Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Kochane - życzę Wam, aby te plany i nadzieje, jakie z nowym 2013 rokiem wiążecie spełniły się w conajmniej 99,9% !!!!!
wszystkiego dobrego !!!![/B][/SIZE][/COLOR]:calus::iloveyou:

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Przepraszam bardzo kogo z kim?:P[/QUOTE]

dwoje takich ;)
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]czyli Monikę T. z Pawłem W.[/COLOR][/SIZE]
do dla ich oraz psiego dobra !!!!!!!!!

i na nowy rok jeszcze weseliska życzę w efekcie tych swatań !!!

Posted

[quote name='mari23']dwoje takich ;)
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]czyli Monikę T. z Pawłem W.[/COLOR][/SIZE]
do dla ich oraz psiego dobra !!!!!!!!!

i na nowy rok jeszcze weseliska życzę w efekcie tych swatań !!![/QUOTE]

[quote name='Ladymonia0610']Kochane!

Szczęśliwego Nowego Roku .
[IMG]http://s1087.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=yr3pdQpwhIDYa4lt1Nwzl3XaHd6lwkBCN8GwyOe-Cyir75HReCtgiN8g0TgcziRlOFCJMIPYdc71kIIlnz3IN_x5B3lPh9wtD_FA13i-BOM&pv=2[/IMG][/QUOTE]

bardzo szczęśliwego roku dla Kseni i wszystkich innych piesków, to i my będziemy szczęśliwe :)

no i jeszcze nam tu obecnym udanego swatania Moniki życzę, a jej samej - szczęścia i miłości !!!!!

Posted

[quote name='mari23']bardzo szczęśliwego roku dla Kseni i wszystkich innych piesków, to i my będziemy szczęśliwe :)

no i jeszcze nam tu obecnym udanego swatania Moniki życzę, a jej samej - szczęścia i miłości !!!!![/QUOTE]

Mnie już swatać nie można;D jestem mężatką

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Mnie już swatać nie można;D jestem mężatką[/QUOTE]

coooooooooooooo ? i na wesele nie prosiłaś ????????????????
kłamczucha!!!!!!!!!!!

przegłosowane - Paweł W. na męża dla Moniki ! :)

Posted

[quote name='mari23']coooooooooooooo ? i na wesele nie prosiłaś ????????????????
kłamczucha!!!!!!!!!!!

przegłosowane - Paweł W. na męża dla Moniki ! :)[/QUOTE]

Serio Serio ;D;D Mój maż wabi się Oskar:D:D

Oczywiście:D

Co dalej z Ksenia? Jakie plany?

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Serio Serio ;D;D Mój maż wabi się Oskar:D:D

Oczywiście:D

Co dalej z Ksenia? Jakie plany?[/QUOTE]

Oskar ? a co zrobiłaś z Marcinem ?????

jakie plany? matrymonialne !!!!
najpierw na ślubnym kobiercu z Pawłem a potem..... adoptujecie Ksenię !!!!!
oczywiście wizyta przedadopcyjna połączona z weselnymi tańcami :)

Posted

[quote name='mari23']Oskar ? a co zrobiłaś z Marcinem ?????

jakie plany? matrymonialne !!!!
najpierw na ślubnym kobiercu z Pawłem a potem..... adoptujecie Ksenię !!!!![/QUOTE]

Oskar tak wabi się mój staruszek 14 latek )...A Marcin pojawia się i znika ;D;D

Plany na przyszłość Kseni....co z p. Gosia?:) Jeny co się dzisiaj z panią dzieje:D:D ..
Nie ma mowy o żadnym ślubie!:D a Kseni adoptować nie możemy ponieważ ja mam swoje 4 psy i kota a Paweł ma Figę-sunieczkę i boje się ,że dla Kseni nasze psy mogłaby się stać przekaską:D

Posted

[quote name='AltaCaraya']no bez przesady;) Chyba bys ja karmila?;)[/QUOTE]

Zartuje przecież:) Ksenia jest piękna ale jej opiekun powinien miec dużo czasu zeby z nią pracować a ja czasu tego niestety nie mam ;( Znajdzie się dla Kseni kiedyś wspaniały dom stały to wtedy zamawiamy sobie najdroższą restaurację w Warszawie -pijemy szampana i jemy kawior za szczęście Kseni:)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Oskar tak wabi się mój staruszek 14 latek )...A Marcin pojawia się i znika ;D;D

Plany na przyszłość Kseni....co z p. Gosia?:) Jeny co się dzisiaj z panią dzieje:D:D ..
Nie ma mowy o żadnym ślubie!:D a Kseni adoptować nie możemy ponieważ ja mam swoje 4 psy i kota a Paweł ma Figę-sunieczkę i boje się ,że dla Kseni nasze psy mogłaby się stać przekaską:D[/QUOTE]

