Yorkomanka Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Jeżdżę pandą i egzamin też będę zdawała w pandzie;). Teraz razem z instruktorem zmieni mi się autko ale to też będzie panda tylko w innym kolorze:p Boje się poniedziałku:placz::roll:, chociaż było tak źle że może już być tylko lepiej;) ale stresuję się że będę jeździć z innym instruktorem... i tym że skoro po 3 dniowej przerwie zaczęło mi się gorzej jeździć to co będzie po tygodniu...? Jak mi znowu zgaśnie zanim jeszcze wyjedziemy z parkingu to się załamie:oops: Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Skibka']U mnie już dawno nie jeżdża swifty, tylko grande punto:eviltong: Muszę zrobić te prawko, bo muszę Cię odwiedzić jak już nabędziesz niufa to to takie moje marzenie nie do spełnienia:eviltong:[/QUOTE] U mnie zdaje się właśnie na swiftach, a punto jeżdżą chyba ze 3-4 w mieście, tak to wszyscy na swiftach bo wiadomo łatwiej jest jak się na takim uczyło :) Nie ma marzeń, których nie da się spełnić. Niemożliwe nie istnieje i tego się trzymaj :) Mnie to strasznie motywuje :grins: Ale zapraszam, zapraszam jak będę miała misia to wszyscy będą o tym wiedzieli :evil_lol: A skąd jesteś? Będziesz miała motywację, żeby zdać, myśl o małej czarnej kulce :diabloti: [quote name='Yorkomanka']Jeżdżę pandą i egzamin też będę zdawała w pandzie;). Teraz razem z instruktorem zmieni mi się autko ale to też będzie panda tylko w innym kolorze:p Boje się poniedziałku:placz::roll:, chociaż było tak źle że może już być tylko lepiej;) ale stresuję się że będę jeździć z innym instruktorem... i tym że skoro po 3 dniowej przerwie zaczęło mi się gorzej jeździć to co będzie po tygodniu...? Jak mi znowu zgaśnie zanim jeszcze wyjedziemy z parkingu to się załamie:oops:[/QUOTE] Ja miałam raz chyba dwutygodniową przerwę, bo się okazało, że moje smsy do instruktorki nie dochodziły, a ja myślałam, że skoro mi nie odpisywała to, że pewnie nie ma czasu czy coś. A obie siedziałyśmy cicho :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Ale mi wychodziło ruszanie a po krótkiej 3 dniowej przerwie mi gasł co chwilę:-( i ledwo mi się udało wyjechać:oops:. Ale już wtedy byłam lekko zestresowana bo zamiast autko które stało bokiem obrócić przodem do ulicy zakręciłam w złą stronę i instruktor już był niezadowolony "na 5 godzinie jazdy już powinnam umieć sama":roll: Zmiana instruktora powinna mi pomóc:p ale tego właśnie nie rozumiem kilku moim znajomym dobrze się z nim jeździło. Może się nie wnerwiał na nich bo szybciej niż ja łapali wszystko. Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [B]Vege [/B]jestem ze Śląska mam dość daleko do Ciebie, ale liczę na to że mnie przenocujesz.:evil_lol: [B]Yorkomanka [/B]a Ty skąd jesteś bo zadupie to dość obszerne stwierdzenie:diabloti: Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Skibka'][B]Vege [/B]jestem ze Śląska mam dość daleko do Ciebie, ale liczę na to że mnie przenocujesz.:evil_lol: [B]Yorkomanka [/B]a Ty skąd jesteś bo zadupie to dość obszerne stwierdzenie:diabloti:[/QUOTE] Psiarze są zawsze u mnie mile widziani :) Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 To zostało mi zdać prawko i poczekać aż nabędziesz miśka, za ile lat to ma nastąpić? Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 No wiesz tak ze 3 to minimum :evil_lol: Muszę skończyć studia i znaleźć pracę na utrzymanie go i faceta psioluba :diabloti: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 A to chyba się wyrobię z prawkiem.:diabloti: Też szukam faceta psioluba, choć w sumie mam jednego na oku ale kto wie jak to będzie, wolę nie zapeszać, ale lubi moją Viki i to jest dla mnie ważne.:diabloti: Quote
