zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pamietam, ze jak Gabi przyjechala do mnie, to wymacalam na jej prawym boczku na wysokosci zeber taka jakas kuleczke pod skora. Byla malutka..... teraz urosla znacznie...... Mysle, ze jest to tluszczak, bo to nie na cycuchu, ale na boczku pod skora. I takie cos podobne Gabi ma na pyszczku - na kufie. Ale to jest malutkie. I tez jest juz bardzo dlugo. Pewnie Ci, ktorzy Gabunie glaskali w schronisku to pamietaja. Gabcia jest fajniutka. Zrobila sie bardziej kontaktowa. Wita mnie zawsze, a jak ide z jedzonkiem, to nawet "podskakuje"..... Jest kochaniutka. Niestety, znow sie zalatwila na kocyku w budce. Mam trzy koce dla niej i je wymieniam..... Bidunia juz chyba nie kontroluje tego powoli .... Staruszeczka..... Quote
Randa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak dobrze, ze Gabunia u Ciebie, nie musi sie stresować siusianiem, ani niczym innym, dobrze Zuziu, że jesteś. Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ach .... zeby to bylo siusianie ..... ale to niestety... grubsza sprawa ...... Quote
Randa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Staruszeczka, naprawdę dobrze,że do Ciebie trafiła Quote
madcat1981 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pewnie tłuszczaki, ale dobrze jeśli obejrzałby to weterynarz. Quote
ihabe Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='ihabe']kochani luty to ostatni miesiąc kiedy mogę zbierać pieniążki na naszą królewnę. Proszę o podanie kto przejmie teraz pałeczkę. Bardzo proszę. Gabuniu całusy!!![/QUOTE] ???? buziaczki Quote
Makrela Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy zatem nie można by wpłacać deklaracji od razu do zuziaM? Na konto hoteliku? Zuziu, istnieje taka możliwość? Quote
zuziaM Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Przepraszam, ale nie za bardzo...... Ja nie siedze juz na necie za dlugo..... jedynie rano tak od ok. 10-tej do max 11-tej. I mam teraz 13 psiakow, a w sobote przyjada kolejne.... Nie bede miala zupelnie czasu i mozliwosci kontrolowania wplat..... Pogubie sie ...... Quote
zuziaM Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzisiaj postanowilam zrobic porzadek wreszcie z budka Gabuni. Jak pisalam wczesniej, Gabi nam bardzo przytyla..... i zaczela miec troche problemow z wchodzeniem do budki. O ile wejscie zewnetrzne jest ok, to wejscie z przedsionka do budy-sypialni jest nieco wezsze. Do jakiegos czasu bylo w porzadku, ale .... Gabi sie zrobilo troche wiecej .... i naprawde zaczela sie nie miescic. To niestety , tak podejrzewam, jest przyczyna tego, ze Gabi zacela sie zalatwiac na kocyku w budzie. Mysle, ze ona po prostu w nocy, troche zdretwiala ze snu, nie zdazala wychodzic.... przecisnac sie przez otwor nazewnatrz..... i tak sie to konczylo. Dzisiejszej nocy tez niestety nabrudzila....... Wzielam wiec pile i mlotek i kawalek po kawalku pilowalam i wybijalam przegrode miedzy sypialnia a przedsionkiem. I tak sie w to zaangazowalam, ze ..... jak stuknelam mlotkiem, tak cala przegroda sie przewalila..... I Gabi ma teraz duza bude bez przedsionka. Ale za to widzialam, jak blyskawicznie z niej wybiega, kiedy przyszlam z obiadkiem !!!!! No , jak z armaty ! Ale mam nadzieje, ze skoncza sie problemy z brudzeniem i Gabunia juz sobie poradzi z wychodzeniem na zewnatrz. A w ogole, to cudna dziewczyna. Tymi oczkami tak zawsze patrzy .... i daje sie glaskac po pysiu..... Kiedys tego nie chciala.... odchodzila od razu. Teraz sama jakby szuka kontaktu ze mna. Wolam ja i zachecam do spacerowania. Ale musze byc kolo niej, wtedy drepcze kolo mnie. Zima nie sluzy takim starszym psiakom jednak .... nie chca sie ruszac z budki.... Nie dziwie sie zreszta wcale ...... Quote
Mysia_ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 ja niestety nie dam rady przejąć finansów... :( Kochani kto pomoże? Gabi, bo Ty niedługo wcale się w tej budzie nie zmieścisz :P Quote
madcat1981 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A ja już się obawiałm, ze to moga byc jakieś kłopoty natury fizycznej czy nawet psychicznej:sad: ZuziuM, ona się do Ciebie przyzwyczaiła i zaufała:loveu: Quote
zuziaM Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Mysia_'] Gabi, bo Ty niedługo wcale się w tej budzie nie zmieścisz :P[/QUOTE] To w takiej sytuacji bede musiala zlozyc namiocik z dwoch wojskowych pelerynek, ktore mam od madcat1981 ..... i Gabi bedzie biwakowala........ Quote
Mysia_ Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 w takim razie dobrze, że już bliżej jak dalej do wiosny :) Quote
feliksik Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kurcze kto pomoże przejąć finanse???? Czas nagli Quote
Mysia_ Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 włąsnie... Do końca lutego coraz mniej czasu, a Ihabe nie może dłużej fionansów prowadzić :( Quote
Bjuta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kurcze, ja już nie mam możliwości założenia kolejnego subkonta... Może jeszcze się ktoś znajdzie? Quote
feliksik Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 przypominamy się - czy ktoś może nadzorować wpłaty Gabusi:modla: Quote
maarit Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Przykro mi ja nie jestem w stanie tego prowadzić.... Quote
madcat1981 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 O, no właśnie. Ja mam "miejsce" w finansach za jednego psa, który poszedł do domu. Zaproponowałam na innym wątku, ale tam już jednak ktos inny zbiera, Jak by co, to mogę, tylko poprosiłabym o chwilę czasu, bo mam bardzo napięty weekend, po niedzieli mogłabym powysyłac pw i omówic sprawy z ihabe. Oczywiście jeśli nikt lepszy się nie zgłosi. Quote
zachary Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Madcat1981, kto lepszy? Narazie to nie ma chętnych...Twoje konto ja mam cudowna cioteczko:loveu: Quote
madcat1981 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja wiem, że nie ma ale.... ale może ktoś na przykład ma mnie już dosyć i powie - nieeeeeee, każdy inny tylko nie ta madcatowa co łazi po wątkach i kasę wymusza....:mdleje: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='madcat1981']O, no właśnie. Ja mam "miejsce" w finansach za jednego psa, który poszedł do domu. Zaproponowałam na innym wątku, ale tam już jednak ktos inny zbiera, Jak by co, to mogę, tylko poprosiłabym o chwilę czasu, bo mam bardzo napięty weekend, po niedzieli mogłabym powysyłac pw i omówic sprawy z ihabe. Oczywiście jeśli nikt lepszy się nie zgłosi.[/QUOTE] ciotka ratujesz nas! ;) Quote
feliksik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='madcat1981']Ja wiem, że nie ma ale.... ale może ktoś na przykład ma mnie już dosyć i powie - nieeeeeee, każdy inny tylko nie ta madcatowa co łazi po wątkach i kasę wymusza....:mdleje: :diabloti:[/QUOTE] :turn-l: nieźle :megagrin: to chyba mamy zastępstwo na stałe:sweetCyb: Quote
maarit Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='madcat1981']Ja wiem, że nie ma ale.... ale może ktoś na przykład ma mnie już dosyć i powie - nieeeeeee, każdy inny tylko nie ta madcatowa co łazi po wątkach i kasę wymusza....:mdleje: :diabloti:[/QUOTE] Ja tam do madcatowej nie mam nic :cool3::cool3::diabloti: Fajnie cioteczko że się zgadzasz... :loveu: Quote
Recommended Posts