Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Korzystając z ograniczonego neta w komórce pragnę złożyć Wam życzenia pogodnych i miłych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie rodziny i wśród merdających ogonków.

Posted

[quote name='AltaCaraya']Czesc czolem swiatecznie:)[/QUOTE]

ostatni świąteczny dzień rozpoczęty !
oby był dla Was radosny !!!

u mnie święta pod znakiem łez i kroplówek dla Dropsika :(

Posted

[quote name='AltaCaraya']Marysiu co sie dzieje.....[/QUOTE]

Dropsik jakiś "nieswój", niby nic konkretnego, wyniki "w miarę dobre", ale jednak widać po nim, że stan się pogorszył
w wigilię miał badania krwi i kroplówkę, wczoraj też, dzisiaj znów dostanie

Posted

[quote name='mari23']Dropsik jakiś "nieswój", niby nic konkretnego, wyniki "w miarę dobre", ale jednak widać po nim, że stan się pogorszył
w wigilię miał badania krwi i kroplówkę, wczoraj też, dzisiaj znów dostanie[/QUOTE]
Biedny malutki.. Marysiu- jestem z wami.. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje a Dropsik
dojdzie do siebie. Poglaskaj Go ode Mnie..

Posted

[quote name='AltaCaraya']Biedny malutki.. Marysiu- jestem z wami.. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje a Dropsik
dojdzie do siebie. Poglaskaj Go ode Mnie..[/QUOTE]

dzięki - pogłaskam oczywiście i przytulę, o 20.30 jesteśmy umówieni na kroplówkę i zastrzyk

Posted

[quote name='AltaCaraya']Mam nadzieje ze bedzie dobrze.. Buziaki dla was sle. Trzymajcie sie tam- Oboje!!![/QUOTE]

Dropsik trzyma się tam lepiej, niż ja, bo on jest dzielny, a ja ryczę :(
jutro okulista...... tak bardzo boję się, że usłyszę "wyrok"

Posted

A wiesz ze nie mozesz tak myslec? Marysiu- ludzie wlasnie poprzez takie myslenie
przyciagaja do siebie zle i bardzo zle rzeczy!!! Ma byc dobrze i kurza dupa koniec. A Ty nie rycz tylko uszy do gory. Dropsikowi twoj placz nie pomoze:) Jak juz pisalam Musi musi MUSI
byc dobrze......

Posted

[quote name='mari23']Dropsik trzyma się tam lepiej, niż ja, bo on jest dzielny, a ja ryczę :(
jutro okulista...... tak bardzo boję się, że usłyszę "wyrok"[/QUOTE]
Marysiu jestem myslami z Toba i trzymam kciuki .

Posted

Wiem z pewnych źródeł ;), że Kseniula otrzymała pieniążki :)

A jak nasza milusińska po świętach, a przed sylwestrem ( nie lubię tego dnia) się czuje?

Może jakieś zdjątka i nowe wieści???

Posted

[quote name='Marinka']Marysiu, podasz nam wpłaty w wolnej chwili? Wiem, że o takie trudno u Ciebie choćby ze względu na maleńkiego Dropsika[/QUOTE]
Ciotka wlac ci?;) powolutku;) Co ci sie spieszy- bo spuszcze mojego cerbera ze smyczy?;)
Majkela czytaj majkela

Posted

[quote name='AltaCaraya']Ciotka wlac ci?;) powolutku;) Co ci sie spieszy- bo spuszcze mojego cerbera ze smyczy?;)
Majkela czytaj majkela[/QUOTE]

Już się boję ;)
To nie mi się spieszy, ale darczyńcy z fb wiedzieć muszą - pomagają - należy im się :)

Posted (edited)

[quote name='Marinka']Marysiu, podasz nam wpłaty w wolnej chwili? Wiem, że o takie trudno u Ciebie choćby ze względu na maleńkiego Dropsika[/QUOTE]

już, a raczej dopiero, podaję i przepraszam, to już nie brak czasu, a myślenia jakiegokolwiek - wciąż się zamartwiam tym oczkiem i po prostu zapomniałam o podaniu wpłat....

10,- handzia za XII (19.12.)
25,- Marlena J. z Góry (21.12.)
200,- Paweł Piotr W. z Wrocławia (24.12.)

350 zł - ranias - XI edycja bazarku dla 5 ogonków ( w tym 70,- dla Kseni)

Edited by mari23
.
Posted

Wszystko będzie dobrze! Proszę być tylko dobrej myśli.;* :calus:.Dziękujemy za podanie wpłat.
Jak zobaczyłam wpłatę od Pawła napisałam do niego smsa....ten człowiek coraz bardziej mnie zaskakuje..
Czyżby Księżna Ksenia:D była na plusie:)

P.S. zaraz oszaleje z moim komputerem ...Otwieram okno i wywalam dziada . Ech!Jak nie brak internetu to wiesza się i muli.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Wszystko będzie dobrze! Proszę być tylko dobrej myśli.;* :calus:.Dziękujemy za podanie wpłat.
Jak zobaczyłam wpłatę od Pawła napisałam do niego smsa....ten człowiek coraz bardziej mnie zaskakuje..
Czyżby Księżna Ksenia:D była na plusie:)

P.S. zaraz oszaleje z moim komputerem ...Otwieram okno i wywalam dziada . Ech!Jak nie brak internetu to wiesza się i muli.[/QUOTE]

Monia, mało, że ma kasę, to jeszcze i serce wielkie - Ty napisz mu takiego "konkretnego" smsa ! ( no, chyba, że ma żonę, to nie... ;))

Posted

Marysiu to jak...swatamy tych dwoje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO:
[/B][/I][/U][/COLOR][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+133,87 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='Marinka']Marysiu to jak...swatamy tych dwoje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl80"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO:
[/B][/I][/U][/COLOR]
[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]+133,87 zł[/B][/I][/U][/COLOR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

no jasne, że swatamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!