Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie moge teraz edytować postu z rozliczeniem, więc dopiszę tutaj kolejne wpłaty od 6 września.

Stan na dzień 06. 09.2010 r. = 255 zł (w tym 40 zł wpłacono na koszty leczenia)

następnie wpłynęło:

08.09.2010 r. 20 zł od Zachary i 10.09.2010 r. 15 zł od mari23 - bardzo dziękuję :)

[B]Stan na dziś: 290 zł, w tym na leczenie wpłacono 40 zł.[/B]

Jest jeszcze kilka dni do przelewu dla Zuzi, myślę, że nie będzie problemu z uzbieraniem w tym miesiącu potrzebnej kwoty.

Posted

A jednak nie tak uważna jak powinnam :oops:

Okazuje się, ze 25 sierpnia przegapiłam wpłatę od REJA 20 zł. Najmocniej przepraszam:oops: Jak tylko będe miala możliwość to poprawię rozliczenie.

Przy okazji zauważyłam niestety jeszcze jedną brakującą wpłatę 20 zł od Goni13 (za 2 miesiące). Przepraszam bardzo... muszę zmienić jakoś sposób zapisywania wpływów:oops:

Mamy dla Gabi 330 zł, w tym 40 zł na leki.

Posted

[quote name='madcat1981']

Mam ostatnio przejściowe (na szczęście! i mam nadzieję ;) ) kłopoty finansowe, musiałam zrezygnować z deklaracji do końca roku:oops: ale na Gabi póki co wpłaciłam i zamierzam zrobić bazarek, żeby choć pokryć możliwe brakujące wpłaty ode mnie. [/QUOTE]

Miło mi poinformować, że z bazarku uzbierało się 42,50 zł. Cieszę się bardzo, bo w wypadku gdybym nie dawała rady płacić, to "zalepia" dziurę po mojej deklaracji:oops:

Posted

A u Gabuni na razie wszystko w porzadku.
Oprocz problemow z poruszaniem, starowinka ma sie dobrze.
Za kilka dni juz przygotuje dla niej materaz do budy, bo zaczyna sie robic chlodniej i same koce moga nie wystarczyc.
Dostalam fajna gruba koldre i polowe opatule foliowym workiem i poloze pod koc Gabci. Bedzie miala miekko i cieplutko.
A folia zabezpieczy koldre przed kupkami.... niestety juz sie nie zanosi na to, zeby Gabcia sobie z tym poradzila.
Nie codziennie, ale jednak zalatwia sie w budzie zanim zdazy z niej wyjsc.
Poza tym ok. Ma apetyt, jest kontaktowa i zywo zainteresowana otoczeniem.
Dostala ladnego gestego futerka, to juz pewnie zimowe.

Posted

Arhroflexu nie, ale inne ziolowe leki - CANIVITON. Czy myslisz, ze Arthroflex jest skuteczniejszy ? Gabcia jest juz starowinka..... czy w ogole cos jej pomoze ?
Brala tez dwie serie zastrzykow - NIVALIN.
Pampersow tez nie uzywa, bo Gabi nie robi pod siebie nieswiadomie i na lezaco, ale podzczas kiedy probuje sie podniesc i wymaga to troche wysilku.
Wowczas wlasnie to sie zdarza.

Posted

[quote name='zuziaM']Arhroflexu nie, ale inne ziolowe leki - CANIVITON. Czy myslisz, ze Arthroflex jest skuteczniejszy ? Gabcia jest juz starowinka..... czy w ogole cos jej pomoze ?
Brala tez dwie serie zastrzykow - NIVALIN.
Pampersow tez nie uzywa, bo Gabi nie robi pod siebie nieswiadomie i na lezaco, ale podzczas kiedy probuje sie podniesc i wymaga to troche wysilku.
Wowczas wlasnie to sie zdarza.[/QUOTE]

mojej 10 cio letniej suni daje arthroflex i trovet diet mobility &geriatrick ,i chodzi super,bez tych dwoch ciezko jej było.

Posted

[quote name='pati_zabrze']Cioteczki podeślijcie mi proszę nr konta Gabi na PW, przeleję stówkę na leki - z pieniążków, które zostały po naszym Pikusiu ;)[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madcat1981']O rany bardzo dziękujemy, już wysyłam :) Pati_zabrze, podeślij nam Pikusiowy wątek, to i tam podziękujemy :)[/QUOTE]

Nie ma za co, to był pomysł Bjutki ;) a tu wątek Pikusia:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184227-Mia%C5%82-by%C4%87-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-przeszed%C5%82-piek%C5%82o-w-quot-kochaj%C4%85cym-quot-domu%21-POM%C3%93%C5%BBCIE-POSZ%C4%98%21"][IMG]http://i41.tinypic.com/2db9d3a.jpg[/IMG][/URL]