[quote name='Ladymonia0610']Zartuje przecież:) Ksenia jest piękna ale jej opiekun powinien miec dużo czasu zeby z nią pracować a ja czasu tego niestety nie mam ;( Znajdzie się dla Kseni kiedyś wspaniały dom stały to wtedy zamawiamy sobie najdroższą restaurację w Warszawie -pijemy szampana i jemy kawior za szczęście Kseni:)[/QUOTE]

No to zamiast Kseni wyadoptujemy Wam w ślubnym prezencie Argunia z Marcelkiem :)
bo Rudzik vel Majkel ma już domek :)

a Paweł w sam raz na męża się nadaje - ma dobre serce, więc ja dobrze Ci życząc napisze do niego "pismo swatające" ;););)

Posted

Matko Kochana ;D;D dam sobie sama radę;D;D serio serio
:x:x:bad-word::x:x:snipersm: ide przywalić komuś zaraz ...puszczają petardy a Lula siedzi pod łóżkiem nawet wyciagnać jej nie możemy.! Biedna niunia- wczoraj dostała tabletkę to jakoś wytrzymała a dzisiaj...;(

Posted

[quote name='AltaCaraya']Jak dobrze ze ja nie jestem stanu wolnego uff.....:diabloti:[/QUOTE]

no właśnie - dobrze, bo wiem, że Twój Milosz to wspaniałe facet, a Monice takiego trzeba właśnie wyswatać ! ;) i Monia będzie szczęśliwa, i psy!

[quote name='Ladymonia0610']Matko Kochana ;D;D dam sobie sama radę;D;D serio serio
:x:x:bad-word::x:x:snipersm: ide przywalić komuś zaraz ...puszczają petardy a Lula siedzi pod łóżkiem nawet wyciagnać jej nie możemy.! Biedna niunia- wczoraj dostała tabletkę to jakoś wytrzymała a dzisiaj...;([/QUOTE]

ojej, już myślałam, że to na mnie za to swatanie! ;)

u nas też widać nie wszystko w nocy wystrzelali i znów odpalają, ale to już i tak nie to, co w nocy.... ech :( rano smutny widok - ulice zaśmiecone butelkami, strzępkami opakowań po petardach i śmieciami z przewróconych kubłów..... żałosne, że niektórzy tak się "bawią"

Posted

Wiecie co ja nie jestem zwolenniczka sztrzelania do psow ale wiatrowke na pozadny srut to sobie zakupie. kto mi strzeli pod oknem jebut po dupiszczu moze sie kierwa naucza:diabloti:

Mari- co do Milosza to go niewychwalaj bo dzisiaj mi tak dziala na nerwy ze mam ochote mu zrobic z tylka jesien sredniowiecza;)

Posted

Kup kup! Ja też sie zastanawiam ..wiecie co mój walnięty sąsiad zrobił...odpalił petardy ale chyba tysiace ich było...15 minut strzelania psy prawie na zawał zeszły:( Bogacz zasrany :x:x:x:x:chainsaw::snipersm:mógł sobie w gacie włożyć lepszą by miał extaze:D

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wiecie co ja nie jestem zwolenniczka sztrzelania do psow ale wiatrowke na pozadny srut to sobie zakupie. kto mi strzeli pod oknem jebut po dupiszczu moze sie kierwa naucza:diabloti:

Mari- co do Milosza to go niewychwalaj bo dzisiaj mi tak dziala na nerwy ze mam ochote mu zrobic z tylka jesien sredniowiecza;)[/QUOTE]

Nie po dupsku tylko po jajakach:D bedzie lepiej:D zbutwieją szybciej:D

Posted

[quote name='AltaCaraya']Wiecie co ja nie jestem zwolenniczka sztrzelania do psow ale wiatrowke na pozadny srut to sobie zakupie. kto mi strzeli pod oknem jebut po dupiszczu moze sie kierwa naucza:diabloti:

Mari- co do Milosza to go niewychwalaj bo dzisiaj mi tak dziala na nerwy ze mam ochote mu zrobic z tylka jesien sredniowiecza;)[/QUOTE]

nie wolno robić krzywdy takiemu dobremu mężczyźnie!!!!
( no, może troszeńkę, jak zasłuży ;))

[quote name='Ladymonia0610'];D;D po pewnym czasie tak:D mam dzisiaj czarny humor ...Wybaczcie Mi:D[/QUOTE]

no widzisz, a jakby tak Paweł z wiatrówka na sąsiada wyskoczył - od razu miałabyś humor lepszy ;)
koniecznie trzeba Cie swatać z nim :)

( w moim wieku to już się "stara swatka" nazywa ;)):diabloti: