Marinka Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Korzystając z ograniczonego neta w komórce pragnę złożyć Wam życzenia pogodnych i miłych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodziny i wśród merdających ogonków. Quote
mari23 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='AltaCaraya']Czesc czolem swiatecznie:)[/QUOTE] ostatni świąteczny dzień rozpoczęty ! oby był dla Was radosny !!! u mnie święta pod znakiem łez i kroplówek dla Dropsika :( Quote
Wiola&Miłosz Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='mari23']ostatni świąteczny dzień rozpoczęty ! oby był dla Was radosny !!! u mnie święta pod znakiem łez i kroplówek dla Dropsika :([/QUOTE] Marysiu co sie dzieje..... Quote
mari23 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='AltaCaraya']Marysiu co sie dzieje.....[/QUOTE] Dropsik jakiś "nieswój", niby nic konkretnego, wyniki "w miarę dobre", ale jednak widać po nim, że stan się pogorszył w wigilię miał badania krwi i kroplówkę, wczoraj też, dzisiaj znów dostanie Quote
Wiola&Miłosz Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='mari23']Dropsik jakiś "nieswój", niby nic konkretnego, wyniki "w miarę dobre", ale jednak widać po nim, że stan się pogorszył w wigilię miał badania krwi i kroplówkę, wczoraj też, dzisiaj znów dostanie[/QUOTE] Biedny malutki.. Marysiu- jestem z wami.. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje a Dropsik dojdzie do siebie. Poglaskaj Go ode Mnie.. Quote
mari23 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='AltaCaraya']Biedny malutki.. Marysiu- jestem z wami.. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje a Dropsik dojdzie do siebie. Poglaskaj Go ode Mnie..[/QUOTE] dzięki - pogłaskam oczywiście i przytulę, o 20.30 jesteśmy umówieni na kroplówkę i zastrzyk Quote
Wiola&Miłosz Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='mari23']dzięki - pogłaskam oczywiście i przytulę, o 20.30 jesteśmy umówieni na kroplówkę i zastrzyk[/QUOTE] Mam nadzieje ze bedzie dobrze.. Buziaki dla was sle. Trzymajcie sie tam- Oboje!!! Quote
mari23 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='AltaCaraya']Mam nadzieje ze bedzie dobrze.. Buziaki dla was sle. Trzymajcie sie tam- Oboje!!![/QUOTE] Dropsik trzyma się tam lepiej, niż ja, bo on jest dzielny, a ja ryczę :( jutro okulista...... tak bardzo boję się, że usłyszę "wyrok" Quote
Wiola&Miłosz Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 A wiesz ze nie mozesz tak myslec? Marysiu- ludzie wlasnie poprzez takie myslenie przyciagaja do siebie zle i bardzo zle rzeczy!!! Ma byc dobrze i kurza dupa koniec. A Ty nie rycz tylko uszy do gory. Dropsikowi twoj placz nie pomoze:) Jak juz pisalam Musi musi MUSI byc dobrze...... Quote
funia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 [quote name='mari23']Dropsik trzyma się tam lepiej, niż ja, bo on jest dzielny, a ja ryczę :( jutro okulista...... tak bardzo boję się, że usłyszę "wyrok"[/QUOTE] Marysiu jestem myslami z Toba i trzymam kciuki . Quote
Marinka Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Wiem z pewnych źródeł ;), że Kseniula otrzymała pieniążki :) A jak nasza milusińska po świętach, a przed sylwestrem ( nie lubię tego dnia) się czuje? Może jakieś zdjątka i nowe wieści??? Quote
Marinka Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Marysiu, podasz nam wpłaty w wolnej chwili? Wiem, że o takie trudno u Ciebie choćby ze względu na maleńkiego Dropsika Quote
Wiola&Miłosz Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 [quote name='Marinka']Marysiu, podasz nam wpłaty w wolnej chwili? Wiem, że o takie trudno u Ciebie choćby ze względu na maleńkiego Dropsika[/QUOTE] Ciotka wlac ci?;) powolutku;) Co ci sie spieszy- bo spuszcze mojego cerbera ze smyczy?;) Majkela czytaj majkela Quote
Marinka Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='AltaCaraya']Ciotka wlac ci?;) powolutku;) Co ci sie spieszy- bo spuszcze mojego cerbera ze smyczy?;) Majkela czytaj majkela[/QUOTE] Już się boję ;) To nie mi się spieszy, ale darczyńcy z fb wiedzieć muszą - pomagają - należy im się :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 powinnas sie bac!!! bez zartow:eviltong: Oj chwileczke zaczekaja:) Quote
mari23 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) [quote name='Marinka']Marysiu, podasz nam wpłaty w wolnej chwili? Wiem, że o takie trudno u Ciebie choćby ze względu na maleńkiego Dropsika[/QUOTE] już, a raczej dopiero, podaję i przepraszam, to już nie brak czasu, a myślenia jakiegokolwiek - wciąż się zamartwiam tym oczkiem i po prostu zapomniałam o podaniu wpłat.... 10,- handzia za XII (19.12.) 25,- Marlena J. z Góry (21.12.) 200,- Paweł Piotr W. z Wrocławia (24.12.) 350 zł - ranias - XI edycja bazarku dla 5 ogonków ( w tym 70,- dla Kseni) Edited December 30, 2012 by mari23 . Quote
Ladymonia0610 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Wszystko będzie dobrze! Proszę być tylko dobrej myśli.;* :calus:.Dziękujemy za podanie wpłat. Jak zobaczyłam wpłatę od Pawła napisałam do niego smsa....ten człowiek coraz bardziej mnie zaskakuje.. Czyżby Księżna Ksenia:D była na plusie:) P.S. zaraz oszaleje z moim komputerem ...Otwieram okno i wywalam dziada . Ech!Jak nie brak internetu to wiesza się i muli. Quote
mari23 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Ladymonia0610']Wszystko będzie dobrze! Proszę być tylko dobrej myśli.;* :calus:.Dziękujemy za podanie wpłat. Jak zobaczyłam wpłatę od Pawła napisałam do niego smsa....ten człowiek coraz bardziej mnie zaskakuje.. Czyżby Księżna Ksenia:D była na plusie:) P.S. zaraz oszaleje z moim komputerem ...Otwieram okno i wywalam dziada . Ech!Jak nie brak internetu to wiesza się i muli.[/QUOTE] Monia, mało, że ma kasę, to jeszcze i serce wielkie - Ty napisz mu takiego "konkretnego" smsa ! ( no, chyba, że ma żonę, to nie... ;)) Quote
Ladymonia0610 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='mari23']Monia, mało, że ma kasę, to jeszcze i serce wielkie - Ty napisz mu takiego "konkretnego" smsa ! ( no, chyba, że ma żonę, to nie... ;))[/QUOTE] Nie ma żony .;);) Quote
Marinka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Marysiu to jak...swatamy tych dwoje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [TABLE="class: cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+133,87 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
mari23 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Marinka']Marysiu to jak...swatamy tych dwoje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [TABLE="class: cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_xl80"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO: [/B][/I][/U][/COLOR] [/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+133,87 zł[/B][/I][/U][/COLOR] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] no jasne, że swatamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marinka Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Mam jeszcze z naleśnikowego 45 złotych dla Kseni :) Wyślę 02.01. :) Quote
Recommended Posts