Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted (edited)

Na konto PayPAL wpłynęły pieniążki od Moniki J. w wysokości 10 euro, co system przeliczył na kwotę 40,14 zł. (Deklaracja za I 2013)
W tej chwili pieniążki zostały przelane na konto bankowe Ani. Jak wpłyną Ania przeleje na konto Kseni w SHA :smile:

Edited by Marinka
wytłuszczenie
Posted

[quote name='funia']Miałam nie dawno sen ....sniła mi sie Ksenia biegająca na swoim wybiegu u mnie ....Niby wszyatko w tym snie było ok ,ale z jakims niepokojem się obudziłam ....[/QUOTE]

jutro zadzwonię do pani Agnieszki, popytam, co u Kseni :)

Posted

[quote name='Marinka']Marysiu rozmawiałaś z p. Agnieszką? Co u Kseni?[/QUOTE]

nie dodzwoniłam się, może pani Agnieszka na jakichś zawodach psich zaprzęgów jest.....

Posted

[quote name='mari23']nie dodzwoniłam się, może pani Agnieszka na jakichś zawodach psich zaprzęgów jest.....[/QUOTE]

pani Agnieszka widzac rozmowy nieodebrane oddzwoniła dzisiaj :)

u Kseni wszystko dobrze, jest grzeczna, od dawna już budy nie zjada ( tylko na początku troszkę ją uszkodziła i potem widać uznała, że tyle "korekty" wystarczy ;))
na wybiegu jest zawsze z tym samym psem i nie ma z nią żadnych problemów
z wyglądem gorzej - zaczęła linieć ( Fionka u mnie ma to samo ;))
pani Agnieszka pytała, jakie mają być szczepienia - komplet czy tylko wścieklizna, "zaordynowałam" komplet dla naszej księżniczki, ale wyjazd z domu jest pod górę, więc dopóki lód nie zejdzie - szczepienie musi parę dni poczekać

i jeszcze finansowe wieści:

w piątek poszedł przelew za kolejny miesiąc, tj. od 20.01. do 19.02. kwota 465 złotych

wpłaty dla Kseni:

50,- Roland_DE (18.01.)
20,- W.Jezierska (18.01.)

Posted

[quote name='Marinka']Na konto PayPAL wpłynęły pieniążki od Moniki J. w wysokości 10 euro, co system przeliczył na kwotę 40,14 zł. (Deklaracja za I 2013)
W tej chwili pieniążki zostały przelane na konto bankowe Ani. Jak wpłyną Ania przeleje na konto Kseni w SHA :smile:

Wczoraj pieniążki zostały przelane :)

Posted (edited)

[quote name='mari23']pani Agnieszka widzac rozmowy nieodebrane oddzwoniła dzisiaj :)

u Kseni wszystko dobrze, jest grzeczna, od dawna już budy nie zjada ( tylko na początku troszkę ją uszkodziła i potem widać uznała, że tyle "korekty" wystarczy ;))
na wybiegu jest zawsze z tym samym psem i nie ma z nią żadnych problemów
z wyglądem gorzej - zaczęła linieć ( Fionka u mnie ma to samo ;))
pani Agnieszka pytała, jakie mają być szczepienia - komplet czy tylko wścieklizna, "zaordynowałam" komplet dla naszej księżniczki, ale wyjazd z domu jest pod górę, więc dopóki lód nie zejdzie - szczepienie musi parę dni poczekać

i jeszcze finansowe wieści:

w piątek poszedł przelew za kolejny miesiąc, tj. od 20.01. do 19.02. kwota 465 złotych

wpłaty dla Kseni:

50,- Roland_DE (18.01.)
20,- W.Jezierska (18.01.)[/QUOTE]

Mari, a dlaczego 465 złotych - za co 15 zł więcej?
I czy p. Agnieszka zwróci nadwyżkę, jeżeli Ksenia wyjedzie od niej wcześniej?

Edited by Marinka
Posted

Wścieklizna jest chorobą za którą wszyscy płaca tyle samo 20 zł .Wirusówki w zalezności od szczepionki ...od 30 do 45zł .Razem kombajn(czyli wirusówki plus wscieklizna ) kosztuje u nas najwyżej 55zł .
Nie wiem ,moze tam weci po prostu biora więcej .....

Posted

[quote name='funia']Wścieklizna jest chorobą za którą wszyscy płaca tyle samo 20 zł .Wirusówki w zalezności od szczepionki ...od 30 do 45zł .Razem kombajn(czyli wirusówki plus wscieklizna ) kosztuje u nas najwyżej 55zł .
Nie wiem ,moze tam weci po prostu biora więcej .....[/QUOTE]

Wiadomość z hotelu:
Ksenia ma nieaktualne szczepienia. Koszt szczepienia wraz z odrobaczeniem i transportem do lecznicy to 110zł komplet.
Sama wścieklizna z odrobaczeniem 50zł.

Post z kilku dni...I Ksenia nie została jeszcze zaszczepiona.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Wiadomość z hotelu:
Ksenia ma nieaktualne szczepienia. Koszt szczepienia wraz z odrobaczeniem i transportem do lecznicy to 110zł komplet.

Post z kilku dni...I Ksenia nie została jeszcze zaszczepiona.
Zapytajcie jaka tabletka kosztuje 30 zł ???bardziej opłaca się wysłac w kopercie .
Dolpac do 25kg a jest to drogi lek kosztuje koło 20 zł ,a sa tańsze środki jak Milbemax odrobaczyłąm nim Argo koszt 17 zł !!!

Posted

[quote name='funia']Zapytajcie jaka tabletka kosztuje 30 zł ???bardziej opłaca się wysłac w kopercie .
Dolpac do 25kg a jest to drogi lek kosztuje koło 20 zł ,a sa tańsze środki jak Milbemax odrobaczyłąm nim Argo koszt 17 zł !!!

Racja..Chyba za paliwo dużo wyszło ;D

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Wiadomość z hotelu:

Post z kilku dni...I Ksenia nie została jeszcze zaszczepiona.[/QUOTE]

Czyli 60 złotych za dojazd...to gdzie jest ta najbliższa lecznica 50 km od hotelu?

Posted

[quote name='Marinka']Czyli 60 złotych za dojazd...to gdzie jest ta najbliższa lecznica 50 km od hotelu?[/QUOTE]

Tego to ja już Moja Droga nie wiem gdzie jest;D;D;D Ma być rachunek na Stowarzyszenie i koniec...To wet jak przyjedzie to taniej policzy..

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Tego to ja już Moja Droga nie wiem gdzie jest;D;D;D Ma być rachunek na Stowarzyszenie i koniec...To wet jak przyjedzie to taniej policzy..[/QUOTE]

Laski gadajcie z Goska.. Ochronka plus wsciek to koszt maks 60zl;)

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Laski gadajcie z Goska.. Ochronka plus wsciek to koszt maks 60zl;)[/QUOTE]

Właśnie może już u p. Gosi zaszczepi się Ksenię...nie widzę powodu aby przepłacać...

Właśnie próbowałam się dodzwonić...ale poczta się włączyła...spróbuję wieczorkiem :)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Wiola ;)

Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin;);) Spełnienia Marzeń;*

Ja się przyłączam :) Monika mnie wyprzedziła...cóż sks :(