarotko.....:) mam w domu duze Toblerone.....moze sie nada na bazar?[/QUOTE] Napewno sie nada, a ile tego masz ?? moze ktos cos jeszcze ma?????????? Quote
Ladymonia0610 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/216428-Nowy-Toster-opiekacz-MOULINEX-SUBITO.-DLA-KSENI.-DO-31.10.2011-godz.22.00[/url] Ja mam opiekacz. Quote
funia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='mari23']podpisując się pod tym dodam coś jeszcze - coś, o czym zapomnieliśmy, albo na co pieniędzy brakło, ale co jest bardzo ważne: STERYLIZACJA Funiu, my się zbiórką pieniążków na ten cel zajmiemy, tylko czy byłabyś w stanie jakoś to zorganizować? bo to i transport, i "przechować" gdzieś Ksenię po zabiegu trzeba.... wysterylizowana łatwiej dom znajdzie, a co najważniejsze - wyciszy się trochę, będzie spokojniejsza ( taką mam nadzieję), to chyba dość pilne, bo kolejna cieczka może wkrótce się pojawić... Funiu kochana - tak wiele już dla niej zrobiłaś - dasz radę i z tym się pomęczyć?[/QUOTE] Nie będzie to proste ,ale spróbuje . Wet kiedyś mówił ,ze dobę ją przetrzyma .Potem mogę ją w ubranku posterylkowym trzymać w boksie .Ale boję się bo wszystkie psy po zabiegach były z nami w domu aby je mieć na oku . A jak w nocy rozedrze sobie ubranko ? Juz się boje .... Do domu jej nie wezmę mam 6 swoich zwierząt jest to niebezpieczne . Tylko i wyłącznie wchodzi w grę rekonwalescencja w boksie . Quote
funia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nie wiem czemu nie ma głosu a szkoda bo Ksenia na kazde polecenie super reagowała .mam kilka ale ładują się długo więc dzisiaj ten . [url]http://youtu.be/_wQIIoQ9KaU[/url] Quote
PACZEK Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='funia']Nie będzie to proste ,ale spróbuje . Wet kiedyś mówił ,ze dobę ją przetrzyma .Potem mogę ją w ubranku posterylkowym trzymać w boksie .Ale boję się bo wszystkie psy po zabiegach były z nami w domu aby je mieć na oku . A jak w nocy rozedrze sobie ubranko ? Juz się boje .... Do domu jej nie wezmę mam 6 swoich zwierząt jest to niebezpieczne . Tylko i wyłącznie wchodzi w grę rekonwalescencja w boksie .[/QUOTE] Oprócz ubranka jeszcze lampę założyć można no i wet może na te pare po sterylkowych dni coś na wyciszenie zaordynuje. No dobrze jak podejmiesz decyzję to pisz bo my mamy świadomość jak to bardzo stresujące i kłopotliwe dla Ciebie będzie.Przemyśl też tą dobę po zabiegu bo Ksenia bez Ciebie tam dopiero cyrk może urządzić :evil_lol: przecież ona za Tobą w ogień by skoczyła. Jak możesz zapytaj weta jak to w kosztach wygląda bo z kasą jak jest to wiesz i musimy za szmalem pobiegać. Quote
Ladymonia0610 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Robie bazarek na sterylizacje Kseni-Cegiełkowy. Quote
PACZEK Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='funia']Nie wiem czemu nie ma głosu a szkoda bo Ksenia na kazde polecenie super reagowała .mam kilka ale ładują się długo więc dzisiaj ten . [url]http://youtu.be/_wQIIoQ9KaU[/url][/QUOTE] No niestety film ma wadę! Jest.... za krótki ! Minimum trzy godziny trwać powinien! Ja mogę patrzyć na Ksenię bez ograniczeń czasowych. Jest słodka!!!! Quote
mari23 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='PACZEK']No niestety film ma wadę! Jest.... za krótki ! Minimum trzy godziny trwać powinien! Ja mogę patrzyć na Ksenię bez ograniczeń czasowych. Jest słodka!!!![/QUOTE] zgadzam się ! ;) a co do sterylki - ciepło już się robi, więc spokojnie w boksie dziewczyna może zostać Quote
Ladymonia0610 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA KSENI: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/224748-Bazarek-Cegie%C5%82kowy-na-Sterylizacje-KSENI.WEJDZ-POMO%C5%BB.-DO-31.03.2012-godz.00.00?p=18843669#post18843669[/URL] Quote
PACZEK Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :multi::multi::multi: Podnosimy Ksenię rano może ktoś naszą psinkę dojrzy:lol: Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Mam dwa ciemne i dwa biale opakowania...... Toblerone znaczy sie.....:) Quote
funia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [B]proszé o zakup obrozy Kiltix .Kleszcze juz czychajá .....Mozna wyslac w kopercie .[/B] Quote
Marinka Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [INDENT] [CENTER][COLOR=red][I][B][FONT=century gothic][SIZE=7]zapraszamy serdecznie :smile:[/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR] [COLOR=red][I][B][FONT=century gothic][SIZE=7][SIZE=3]V edycja dla Pań, Panów i Dzieci :smile:[/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR] [B]Dla pięciu ogonków :smile: m.in. dla Kseni[/B] [/CENTER] [COLOR=red][I][B][FONT=century gothic][SIZE=7][SIZE=3] [/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/224790-V-Edycja%21-Dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-DZIECI%21-Dla-pi%C4%99ciu-ogonk%C3%B3w%21-2.04.-g.21-00?p=18850798#post18850798"]http://www.dogomania.pl/threads/224790-V-Edycja!-Dla-PA%C5%83-PAN%C3%93W-DZIECI!-Dla-pi%C4%99ciu-ogonk%C3%B3w!-2.04.-g.21-00?p=18850798#post18850798[/URL][/B] [/INDENT] Quote
Recommended Posts