madcat1981 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Dostałam 20 zł od Ihabe - za co serdecznie dziękuję. Chłopak ma 170 zł, przypominam, ze za tydzieńtrzeba będzie zapłacić 300 zł za hotelik. Quote
madcat1981 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='madcat1981']Dostałam 20 zł od Ihabe - za co serdecznie dziękuję. Chłopak ma 170 zł, przypominam, ze za tydzieńtrzeba będzie zapłacić 300 zł za hotelik.[/QUOTE] edit nastęnego dnia. Dotarło również 10 zl od Bambino. Quote
agata51 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 W pierwszym poście nie ma styczniowych wpłat... Rozumiem, że Kamyk ma teraz 180zł. W tym tygodniu wpłacę swoją deklarację i postaram się coś dorzucić. Quote
magenka1 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ja jutro wyślę dla Kamyka swoją deklarację Quote
ocelot Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Moje 20 zł. za styczeń poszło w lutym, bo się do pw dostać nie mogłam. w lutym będzie też, ale pod koniec. Quote
agata51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kamysiu jedyny mój, oczaruj jakiś dobry domek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/208.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='ocelot']Moje 20 zł. za styczeń poszło w lutym, bo się do pw dostać nie mogłam. w lutym będzie też, ale pod koniec.[/QUOTE] Doszło :) Jest teraz 200 zł. Quote
Selenga Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kolejny raz wznowione allegro Kamysia [B][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=911269551[/URL][/B] Quote
madcat1981 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dzięki Selenga, juz przeklejam w pierwszy post Quote
Bambino Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='madcat1981']Zawsze gdy myślę o domu dla Kamienia mam przed oczami jakąś ukrytą za wsią chatę pustelnika, wsiowego dziwaka, może leśniczego, może artysty szukającego natchnienia w naturze... Myślę sobie jak to Kamień rządzi na podwórku i kopie do woli bo nie musi być tam ładnie i schludnie... Wyobrażam sobie jak jego pan wychodzi z domu, woła go do siebie i na długiej smyczy zabiera na długi spacer... Po powrocie na kuchni czeka już ciepłe jedzonko, w sam raz takie, które można sobie pożuć i pomemłac;) ... A potem Kamień i jego pan chrapią sobie przed kominkiem najedzeni, zmęczeni i szczęśliwi... Podobno gdy często wizualizuje się marzenia, to jest większa szansa, ze się spełnią...[/QUOTE] To ja sobie też tak powizualizuję. Jak jeszcze ktoś, to będzie efekt synergii. Kamulek pięknie wygląda z tym różowym jęzorkiem i dużymi oczkami. Buziaki dla Kamulka :loveu: Quote
agata51 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pokazuj się, piesku! W końcu ktoś musi cię wypatrzeć! Quote
madcat1981 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Opłaciłam hotelik Kamienia (300 zł) znów podbierając brakujące 50 zł z bazarku. Wciąż poprawiam rozliczenia,w których nie było wydatków, a jedynie same wpłaty, nie zawsze dokładnie opisane. W związku z tym nie wiem jeszcze dokładnie kto i ile zalega:oops:, Podejrzewam jednak, że jest to tylko jedna osoba, która od dawna już nie odpowiada na dogo. Dałam sobie czas do końca tygodnia by uzupełnić pierwsze miesiące deklarcji. Po tym czasie wyślę pw do ewentualnych zalegających osób. I właściwie na tym moje możłiwości wyegzekwowania zobowiązań się kończą. Dołożona kwota to akurat ta suma, której brakuje z deklaracji. Jednym słowem wyczerpują nam się oszczędności. Niestety nie będę już w stanie robić więcej bazarków, by było z czego to wyrównywać. Został już tylko jeden do rozliczenia. Proszę wszystkich o podrzucanie wątków Kamienia tam, gdzie akurat "wybywają" do domów psy, ktorymi się opiekujecie. Często zostają jakieś środki, ludzie "tracą" jedną deklarację i są skłonni przerzucić ja na innego tymczasowicza. W pierwszym poście za chwilę pojawi się uzupełnione o dzisiejszy przelew rozliczenie. Quote
magenka1 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 oj Kamyczku bidny się zrobiłeś :( Moje pieniądze już poszły! Niestety na razie nie mogę nic podrzucić ekstra :( Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kamien wyadoptuj sie, to juz nie beda musialy zbierac :):) Quote
ocelot Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no ja też nie... nic ekstra. Namnożyło mi się psiaków ze schronu w hotelach. Quote
Selenga Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 damy radę - jeśli to tylko te 50 zł będzie brakowało to się bazarkami uzbiera jakoś do czasu aż się wyadoptuje albo ktoś na niego przerzuci deklarację Quote
agata51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [I]Kamyku, Kamyku,[/I] [I]ciotek tutaj bez liku.[/I] [I]Kamyku, Kamyku,[/I] [I]każda cosik da.[/I] [I]Jedna grosik dorzuci,[/I] [I]oj, oj, dorzuci![/I] [I]Inna piosnkę zanuci,[/I] [I]oj, oj, oj! [/I] Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Podnoszę Kamyka w sobotę! Agata51 bardzo ładny wiersz! Quote
ala Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Taki ładny chłopak i nikt Go nie chce:shake: [CENTER][url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img34.glitterfy.com/10037/glitterfy0110957164D32.gif[/img][/url][/CENTER] Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kamyczku kochany na pewno znajdziesz swoich ludzi, bardzo Cię uwielbiam buziaczki dla Kamyka Quote
madcat1981 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Zerknijcie w pierwszy post i spójrzcie co mi wyszło :o Wygląda na to, że na koniec roku pominęłam trzy wpłaty i uciekło mi ok. 155 zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Napisałam o nich na wątku, ale nie dodałam do ogólnej sumy przy kolejnej wpłacie i chyba stąd ta różnica... na szczęście na plus!!! :mdleje: Trochę mnie to dziwi, ale jak mawiał mój były szef "Liczby są brutalne":evil_lol: i bardzo mi wstyd przede wszystkim, przepraszam wszystkie ciotki za ten miesiąc "kreatywnej" - nieświadomie! - księgowości, za wszczęty alarm mobilizacyjny:oops:... Jednak nie jest tak źle... a nawet jeśli sie teraz pomyliłam, to już moja strata :D Mam prośbę też, by zerknąć w listę deklaracji - pozaznaczałam kto za które miesiące wpłacił. Robiłam to już w szoku;) więc mogłam coś pomylić. Przepraszam raz jeszcze:oops: Quote
Recommended Posts