Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka jest teraz sytuacja na dogo ?? bo ja od ostatniej zmiany to wogole pogubilam watki, nie wiem jak szukac bazarkow itp ??

ja "swoje" wątki odnalazłam przez... google !

wpisywałam zapamiętany fragment tytułu i słowo "dogomania" i po kolei odnalazłam, inaczej się nie dało.

Poszedł dzisiaj przelew za listopad - 470 złotych, bo 20 zł za odrobaczanie .

Posted

wpis pt. :

był sobie otwarty bazarek dla Kseni..... był bo  narobiłam się jak dziki osioł u znajomych na komputerze a wszystko w.y.j.. w kosmos chyba wynoszę się z dogo dajcie jakieś namiary na siebie na pw jak ktoś chce miec do mnie kontakt

Posted

Cudem jakims znalazlam Ksenie ... Ja jestem na f.b (Magdalena Luchter) a tu od ostatniej zmiany tez nie moglam niczego znalezc. Co nie znaczy, ze kocham f.b bo tam tez rzeczy znikaja. Jak kiedys dogo bylo normalnym forum to bylo znacznie latwiej...

Posted

Mari jak znajdziesz chwilę proszę potwierdź na poprzednim bazarku wpłatę na konto bo nie chcę żeby potem ktoś coś zarzucał (o ile kogoś to forum jeszcze obchodzi)

Posted
5 godzin temu, Tianku napisał:

zapraszam po raz drugi

Ranias ukradłam Twój pomysł na bazarek...

Barb dziękuję za fanty

Czyli bazarek nie zniknął?  :)

Posted
O 6.01.2016o12:05, Tianku napisał:

Mari jak znajdziesz chwilę proszę potwierdź na poprzednim bazarku wpłatę na konto bo nie chcę żeby potem ktoś coś zarzucał (o ile kogoś to forum jeszcze obchodzi)

a pomożesz mi ten wątek bazarku odnaleźć? Bo jeszcze nie do końca pojęłam to "nowe" :(

wpłaty dla Kseni:

50,- ranias-świąteczny bonusik(22.12.)

30,- Tianku (22.12.)

160,- Tianku-bazarek (23.12.)

20,- Handzia za XII (31.12.)

5,- Madziak25 (31.12.)

10,- Magolek (04.01.2016)

Posted

Mam dobre wieści :) Monika wynegocjowała u Wiosny  niewielką obniżkę w hoteliku, chyba 13 zł/doba, ale nie dotyczy ona faktur wystawionych, czyli grudnia, tylko będzie od stycznia. Najlepiej jednak będzie, jak wszystko dokładnie opisze sama Monika, ja tylko dzielę się radosną wiadomością. :) Nic na razie nie liczymy, a tylko się cieszymy :)

Wiadomość z hoteliku: czwarta buda zniszczona, więc ta obniżka to naprawdę gest dobroci dla Kseni...

Posted

Napiszę więcej jak tylko lepiej się poczuje.

Niestety jesteśmy chore z Margotka gorączka katar kaszel. 

Mąż lata jak poparzony musi 3 kobitki obsłużyć .

Dzisiaj moje drugie szczęście skończyło 3 miesiące