Yorkomanka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 mała sunia (niby yorczka) - Perełka duża, jaśniejsza (i starsza) suczka Parma duża, ciemna (i młodsza) suczka Saba;) Quote
Yorkomanka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 jestem chora:-( są też dobre strony nie idę jutro do szkoły [SIZE=1]:p[/SIZE] Quote
megi82 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Yorkomanka']jestem chora:-( są też dobre strony nie idę jutro do szkoły [SIZE=1]:p[/SIZE][/QUOTE] zdrówka zyczę więc i miłego leniuchowania jutro Quote
kiniaaa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Wszystko ma swoje dobre strony ;) Zdrówka! Quote
*Jot* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Yorkomanka']jestem chora:-( są też dobre strony nie idę jutro do szkoły [SIZE=1]:p[/SIZE][/QUOTE] No to Odi będzie miał swoją Pancię cały dzień w domku. :p Quote
slawi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Yorkomanka']jestem chora:-( są też dobre strony nie idę jutro do szkoły [SIZE=1]:p[/SIZE][/QUOTE] Też życzymy zdrówka, i mizianko dla Odiczka :) Quote
Yorkomanka Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Hej dziewczyny dziękuje za życzonka spałam sobie dzisiaj do 10:multi:, mizianko przekazane;) muszę się wam do czegoś przyznać, popełniłam straszną zbrodnię obcięłam D grzywkę i muszę przyznać że wygląda lepiej niż kiedy fryzjerka to zrobiła:p denerwowało mnie już to że jak zrobiłam za wysoko to włosy znad oczu do nich wchodziły a jak niżej to miał szopę na głowie straszną:mad: ale teraz już zapuścimy góra już będzie dłuższa to będziemy 2 robić jak na początku:loveu: Quote
Yorkomanka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 teraz moge mu zrobić kitke ale nie muszę:eviltong: co tu pokazywać? ja obcięłam tylko kudły nad oczami:eviltong: zresztą zrobie foty po kąpieli bo teraz ma kite na sobie. Teraz lepiej mi się robi kitke bo mogę zrobić ją wysoko i nic do oczek nie wpada:lol: Quote
Borówka16 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Hej Agatko :p W takim razie czekamy na fotki szczurka kąpielowego :razz: :) Quote
Yorkomanka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 nie mam zdjęć Dusiaka ale patrzcie jakie cudeńka znalazłam:crazyeye: mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości zagoszczą takie i tu w pl bo mam smaka na takie cudo:loveu: [IMG]http://images01.olx.hu/ui/3/68/20/57776820_1.jpg[/IMG] [IMG]file:///C:/Users/Vista/Desktop/Golddust%20Yorkshire%20Terriers%20Autumn1.jpg[/IMG][IMG]http://vom-kleinen-windmuehlendorf.beepworld.de/files/4_3.jpg[/IMG] [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/bln/101002/204r3/6047g33_23.jpeg?set_id=2C4000[/IMG] fajnie by było mieć takie trio: [COLOR=Lime]yorek[/COLOR], [COLOR=DarkOrchid]biewer[/COLOR] i [COLOR=SandyBrown]goldust [/COLOR] Quote
megi82 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no własnie biewer....kolorowy york..w niemczech np.psiaki jezdzqa na wystawy ,maja rodowody ,a w poslce-to kundelki są jeszcze.....a moze cosik się zmieniło w tym zakresia,a ja nic nie wiem... Quote
chrupcia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Biewery mi się też podobają, nawet kiedyś znalazłam kilka ofert sprzedaży pisało że z rodkiem, ale właśnie nie wiem czy one już są przyjęte jako pieski rasowe u nas.. :p Quote
Yorkomanka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 no właśnie przez FCI uznane nie są ale są w pl hodowle i psy mają rodki tyle że nie FCI, jeździ się po prostu z takim pieskiem np do Niemiec a mi nawet na wystawach nie zależy więc jeśli w ciągu tych paru latek aż nie będę na swoim FCI ich nie uzan to nie będę miała większego problemu z tym;) a psiaka o takim umaszczeniu ja pokazywałam na żadnej polskiej stronie nie mogę znaleźć a szkoda bo bardzo mi się podoba (to nie biewer tylko jeszcze inna 'odmiana') w przyszłości na pewno sprawie sobie biewerke i nad taką sunią jak pokazywałam też się poważnie zastanowię:loveu: Quote
Yorkomanka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [QUOTE] [INDENT] Biewery mi się też podobają, nawet kiedyś znalazłam kilka ofert sprzedaży pisało że z rodkiem, ale właśnie nie wiem czy one już są przyjęte jako pieski rasowe u nas.. :-P [/INDENT] [/QUOTE] Kasiu one mają rodki ale nie FCI:eviltong: Quote
Yorkomanka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Cześć dziewczyny wam też dogo pokazuje mniej stron niż powinno być?:angryy: Quote
kiniaaa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Yorkomanka']Cześć dziewczyny wam też dogo pokazuje mniej stron niż powinno być?:angryy:[/QUOTE] Tak... jest teraz więcej postów na jednej stronie :angryy: Quote
Yorkomanka Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 ja chce moje 87 stron :( !!!!! Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Agatko :loveu: Cudne te goldki :loveu: Biewerki też :) Quote
Pegaza Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Zdroweczka zycze:) a ja mam jutro wolne od pracy tez odpoczne troche..albo i nie bo w domu zaleglosci znow sa.. Quote
*kleo* Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 A do mnie jakoś biewery nie przemawiają... Podejrzewam, że jakby wyjść z takim na ulicę to byłby szał i zamówienia na szczyle na najbliższe 5 lat, ale jednak wolę kolor yorek :p Quote
Karolina. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mi też się biewery nie podobają :shake: Quote
Connected Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Yorkomanka']Cześć dziewczyny wam też dogo pokazuje mniej stron niż powinno być?:angryy:[/QUOTE] no właśnie się zastanawiałam co tak u mnie w galerii się mało stron zrobiło, ostatnio jakaś roztrzepana chodziłam więc zachodziłam w głowę czy miałam tak mało czy coś się porobiło hehe a mi się te pieski podobają ;) Quote
Recommended Posts