Marinka Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 (edited) Na konto PayPAL wpłynęły pieniążki od Moniki J. w wysokości 10 euro, co system przeliczył na kwotę 40,14 zł. (Deklaracja za I 2013) W tej chwili pieniążki zostały przelane na konto bankowe Ani. Jak wpłyną Ania przeleje na konto Kseni w SHA :smile: Edited January 17, 2013 by Marinka wytłuszczenie Quote
mari23 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='funia']Miałam nie dawno sen ....sniła mi sie Ksenia biegająca na swoim wybiegu u mnie ....Niby wszyatko w tym snie było ok ,ale z jakims niepokojem się obudziłam ....[/QUOTE] jutro zadzwonię do pani Agnieszki, popytam, co u Kseni :) Quote
Marinka Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Marysiu rozmawiałaś z p. Agnieszką? Co u Kseni? Quote
mari23 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Marinka']Marysiu rozmawiałaś z p. Agnieszką? Co u Kseni?[/QUOTE] nie dodzwoniłam się, może pani Agnieszka na jakichś zawodach psich zaprzęgów jest..... Quote
mari23 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='mari23']nie dodzwoniłam się, może pani Agnieszka na jakichś zawodach psich zaprzęgów jest.....[/QUOTE] pani Agnieszka widzac rozmowy nieodebrane oddzwoniła dzisiaj :) u Kseni wszystko dobrze, jest grzeczna, od dawna już budy nie zjada ( tylko na początku troszkę ją uszkodziła i potem widać uznała, że tyle "korekty" wystarczy ;)) na wybiegu jest zawsze z tym samym psem i nie ma z nią żadnych problemów z wyglądem gorzej - zaczęła linieć ( Fionka u mnie ma to samo ;)) pani Agnieszka pytała, jakie mają być szczepienia - komplet czy tylko wścieklizna, "zaordynowałam" komplet dla naszej księżniczki, ale wyjazd z domu jest pod górę, więc dopóki lód nie zejdzie - szczepienie musi parę dni poczekać i jeszcze finansowe wieści: w piątek poszedł przelew za kolejny miesiąc, tj. od 20.01. do 19.02. kwota 465 złotych wpłaty dla Kseni: 50,- Roland_DE (18.01.) 20,- W.Jezierska (18.01.) Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Marinka']Na konto PayPAL wpłynęły pieniążki od Moniki J. w wysokości 10 euro, co system przeliczył na kwotę 40,14 zł. (Deklaracja za I 2013) W tej chwili pieniążki zostały przelane na konto bankowe Ani. Jak wpłyną Ania przeleje na konto Kseni w SHA :smile: Wczoraj pieniążki zostały przelane :) Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 (edited) [quote name='mari23']pani Agnieszka widzac rozmowy nieodebrane oddzwoniła dzisiaj :) u Kseni wszystko dobrze, jest grzeczna, od dawna już budy nie zjada ( tylko na początku troszkę ją uszkodziła i potem widać uznała, że tyle "korekty" wystarczy ;)) na wybiegu jest zawsze z tym samym psem i nie ma z nią żadnych problemów z wyglądem gorzej - zaczęła linieć ( Fionka u mnie ma to samo ;)) pani Agnieszka pytała, jakie mają być szczepienia - komplet czy tylko wścieklizna, "zaordynowałam" komplet dla naszej księżniczki, ale wyjazd z domu jest pod górę, więc dopóki lód nie zejdzie - szczepienie musi parę dni poczekać i jeszcze finansowe wieści: w piątek poszedł przelew za kolejny miesiąc, tj. od 20.01. do 19.02. kwota 465 złotych wpłaty dla Kseni: 50,- Roland_DE (18.01.) 20,- W.Jezierska (18.01.)[/QUOTE] Mari, a dlaczego 465 złotych - za co 15 zł więcej? I czy p. Agnieszka zwróci nadwyżkę, jeżeli Ksenia wyjedzie od niej wcześniej? Edited January 23, 2013 by Marinka Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Powiem szczerze ja również nie rozumiem tego...czy w tym jest szczepienie?Strasznie dużo..Chyba że Nowy Rok i podwyżki:diabloti::diabloti: Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Moniu nie mogę teraz rozmawiać...zadz. za 15 min :) Quote
funia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wścieklizna jest chorobą za którą wszyscy płaca tyle samo 20 zł .Wirusówki w zalezności od szczepionki ...od 30 do 45zł .Razem kombajn(czyli wirusówki plus wscieklizna ) kosztuje u nas najwyżej 55zł . Nie wiem ,moze tam weci po prostu biora więcej ..... Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='funia']Wścieklizna jest chorobą za którą wszyscy płaca tyle samo 20 zł .Wirusówki w zalezności od szczepionki ...od 30 do 45zł .Razem kombajn(czyli wirusówki plus wscieklizna ) kosztuje u nas najwyżej 55zł . Nie wiem ,moze tam weci po prostu biora więcej .....[/QUOTE] Wiadomość z hotelu: Ksenia ma nieaktualne szczepienia. Koszt szczepienia wraz z odrobaczeniem i transportem do lecznicy to 110zł komplet. Sama wścieklizna z odrobaczeniem 50zł. Post z kilku dni...I Ksenia nie została jeszcze zaszczepiona. Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='funia']Kiedy Kseniula jedzie w nowe miejsce ?[/QUOTE] Na początku lutego...nie wiem jeszcze dokładnie...ale myślę, że do 10.02. opuści hotelik Quote
funia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Wiadomość z hotelu: Ksenia ma nieaktualne szczepienia. Koszt szczepienia wraz z odrobaczeniem i transportem do lecznicy to 110zł komplet. Sama wścieklizna z odrobaczeniem 50zł. Post z kilku dni...I Ksenia nie została jeszcze zaszczepiona. Zapytajcie jaka tabletka kosztuje 30 zł ???bardziej opłaca się wysłac w kopercie . Dolpac do 25kg a jest to drogi lek kosztuje koło 20 zł ,a sa tańsze środki jak Milbemax odrobaczyłąm nim Argo koszt 17 zł !!! Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='funia']Zapytajcie jaka tabletka kosztuje 30 zł ???bardziej opłaca się wysłac w kopercie . Dolpac do 25kg a jest to drogi lek kosztuje koło 20 zł ,a sa tańsze środki jak Milbemax odrobaczyłąm nim Argo koszt 17 zł !!! Racja..Chyba za paliwo dużo wyszło ;D Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Marinka']Na początku lutego...nie wiem jeszcze dokładnie...ale myślę, że do 10.02. opuści hotelik[/QUOTE] Mariola chodz na pw:D musimy porozmawiać o życiu:D tzn. Kseniuli Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Wiadomość z hotelu: Ksenia ma nieaktualne szczepienia. Koszt szczepienia wraz z odrobaczeniem i transportem do lecznicy to 110zł komplet. Sama wścieklizna z odrobaczeniem 50zł. Post z kilku dni...I Ksenia nie została jeszcze zaszczepiona.[/QUOTE] Czyli 60 złotych za dojazd...to gdzie jest ta najbliższa lecznica 50 km od hotelu? Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Marinka']Czyli 60 złotych za dojazd...to gdzie jest ta najbliższa lecznica 50 km od hotelu?[/QUOTE] Tego to ja już Moja Droga nie wiem gdzie jest;D;D;D Ma być rachunek na Stowarzyszenie i koniec...To wet jak przyjedzie to taniej policzy.. Quote
Wiola&Miłosz Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Tego to ja już Moja Droga nie wiem gdzie jest;D;D;D Ma być rachunek na Stowarzyszenie i koniec...To wet jak przyjedzie to taniej policzy..[/QUOTE] Laski gadajcie z Goska.. Ochronka plus wsciek to koszt maks 60zl;) Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Laski gadajcie z Goska.. Ochronka plus wsciek to koszt maks 60zl;)[/QUOTE] Właśnie może już u p. Gosi zaszczepi się Ksenię...nie widzę powodu aby przepłacać... Właśnie próbowałam się dodzwonić...ale poczta się włączyła...spróbuję wieczorkiem :) Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Laski gadajcie z Goska.. Ochronka plus wsciek to koszt maks 60zl;)[/QUOTE] Ok. To wiemy ale widzialaś sume?:D Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wiola ;) Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin;);) Spełnienia Marzeń;* Quote
Marinka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Wiola ;) Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin;);) Spełnienia Marzeń;* Ja się przyłączam :) Monika mnie wyprzedziła...cóż sks :( Quote
Ladymonia0610 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Marinka']Ja się przyłączam :) Monika mnie wyprzedziła...cóż sks :([/QUOTE] Oj tam oj tam:D Dzisiaj mam nerwy wiec latam jak opętana:D Quote
Recommended Posts