funia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Aimez_moi']U Jamora koszty chyba podobne.....[/QUOTE] mniejsze o 50 zł .Ale u Jamora trzeba czekac ... Quote
Ladymonia0610 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Dzwoniłam do Pati C wolny termin ma w czwartek-zgodziła się na płacenie w ratach .Dokładny koszt podeśle mi smsem po godz 23. Ksenia pojedzie do pana Marka tak chyba będzie najlepiej. Kochane cioteczki Kto dorzuci się do transportu? Quote
Ladymonia0610 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/224510-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-transport-kseni-suczki-po-przej%C5%9Bciach.-Pomocy-do-22.03.2012[/url] BAZAREK DLA KSENI> Quote
mestudio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Jestem tu z zaproszenia i trochę poczytałam o suni. Martwi mnie jednak tak ogromny koszt transportu, czy to jest koszt samego paliwa? Quote
mari23 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) [quote name='Marinka'][B]Zakończyła się IV edycja bazarku dla pięciu psiaków [/B]:smile: Zebrałyśmy [B]271,45 złotych[/B] :smile: [B]Raniasek[/B] :loveu: [B]dorzuciła od siebie[/B] [B]28,55 złotych [/B]:)co dało nam łączną kwotę [B]300 złotych [/B]:) [B]Kwota 300 złotych dzielona na pięć ogonków daje nam [COLOR=red]60 złotych[/COLOR] dla każdego ogonka :smile:[/B] I tak: [COLOR=black][B][COLOR=red][U]Ksenia [/U][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=black][B]wzbogaciła się o [COLOR=red]60 złotych[/COLOR][/B][/COLOR] :) Marysiu proszę potwierdź tutaj i na bazarku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221519-Rozliczamy%21-IV-Edycja-dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-i-Dzieci%21-Dla-5-psiak%C3%B3w%21-ROZLICZAMY%21"]http://www.dogomania.pl/threads/221519-Rozliczamy!-IV-Edycja-dla-Pa%C5%84-Pan%C3%B3w-i-Dzieci!-Dla-5-psiak%C3%B3w!-ROZLICZAMY![/URL][/QUOTE] potwierdzam tutaj i na wątku bazarkowym - kwota 300 zł wpłynęła na konto SHA dnia 12 marca 2012r. i jeszcze Ladymonia0610 z bazarku dla Kseni i Bąbla wpłaciła 84 zł, z tego 42,- zł jest dla Kseni Edited March 13, 2012 by mari23 Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Sytuacja wygląda tak: Ksenia miała jechac do Bogatyni do hoteliku niestety nie wypalilo. Propozycja jest inna (Pati -C) napisała mi dzisiaj smsa ze zna osobe (dziewczyne) z Radomia która zajmuje się ciężkimi przypadkami. Rozmawiałam z nią telefonicznie-konkretna kobitka ale cena za hotel zwaliła mnie z nóg 600zł !!!! W tym jest karma hotelowanie i szkolenie. Po 2 miesiącach dopiero będziemy mogli negocjowac cene na niższa. Nie wystawia faktur tylko trzeba zbierać na konto prywatne. Jutro mam dać znać czy decydujemy się na hotel u tej pani czy nie. U Jamora 450zł ale kolejka długa ;/ . Sytuacja jest cieżka-Ksenia nie ma żadnych deklaracji. Cioteczki pomożecie jakoś? Quote
Szarotka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ksenia nie ma wogole deklaracji ?? Sytuacja patowa. Przedewszystkim musi byc decyzja, gdzie sunia ma jechac, jakie beda koszty transportu i hotelowania. Moze sie spytajcie Malibo 57 gdzie umiescila Groma i za ile, bo tez jest u kogos kto mu prostuje charakter. Quote
margoth137 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 zaglądam:( jak jest chętna cioteczka na bazarek dla suni to mogę podesłać fanty na maila, niestety nie mogę nic zadeklarować:(:(:( Quote
mestudio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kolejna Pani zarabiająca ogromne pieniądze na czarno, masakra jakaś. W dodatku nikt jej nie zna i nic o niej nie wiadomo. Czy ta pani ma chociaż jakiś papier na to fachowe zajmowanie się ciężkimi przypadkami? Kolejkę u Jamora można zawsze zarezerwować, czasami psy nagle znajdują domy i warto mieć rezerwację, to nic nie kosztuje. Quote
Szarotka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ja moge molestowac o kase, ale musi byc jasna sytuacja: ile trzeba zebrac gdzie sunia jedzie itp. No i ile na transport. ale moze napiszcie do ciotki Malibo, bo Grom tez mial malo kasy i zrobil postep. Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Nie podejmuje sama decyzji. I proszę o pomoc o zbieranie deklaracji. Grosz do Grosza i uzbieramy coś. Quote
funia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='mestudio']Kolejna Pani zarabiająca ogromne pieniądze na czarno, masakra jakaś. W dodatku nikt jej nie zna i nic o niej nie wiadomo. Czy ta pani ma chociaż jakiś papier na to fachowe zajmowanie się ciężkimi przypadkami? Kolejkę u Jamora można zawsze zarezerwować, czasami psy nagle znajdują domy i warto mieć rezerwację, to nic nie kosztuje.[/QUOTE] To ,ze nie jest znana na dogo nie znaczy ze jest anonimowa i nie znająca się na szkoleniu .WIele ludzi ,szkoleniowców pouciekało z dogo bo tutaj sa fachowcy walący w klawiature i znający się na wszystkim zza komputera . Ta osoba została polecona .Ja nie decyduje o losie Kseni . Zdecydowałam się na awaryjny DT płatny na krótki okres bo mnie o to poproszono . Quote
Szarotka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Oczywiscie, ze napewno sa super fachowcy poza dogo, jest tylko kwestia ceny, bo jak na psa co nie ma zadnych deklaracji to troche drogo, ale decyzje pozostawiam ciotkom co sie formalnie psem opiekuja. Ja najbardziej znam sie na komputerze i to w doslownym tego slowa znaczeniu ;);) Quote
martasekret Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 600 złotych...kupa kasy... a hotel u Pana Marka w Bogatyni odpadł na dobre...? to fajne miejsce, m.in. Krawiec i Adaś z Konina są u niego.... mogę dołożyć coś jednorazowo, np. na transport...stałych deklaracji mam już niestety sporo... Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Szarotka']Oczywiscie, ze napewno sa super fachowcy poza dogo, jest tylko kwestia ceny, bo jak na psa co nie ma zadnych deklaracji to troche drogo, ale decyzje pozostawiam ciotkom co sie formalnie psem opiekuja. Ja najbardziej znam sie na komputerze i to w doslownym tego slowa znaczeniu ;);)[/QUOTE] Dziękuje. Potrzebujemy 450zł stałych deklaracji. Nie mówie , że na ten hotel za 600zł Ale zabezpieczenie dla Kseni. Quote
mestudio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='funia']To ,ze nie jest znana na dogo nie znaczy ze jest anonimowa i nie znająca się na szkoleniu .WIele ludzi ,szkoleniowców pouciekało z dogo bo tutaj sa fachowcy walący w klawiature i znający się na wszystkim zza komputera . Ta osoba została polecona .Ja nie decyduje o losie Kseni . Zdecydowałam się na awaryjny DT płatny na krótki okres bo mnie o to poproszono .[/QUOTE] Wiem o tym, tylko nie bardzo pojmuję sumę 600 zł bez papierka na to. Zupełnie to do mnie nie dociera. Jamor płaci podatki i opłaty u niego są mniejsze, także poszedł sobie z dogo dawno temu, efekty szkolenia u niego i obserwacji są rewelacyjne. Skoro Pani nie jest anonimowa i zna się na szkoleniu to może można coś o niej gdzieś przeczytać? Sorry za wtrącanie, ale jestem przeciwniczką anonimowych dt za tak ogromne pieniądze bez faktury. Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='martasekret']600 złotych...kupa kasy... a hotel u Pana Marka w Bogatyni odpadł na dobre...? to fajne miejsce, m.in. Krawiec i Adaś z Konina są u niego.... mogę dołożyć coś jednorazowo, np. na transport...stałych deklaracji mam już niestety sporo...[/QUOTE] Dziękuje. Zapraszam na bazarek dla Kseni.... Tak odpadł hotel u pana Marka. [url]http://www.dogomania.pl/threads/224510-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-transport-kseni-suczki-po-przej%C5%9Bciach.-Pomocy-do-22.03.2012[/url] Quote
Ladymonia0610 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Nie wiem co robić. Rozmawiałam z Jamorem i Ksenia jest wpisana na listę (kolejkę) Ale określił termin na oko-Maj :( Quote
Ladymonia0610 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Szarotka']Mozemy poszukac inne opcje.[/QUOTE] Szarotko czy możesz wysyłać do ludzi pw z prośba o jakąs deklaracje.?Będę bardzo wdzieczna. Quote
Ladymonia0610 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Rozliczyłam bazarek dla Luckiego [url]http://www.dogomania.pl/threads/222723-Masz-Serce-Wejdz-i-pomo%C5%BC...DLA-LUCKIEGO-ZAKONCZONY-ROZLICZAMY!/page3[/url] Napisałam na bazarku czy osoby , który zakupiły cegiełki wyrażą zgodę aby pieniążki zebrane dla Luckiego(szczeniaka który jest w ds )Przekazać na Ksenie. Nie jest to duża kwota -65zł Ale Naszej panience się przydadzą pieniążki. I jest na dużym minusie. Quote
Szarotka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Szarotko czy możesz wysyłać do ludzi pw z prośba o jakąs deklaracje.?Będę bardzo wdzieczna.[/QUOTE] Oczywiscie, ze moge, ale prosze o umieszczenie w tytule ile zbieramy, bo tak jest mi latwiej i mam nadzieje, ze sie namyslicie co bedziecie robic z Ksenia. Quote
Ladymonia0610 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Szarotka']Oczywiscie, ze moge, ale prosze o umieszczenie w tytule ile zbieramy, bo tak jest mi latwiej i mam nadzieje, ze sie namyslicie co bedziecie robic z Ksenia.[/QUOTE] Dziękuje . Napisałam , że 400zł deklaracji jest potrzebnych . Quote
Recommended Posts