Yorkomanka Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Ja jeszcze nawet nie myślę o tym żeby kogoś znaleźć:eviltong: Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Skibka']A to chyba się wyrobię z prawkiem.:diabloti: Też szukam faceta psioluba, choć w sumie mam jednego na oku ale kto wie jak to będzie, wolę nie zapeszać, ale lubi moją Viki i to jest dla mnie ważne.:diabloti:[/QUOTE] No masz kupę czasu na robienie prawka :diabloti: Psiolub to podstawa :loveu: [quote name='Yorkomanka']Ja jeszcze nawet nie myślę o tym żeby kogoś znaleźć:eviltong:[/QUOTE] Jak będziesz miała 20 lat na karku to zaczniesz :evil_lol: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Yorkomanka to ile masz lat jak można wiedzieć, że jeszcze CIę to nie interesuje?:cool3: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='vege*']Ja to się staro czuję :evil_lol:[/QUOTE] To ile masz lat staruszko?:cool3: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='vege*']No 20 prawie :evil_lol:[/QUOTE] Pociesz się, że jestem jeszcze starsza!:eviltong: Do emerytury tuż, tuż jeszcze jakieś 45 lat pracy mi brakuje:oops: Quote
Yorkomanka Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Oczywiście że można wiedzieć, dopiero co skończyłam 18;) jeszcze nawet dowodu nie odebrałam:roll:. Dużo moich rówieśników ma już pary ale z tego co zauważyłam przeważnie nie są to związki trwałe:eviltong:. Czekam na wampira w srebrnym volvo czy czym tam Edzio jeździł:diabloti: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Zapomniałam że miałaś ostatnio osiemnastkę:evil_lol: E ja w Twoim wieku wpakowałam się w długi związek i nie wspominam go miło:angryy: A skąd jesteś z jakiego zadupia? Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Yorkomanka']Oczywiście że można wiedzieć, dopiero co skończyłam 18;) jeszcze nawet dowodu nie odebrałam:roll:. Dużo moich rówieśników ma już pary ale z tego co zauważyłam przeważnie nie są to związki trwałe:eviltong:. Czekam na wampira w srebrnym volvo czy czym tam Edzio jeździł:diabloti:[/QUOTE] czyli lubisz zmierzch :shake::evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Vege nie czepiaj się :eviltong: filmy to jedno wielkie gówno ale książki uwielbiam:loveu: ale książki też nie każdemu pasują o gustach się nie dyskutuje i tyle:lol:. A kto nie chciał by takiego faceta? Nie ogląda się na inne kobiety, kocha do szaleństwa, jest gotowy do poświęceń, oddał by życie za swoją ukochaną i nigdy nie przestanie jej kochać:diabloti::diabloti::diabloti: a bycie nieśmiertelnym też jest interesujące:evil_lol: Jestem z Wałbrzycha;) Współczuję nieudanego związku. Czasami się zastanawiam czy ja się kiedykolwiek zakocham, nikt mi się nigdy nawet nie podobał w takim sensie:roll::lol: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ja bym akurat takiego chciała a zmierzchu nie toleruję:diabloti: Nikt Ci się nie podobał?! Oj, źle z Tobą. Ja co chwilę na kimś zawieszę oko.. A "w takim sensie" znaczy jakim sensie?:p Quote
Yorkomanka Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 No wiesz jako ktoś dla mnie:eviltong: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Yorkomanka']No wiesz jako ktoś dla mnie:eviltong:[/QUOTE] Yhy, tak, tak rozumiem:p Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ja nie lubię ani filmów ani książek, obejrzałam tylko 1 część w kinie bo jako 15 (chyba) latka myślałam, że to jest fajne, a tu klops :evil_lol: Quote
Skibka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='vege*']Ja nie lubię ani filmów ani książek, obejrzałam tylko 1 część w kinie bo jako 15 (chyba) latka myślałam, że to jest fajne, a tu klops :evil_lol:[/QUOTE] Też widziałam tylko pierwszą część i nie przypadła mi do gustu, co nie zmienia faktu że taki facet jakiego opisała Yorkowa to marzenie nie jednej:loveu: Yorkowa mamy tyle samo strom w wątku zauważyłaś?:eviltong: Quote
Victoria Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='vege*']czyli lubisz zmierzch :shake::evil_lol:[/QUOTE] mowi to ta co oglada mode na sukces :diabloti: Quote
Recommended Posts