Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżdżę pandą i egzamin też będę zdawała w pandzie;). Teraz razem z instruktorem zmieni mi się autko ale to też będzie panda tylko w innym kolorze:p
Boje się poniedziałku:placz::roll:, chociaż było tak źle że może już być tylko lepiej;) ale stresuję się że będę jeździć z innym instruktorem... i tym że skoro po 3 dniowej przerwie zaczęło mi się gorzej jeździć to co będzie po tygodniu...? Jak mi znowu zgaśnie zanim jeszcze wyjedziemy z parkingu to się załamie:oops:

Posted

[quote name='Skibka']U mnie już dawno nie jeżdża swifty, tylko grande punto:eviltong:
Muszę zrobić te prawko, bo muszę Cię odwiedzić jak już nabędziesz niufa to to takie moje marzenie nie do spełnienia:eviltong:[/QUOTE]
U mnie zdaje się właśnie na swiftach, a punto jeżdżą chyba ze 3-4 w mieście, tak to wszyscy na swiftach bo wiadomo łatwiej jest jak się na takim uczyło :)

Nie ma marzeń, których nie da się spełnić. Niemożliwe nie istnieje i tego się trzymaj :) Mnie to strasznie motywuje :grins: Ale zapraszam, zapraszam jak będę miała misia to wszyscy będą o tym wiedzieli :evil_lol: A skąd jesteś? Będziesz miała motywację, żeby zdać, myśl o małej czarnej kulce :diabloti:
[quote name='Yorkomanka']Jeżdżę pandą i egzamin też będę zdawała w pandzie;). Teraz razem z instruktorem zmieni mi się autko ale to też będzie panda tylko w innym kolorze:p
Boje się poniedziałku:placz::roll:, chociaż było tak źle że może już być tylko lepiej;) ale stresuję się że będę jeździć z innym instruktorem... i tym że skoro po 3 dniowej przerwie zaczęło mi się gorzej jeździć to co będzie po tygodniu...? Jak mi znowu zgaśnie zanim jeszcze wyjedziemy z parkingu to się załamie:oops:[/QUOTE]
Ja miałam raz chyba dwutygodniową przerwę, bo się okazało, że moje smsy do instruktorki nie dochodziły, a ja myślałam, że skoro mi nie odpisywała to, że pewnie nie ma czasu czy coś. A obie siedziałyśmy cicho :evil_lol:

Posted

Ale mi wychodziło ruszanie a po krótkiej 3 dniowej przerwie mi gasł co chwilę:-( i ledwo mi się udało wyjechać:oops:. Ale już wtedy byłam lekko zestresowana bo zamiast autko które stało bokiem obrócić przodem do ulicy zakręciłam w złą stronę i instruktor już był niezadowolony "na 5 godzinie jazdy już powinnam umieć sama":roll:
Zmiana instruktora powinna mi pomóc:p ale tego właśnie nie rozumiem kilku moim znajomym dobrze się z nim jeździło. Może się nie wnerwiał na nich bo szybciej niż ja łapali wszystko.

Posted

[B]Vege [/B]jestem ze Śląska mam dość daleko do Ciebie, ale liczę na to że mnie przenocujesz.:evil_lol:
[B]Yorkomanka [/B]a Ty skąd jesteś bo zadupie to dość obszerne stwierdzenie:diabloti:

Posted

[quote name='Skibka'][B]Vege [/B]jestem ze Śląska mam dość daleko do Ciebie, ale liczę na to że mnie przenocujesz.:evil_lol:
[B]Yorkomanka [/B]a Ty skąd jesteś bo zadupie to dość obszerne stwierdzenie:diabloti:[/QUOTE]
Psiarze są zawsze u mnie mile widziani :)

Posted

A to chyba się wyrobię z prawkiem.:diabloti:
Też szukam faceta psioluba, choć w sumie mam jednego na oku ale kto wie jak to będzie, wolę nie zapeszać, ale lubi moją Viki i to jest dla mnie ważne.:diabloti:

Posted

[quote name='Skibka']A to chyba się wyrobię z prawkiem.:diabloti:
Też szukam faceta psioluba, choć w sumie mam jednego na oku ale kto wie jak to będzie, wolę nie zapeszać, ale lubi moją Viki i to jest dla mnie ważne.:diabloti:[/QUOTE]
No masz kupę czasu na robienie prawka :diabloti:
Psiolub to podstawa :loveu:
[quote name='Yorkomanka']Ja jeszcze nawet nie myślę o tym żeby kogoś znaleźć:eviltong:[/QUOTE]
Jak będziesz miała 20 lat na karku to zaczniesz :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']No 20 prawie :evil_lol:[/QUOTE]

Pociesz się, że jestem jeszcze starsza!:eviltong:
Do emerytury tuż, tuż jeszcze jakieś 45 lat pracy mi brakuje:oops:

Posted

Oczywiście że można wiedzieć, dopiero co skończyłam 18;) jeszcze nawet dowodu nie odebrałam:roll:. Dużo moich rówieśników ma już pary ale z tego co zauważyłam przeważnie nie są to związki trwałe:eviltong:. Czekam na wampira w srebrnym volvo czy czym tam Edzio jeździł:diabloti:

Posted

Zapomniałam że miałaś ostatnio osiemnastkę:evil_lol:
E ja w Twoim wieku wpakowałam się w długi związek i nie wspominam go miło:angryy:
A skąd jesteś z jakiego zadupia?

Posted

[quote name='Yorkomanka']Oczywiście że można wiedzieć, dopiero co skończyłam 18;) jeszcze nawet dowodu nie odebrałam:roll:. Dużo moich rówieśników ma już pary ale z tego co zauważyłam przeważnie nie są to związki trwałe:eviltong:. Czekam na wampira w srebrnym volvo czy czym tam Edzio jeździł:diabloti:[/QUOTE]
czyli lubisz zmierzch :shake::evil_lol:

Posted

Vege nie czepiaj się :eviltong: filmy to jedno wielkie gówno ale książki uwielbiam:loveu: ale książki też nie każdemu pasują o gustach się nie dyskutuje i tyle:lol:. A kto nie chciał by takiego faceta? Nie ogląda się na inne kobiety, kocha do szaleństwa, jest gotowy do poświęceń, oddał by życie za swoją ukochaną i nigdy nie przestanie jej kochać:diabloti::diabloti::diabloti: a bycie nieśmiertelnym też jest interesujące:evil_lol:
Jestem z Wałbrzycha;) Współczuję nieudanego związku.
Czasami się zastanawiam czy ja się kiedykolwiek zakocham, nikt mi się nigdy nawet nie podobał w takim sensie:roll::lol:

Posted

Ja bym akurat takiego chciała a zmierzchu nie toleruję:diabloti:
Nikt Ci się nie podobał?! Oj, źle z Tobą. Ja co chwilę na kimś zawieszę oko..
A "w takim sensie" znaczy jakim sensie?:p

Posted

Ja nie lubię ani filmów ani książek, obejrzałam tylko 1 część w kinie bo jako 15 (chyba) latka myślałam, że to jest fajne, a tu klops :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja nie lubię ani filmów ani książek, obejrzałam tylko 1 część w kinie bo jako 15 (chyba) latka myślałam, że to jest fajne, a tu klops :evil_lol:[/QUOTE]

Też widziałam tylko pierwszą część i nie przypadła mi do gustu, co nie zmienia faktu że taki facet jakiego opisała Yorkowa to marzenie nie jednej:loveu:

Yorkowa mamy tyle samo strom w wątku zauważyłaś?:eviltong: