Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przez kilka dni błąkała sie po mieście. Widywana była koło rynku. Tam zawsze łatwiej zdobyć coś do jedzenia. Sunia była w widocznej ciąży.
Nagle zniknęła.
Wczoraj odbieram telefon. Pani mówi że kilkanaście dni temu w komórce odkryła sukę, która tam się oszczeniła. Z opisu przpominała tamtą, której szukałam. Pani dostała numer Fundacji ze schroniska. Szukała tam pomocy dla maluchów i ich matki. Osoba ze schroniska odmówiła pomocy tłumacząc sie brakiem miejsca w schronisku. Ech, co jeszcze usłyszała Pani - nie będę przytaczać.
Dziś zawiozłam jedzenie dla suki. Maluchy są jeszcze przy cycku.
Pani prosi o pomoc, przychodzą tam różni ludzie ze środowiska nie koniecznie miłego - szczeniakom grozi "rozniesienie". Poza tym jednej z sąsiadek bardzo suka przeszkadz i powiedziała żeby ją wywalić choćby do lasu.
No generalnie - suka i jej maluchy potrzebują pomocy na juz.

to mama, jet raczej chudziutka, na fotkach wygląda o wiele lepiej niz w realu.

A teraz maluchy

Posted

Ogłaszajcie, nic innego nie da się zrobić. Wszędzie rodzą sie szczeniaki :placz:, żadnej kary za rozmnażanie. Przed chwilą wrócilismy z wizytacji jednej z wsi na naszym terenie. Jestem załamana , przybita. Tych ludzi nic nie zmieni !!!

Posted

SOS dla mamy z jej dziecmi:placz:

Pieski potrzebuja natychmistowej pomocy ,gdyz narazone sa na roznego typu niebezpieczenstwa. .Nalezy je uchronic przed lancuchami !

Posted

Suka nadal potrzebuje pomocy. Nawet przy mnie pijany "człowiek" chciał zabrać dwa psiaki - dla wnusia, do zabawy.A wnusio ma 2 lata.
Kobieta, która sie troche opiekuje małymi mówiła że już raz mieli szczeniaka i go z domu po kilku dniach przez okno machnęli. Szczęście że parter.

Posted

jednego malucha już ktoś ukradł. Malce są troszeczkę za małe by odstawiać je od suki. Ale co tam, niech się dziecko pobawi.:mad::angryy:

Posted

Może ktoś wrzuciłby rodzinę na plotkarską Naszą Klasę:eviltong: Tam jest dużo ludzi i pomagają:cool3:
No i napewno trzeba ogłaszać. Ja nie umiem ,ale poproszę zaraz kogoś. Faktycznie nie jest dobrze:shake: