Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=red]deklaracje :razz:[/COLOR][/B]

[B]15 zł - mari23[/B]
[B]20 zł - feliksik[/B]
[B]20 zł - niteczka[/B]
[B]20 zł - ana666[/B]
[B]20 zł - ihabe[/B]
[B]10 zł - Gonia13[/B]
[B]10 zł - gonia66[/B]
[B]5 zł - madcat1981[/B]
[B]10 zł - olga7[/B]
[B]20 zł - zachary[/B]
[B]20 zł - REJA[/B]
[B]50 zł - Makrela[/B]

[B]razem: 220 zł

Czy ktoś jeszcze wspomoże starowinkę? :roll:
[/B]

Posted

[quote name='zuziaM'] No i jak zawsze prosze o zaopatrzenie Gabi w [U]obroze taka najprostsza parciana, tradycyjna, zapinana na normalna sprzaczke z dziurkami[/U] .... nie taka na plastikowe zatrzaski, bo takim nie wierze za grosz :shake:.
Jesli moge miec jeszcze jakies wymagania, to [U]najlepiej jasny jednolity kolor ( np. czerwony )[/U]. Bo na obrozach pisze grubym pisakiem swoj numer telefonu. Wole to niz adresowki. Widac to bardziej juz z daleka.[/quote]
To może zakupi taką obrożę osoba, która będzie wydawać Gabi? Czy to będziesz Ty, Mysiu? Gabi mogłaby już wówczas jechać z obrożą na szyi. Ja się deklaruję pokryć koszt obroży. Tylko proszę mi powiedzieć ile.
Czy jeszcze coś trzeba będzie naszej suni zakupić na drogę?

Posted

[quote name='Bjuta'][B][COLOR=red]deklaracje :razz:[/COLOR][/B]

[B]15 zł - mari23[/B]
[B]20 zł - feliksik[/B]
[B]20 zł - niteczka[/B]
[B]20 zł - ana666[/B]
[B]20 zł - ihabe[/B]
[B]10 zł - Gonia13[/B]
[B]10 zł - gonia66[/B]
[B]5 zł - madcat1981[/B]
[B]10 zł - olga7[/B]
[B]20 zł - zachary[/B]
[B]20 zł - REJA[/B]
[B]50 zł - Makrela[/B]

[B]razem: 220 zł

Czy ktoś jeszcze wspomoże starowinkę? :roll:
[/B][/quote]

z bazarku ihabe Gabusia ma 110 zł:loveu::loveu:

Posted

No dobra:angryy: Zbieram:angryy:

na chwilkę dam nr konta ale potem zniknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL="https://www.mbank.com.pl/accounts_list.aspx#"]eKONTO 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/URL]

Iwona Haberko
Katowice 40-872

tylko pisać dokładnie nick i na Gabi

[B][SIZE=4][COLOR=Red]A ciotka Gonia to kiedy ma zamiar pokazać sie wreszcie na wątku:[/COLOR][/SIZE][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/slepy-niedlugo-przestanie-chodzic-kolejny-psi-dramat-pomozmy-mu-144442/index5.html[/URL]

[SIZE=6][B][COLOR=Red]????????[/COLOR][/B][/SIZE]

[SIZE=4][B][COLOR=Red]a i potrzebuję Was wszystkich na wątku Mikiego, błagam[/COLOR][/B][/SIZE][B][SIZE=4][COLOR=Red]!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kat-ofiara-jak-daleko-siega-ludzkie-okrucienstwo-miki-wraca-z-adopcji-pomocy-139327/[/URL]

Posted

co do odrobaczania to nasze psiaki w schronisku są regularnie odrobaczane, Gabi była chyba z 2-3 miesiące temu, ale jutro sprawdzę dokładnie ;)

[quote name='ihabe']Gabusię możemy zawieźć do ZuziM w sobotę 26. Może tak być?:loveu::loveu::loveu:[/quote]

myślę, że może :cool3: ale bardzo ważne jest o której godzinie :roll: Ja nie dosyć, że wtedy normalnie jestem w pracy (czyt. w schronisku:evil_lol:) to jeszcze koleżzanka ma urlop, więc jestem właściciwie prawie sama, a do tego właśnie 26 września organizujemy III Śląski Zakątek Zwierzątek, więc mogę być trochę zakręcona :evil_lol:

[quote name='Makrela']To może zakupi taką obrożę osoba, która będzie wydawać Gabi? Czy to będziesz Ty, Mysiu? Gabi mogłaby już wówczas jechać z obrożą na szyi. Ja się deklaruję pokryć koszt obroży. Tylko proszę mi powiedzieć ile.
Czy jeszcze coś trzeba będzie naszej suni zakupić na drogę?[/quote]

pewnie, że mogę kupić ;)
tylko pilnujcie mnie, zeby mi to z głowy nie wyleciało, bo ja mam sklerozę :oops:

[quote name='ihabe']No dobra:angryy: Zbieram:angryy:

na chwilkę dam nr konta ale potem zniknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL="https://www.mbank.com.pl/accounts_list.aspx#"]eKONTO 21 1140 2004 0000 3302 0519 2280[/URL]

Iwona Haberko
Katowice 40-872
[/quote]

bardzo dziękujmy :loveu:

Posted

[quote name='niteczka']No to muszę założyć Gabi wątek... na moim koncie:evil_lol:[/quote]

jesteś kochana.:loveu::loveu:
a właśnie wpadłam na taką inna bidę, czy mozesz jej też założyc, bo ona tgo juz całkiem nie ma nic:-(:-(:-(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-czarna-kudlata-kuleczka-11-letni-spajki-bez-oczka-szuka-dt-ds-136015/index9.html[/URL]

Posted

i ja też obiecałam 50 zł jednorazowo, więc przelew zrobiony:lol:

no i przy okazji zaproszę:oops:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/avon-nie-tylko_kosmetyki-dla-4-bernardynow-do-15-09-2009-a-146161/[/url]

Posted

[SIZE=2] [FONT=Arial]Finanse na dziś na moim koncie:

[B][COLOR=red]Madcat1981[/COLOR][/B] 5 zł + 20 zł ( os przyjaciela z bazarku)= [B][COLOR=red]25 zł[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Bjuta [/COLOR][/B][B][COLOR=red]20 zł[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ihabe [/COLOR][/B]za wrzesień [B][COLOR=red]20 zł[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ihabe[/COLOR][/B] bazarek 1+2 [B][COLOR=red]104 zł
[/COLOR][/B][/FONT][B][COLOR=Red]bjuta wrzesień 15 zł[/COLOR][/B]
[FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Gonia 13 [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 10zł[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Makrela [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień + 20 zł[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 70 zł[/COLOR][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000]Ana666 [/COLOR][/B][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]za wrzesień[/FONT][/SIZE][FONT=Arial][B][COLOR=#ff0000] 20 zł
BICO jednorazowo 50 zł
Feliksik za wrzesień 20 zł
Gonia 66 za wrzesień 10 zł
Pani Anita jednorazowo 100zł :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B] =================================================
[/FONT][FONT=Arial][U][B][COLOR=#ff0000]razem 464 zł

[/COLOR][/B][/U]a mają jeszcze wpłynąć[/FONT][U][B][SIZE=4][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE][/B][/U][FONT=Arial][B][COLOR=red]deklaracje :razz:[/COLOR][/B]

[B]15 zł - mari23[/B]
[B]20 zł - niteczka[/B]
[B]10 zł - olga7[/B]
[B]20 zł - zachary[/B]